BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #571235 przez magma
hej dziewcznki jak zwykle nie mogłam wyrobić z czytaniem, powiedzcie mi za okolo 2 tyg powinnam mieć połówkowe radzicie na 3D się wybrać? moja doktor ma kiepski sprzęt raczej i nie nagrywa nic na płytę. Myślę tu nawet o dokładności badania serducha i reszty.

jesli chodzi o łózeczka bo taki temat był nie polecam turystycznego jako łóżeczka głównego, mam dwie koleżanki które postawiły na turystyczne i szybko kupowały drewniane. Inna sprawa miec do podróży

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #571248 przez dziubasek
Emi a jak robią ta pastę cukrowa? Z chęcią bym się wybrała.
Mój bobas coraz silniejszy, wierci się i potrafi juz mocno kopnac :laugh: . A moja Miss mówi dzisiaj do babci na Skype "mama zrobi cyk i będzie dzidzi"- ehh mam nadzieje ze to pójdzie tak szybko jak corcia mowi ;)
P. S byle do piątku :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571269 przez emi87
dziubasek prosze tu jest link mozna sobie podpatrzec :)

tu akurat rozgrewaja w podrzewaczu ale mozna tez ciepłem własnych rak :) nie jest gorąca jak wosk :) z tego co wiem bo ja tylko woskiem sobie robiłam :)
a tu bikini

hehe no oby sie przepowiednie córci sprawdziły :)

magma ja bede robic 3D ale lekarz powiedział ze najpierw zobaczymy czy ładnei widac bo jak nie to szkoda pieniazkow i zrobimy póxniej. mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze widac :D

11 lata 10 miesiąc temu #571287 przez Jamajka
Emi spoko... ja nic nie mówię.. busz to jest oczywiście potoczne określenie, każdy sobie ma takie z jakim się najlepiej czuje albo nie ma w ogóle :-) Pod pachami i na nogach sobie nie wyobrażam być nie wydepilowana, ale na pipce na pewno się nigdy na 0 nie zrobię.. nawet nie mogę sobie wyobrazić jak te odrastające włoski muszą swędzieć i boleć :silly: oczywiście bikini jak najbardziej, ale do d... za przeproszeniem to sobie nigdy nie dałabym zaglądnąć woskowi ani nawet paście cukrowej. Jak coś to w tych miejscach dobrze sprawdzają się kremy. Pasta cukrowa wydaje się spoko, ale jak dla mnie w drastyczności niewiele różni się od wosku.. ja raczej nie lubię takiego hardcor'u.

aaa miałam pisać ostatnio... wrzuć linka ze stanikami bezszwowymi jak takie fajne i niedrogie trafiłaś ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #571292 przez Jamajka
Dziubasek oby to było takie cyk :D podobno drugim razem szybciej się rodzi, to może akurat Miss Ci wywróżyła :blink:
Moja Lena namiętnie cmoka i tuli brzuszek, a jak się pytam kto tam mieszka, to mówi "dziadzia" :D hehe :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #571295 przez emi87

11 lata 10 miesiąc temu #571316 przez Nikaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571361 przez Qltoorka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #571370 przez Qltoorka
Muszę koniecznie się z Wami czymś podzielić.... :) Bo ja chyba...chyba...czuję kopniaki... Tylko mam wątpliwości, czy ich z czymś nie mylę... :P
Wczoraj już to czułam siedząc w pubie ze znajomymi, ale olałam sprawę, bo wydawało mi się to "pukanie" i te "bachy" zbyt nisko- w podbrzuszu... Ale dziś czuję je znów, w miarę intensywnie i jak przyłożyłam dłoń na środek podbrzusza to poczułam kilka razy dość silne "bach" :) I teraz jak piszę też to czuję od środka w tym samym miejscu... Czy to na pewno mój maluszek? Ale żeby tak nisko??? Ja cały czas czekałam i macałam się na wysokości pępka :S Więc jak mam to odczytywać?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #571378 przez Nikaa
Qltoorka dzięki za słowa otuchy :) hehe nie patrzyłam na to z tej strony, że w sumie to jest mój atut jak tamta się nie stara ale masz rację :laugh: hihi

mnie się wydaje, że czujesz swoją dzidzię :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 10 miesiąc temu #571386 przez dorkiszon
Hej! Mam pytanko czy któraś wie moze kiedy bedą powtórki serialu " Przepis na zycie" ?
Nie moge sie jakos doszukac tej informacji :)

11 lata 10 miesiąc temu #571394 przez Qltoorka
Nie oglądam TV, więc ja Ci nie pomogę. Ale...gdzieś Ty była? :P

11 lata 10 miesiąc temu #571399 przez magma
Qltoorka to na pewno twoj maluch jestem tego pewna ja tez czułam tak nisko!!! zapisz tą datę to cudne uczucie!!!!

dorkiszon całe sezony Przepisu na zycie można obejżeć tu tvnplayer.pl/seriale-online/przepis-na-z...odcinki,158/sezon-1/

za free masz tam wszystkie sezony

11 lata 10 miesiąc temu #571401 przez dziubasek
Qltoorka to na pewno dzidzia, ja tez czuje pod pepkiem wiercipiete moja :)
Emi a czy ta depilacja boli???? Bo jesli tak to jest chyba zabronione w ciazy... Ja depiluje sie kremami a ze jestem z tych owlosionych to z checia wyprobuje czegos skuteczniejszego, pod pachami wlosy usunelam laserowo jakis czas temu(polecam ale w ciazy zabronione), bikini tez zaczelam ale przez ciaze musialam przerwac :( .... aha ja w pierwszej ciazy krzystalam z pomocy meze i lustereczka ;) do porodu pojechalam calutka wygolona :)
Nika bidulko, dobrze ze z dzidzia wszystko ok
Musze Wam sie pochwalic- kupilam dla dziodziolka 4 pajacyki :laugh: (unisex)
Dorkiszon Przepis na zycie tez lubie :)

11 lata 10 miesiąc temu #571402 przez dorkiszon
Dobra znalazłam w soboty o 15:55 jakby ktos chciał wiedzieć.
W domu byłam :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka