BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #571404 przez dorkiszon
Ja tylko ten jeden serial ogladam tak to nie lubie żadnych dennych seriali :) szczególnie tych, które lecą codziennie.
Dobra lece spędzac weeken nie na kompie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #571411 przez Jamajka
Nikaa 3 godziny czekania?! Chyba powariowali... zazwyczaj w niedziele bywa spokojnie i nudno w szpitalu.. aż dziw, że tyle czasu im zajęło Cię przyjąć, ale najważniejsze że z dzidzią dobrze :) Musisz wytrwać.. oby szybko przeszło :kiss:

Emi dzięki za linka, rozważę ;-)

Dziubasek ile serii lasera trzeba przejść, żeby na stałe pozbyć się włosków np. pod pachami? i jaki to koszt mniej więcej? Słyszałam, że to bardzo wygodne, ciekawe ile u nas takie cudo kosztuje :)

Ja 'Przepis na życie' też oglądam, ale zazwyczaj na tvn player, bo w TV niezbyt mam czas, a na necie jak mam chwilkę wieczorem to sobie odpalę i mam ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #571420 przez dziubasek
Jamajka ja robilam laser w polsce bo w Uk to mnie nie stac na taki zabieg... Ilosc serii zalezy od wlosa, cena u mojej kosmetyczki w polsce tez(80-120zl za jedna seria)ja placilam 100zl za jeden zabieg i przeszlam 6 seri w odstepach 4 tygodniowych(specjalnie po to latalam do pl)od marca zeszlego roku niemam ani jednego wloska- wczesniej musialm sie depilowac co 3/4 dni... wiec polecam po ciazy bo warto. Sama ma zamiar dokonczyc bikini i nogi.

11 lata 10 miesiąc temu #571423 przez Nikaa
Jamajka no niestety tak wygląda jak się chce coś na NFZ mieć :P :P od jutra pójdę na basen zgodnie z zaleceniami lekarzy z IP - może pomoże
ja robiłam laserową depilację na nogi (miałam 3 razy a powinnam mieć ok.5) teraz przerwałam ze względu na ciąże ale u mnie działa - mam ok. 60% mniej włosków na nogach więc nie narzekam :) jak dla mnie metoda jest ok :) tyle, że mnie bolało jak jeździła mi po nogach laserem - ale to już jest sprawa indywidualna - każdy odczuwa inaczej :) ja na pewno dokończę, żeby mieć gładkie nóżki :laugh: ja płacę 500,00 zł za jedną tzw. sesję ( no niestety tanie to to nie jest :P )

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 10 miesiąc temu #571426 przez Jamajka
No właśnie 100 zł za jeden zabieg to naprawdę super cena!! Ja myślałam, że to jest masakrycznie drogie, ale jak pisze Nikaa, ze płaci 500 to już jest różnica. z tym, że to pewnie też zależy jaka część ciała.. nogi a pachy to nie jest ta sama powierzchnia ;-) Ciekawe gdzie w mojej okolicy takie coś robią, muszę się zorientować ;-) I to jest już forever? czy trzeba za 5 lat powtarzać? :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #571428 przez Nikaa
Jamajka tak jak piszesz zależy od części ciała :) z tego co wiem to w gabinecie gdzie to wykonuję pachy kosztują właśnie ok. 120 zł :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571470 przez siwa342
magmagratulacje

TyszAnka mi gin przepisała pimafucin jak mnie swędziało bo miałaś coś z moczem i przeszło od razu a wcześniej trochę pomagał sudokrem

bisbas ja robie woskiem(sama bo mam sprzęt) ale nie całkiem wytrzymuje tylko górną częśc i potem po bokach ,ale na dłużej jest efekt i jest spokój,ale to też zalezy czy już kiedyś robiłaś

Jamajka ja mam kosz mojzesza,kolezanka używała dosyc długo a dopiero potem zamieniła na łóżeczko,ja mam mniejsza wersje tak aby na dol do teściowej znosić w razie potrzeby jak będe sie kapac czy coś bo dziecka do łazienki nie będe nosić

dorkiszon ja oglądam nawet odcinek do przodu za darmo na:
tvnplayer.pl/seriale-online/

dziubasek to coś tanio,no ale zeleży co robiłaś??

ja mam straszne owłosienie i jak czytałam o cenach to jednak stwierdziłam że nie na moja kieszeń na razie i zamówiłam domowy depilator laserowy-musisz robić dłużej itd ale taniej wychodzi,niestety musiałam przerwać ze względu na ciąże i nie było za dużo efektów

panowie "stolarze" w końcu wyszli mi z sypialni-miało trwać 2 dni a siedzieli 5 !!! jak ogarnę cały bałagan to się pochwalę-jak na razie to porobie trochę i mi plecy wysiadają

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571473 przez dziubasek
Mi powiedziala ze prawdopodobnie nie bede musiala powtarzac, u mojej kosmetyczki nogi(450-550), bikini
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
(100-180)... warto sobie odlozyc kase :) ... mnie nic nie bolalo
Siwa pisalam wczesniej pachy mam zrobione- ja tez jestem wlochata ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571488 przez agniesia
Ehhh...tak jakoś mnie naszło na zdjęcie brzusia;)

W środę wizyta:)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #571489 przez siwa342
dziubasek no ja walcze na swoje sposoby jakos z tym ale mam ciemne włosy i strasznie widać,teraz mi hormony szaleją i dopiero rosną!!! a na głowie mniej :( na brzuchu mi się nawet zrobiły ciemniejsze i dłuższe i musze się ich pozbyć bo mnie wkurzają-ogólnie masakra

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #571500 przez dziubasek
Siwa na brzuchy to normalne w ciazy, po ciazy znikna... Ja w ciazy mam jakby mnie owlosienia, za to na glowie busz. Tez mialam w planach kupic laser domowy ale kolezanka sie poparzyla i wybralam drozszy i pewniejszy sposob.

11 lata 10 miesiąc temu #571522 przez siwa342
dziubasek z moim szczęsciem tak mi zostanie :( ja uzywałam i na razie odpukac sie nie poparzyłam,samemu sobie regulujesz siłę więc spoko,zobaczymy co bedzie po ciazy

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #571532 przez osobka85
Cześć dziewczyny:) ale poszalałyście- nie było mnie kilka dni a tu przybyło ze 30 stron!!

a ja w czwartek byłam na wizycie i.... to już na 100% chłopak:D:D widziałam siurka i jajka, więc Qltoorka- mogłabym Cię prosić o pokolorowanie na niebiesko? A imię tez już dawno mamy wybrane- będzie Jaś:D

Nie mam niestety zdjęć, ale za tydz jadę na połówkowe, więc będę miała fotki to wrzucę coś na forum:)

też właśnie oglądam Przepis na życie.

Miłego wieczorku:)

synek- Jaś <3

11 lata 10 miesiąc temu #571570 przez dziubasek
Siwa nie zostanie, ja w pierwszej ciazy tez mialam czarne wlochy na brzuchu i kregoslupie po ciazy nawet niewiem kiedy i co sie z nimi stalo.
Agniesia a twoj maly dalej sie wypina ;)
Ja tez ogladam Przepis na zycie :)

11 lata 10 miesiąc temu #571594 przez Qltoorka
Osobka85, no to GRATULACJE!!!! :kiss: Co się tak późno chwalisz pisiorkiem? :P
Pokoloruję Twojego Jasia jak tylko mąż mnie puści na komputer stacjonarny ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka