- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Noo i dzien dobry.. Zróbcie juz środe
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Nika bidulko, spółczuje bólu naczekałas sie ale na szczescie wiesz juz co ci dolega trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia
Qltoorka to na pewno dzidziolek!!
dziubasek podobno boli mniej niz wosk. wszystko zalezy od progu bólu. ja wole pocierpiec na fotelu godzinke niz co kilka dni z podrazniona skórą po goleniu wrrr jak to dziadostwao odrasta wrrr tez robiłam sobie laser na bikini ale musiałąm w połowie przerwać własnie dlatego ze zaszłam w upragniona ciąże po karmieniu znowu pójde
jamajka srednio koszt 1 zabiegu to 100-150zł (zalezy gdzie, tu akurat Warszawa) potrzeba ok 6-10 serii w zaleznosci od partii i owłosienia. najlepiej sprawdzaja sie osoby o ciemnym włosie (laser uderza tam gdzie jest ciemny pigment odrózniajacy sie od skóry) wiec blondynki moga uzyskac gorszy efekt (ale niekoniecznie). w salonie Panie wszystko wytlumacza czesto jest tak ze paszki licza razem ale za to nogi pojedynczo! czyli płacisz za 1 noge 100 i nogi dziela na łydki i uda.
siwa no to czekamy
agniesia wooooow ale brzucholek!! jestem pod wrażeniem
osobka gratulacje!! mamy kolejnego siusiaczka hehe
karolinka bedzie dobrze!! znajdziecie mieszkanko zobaczysz i co ty gadasz?! masz opiekny duzt brzusio - typowo ciążowy :)a jeszcze duuuuzo urosnie ty sie ciesz ze sie w wielorybka nie zamieniasz bo ja jestem przerażona swoja waga i figura oczywiscie brzunia kocham
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
życze Wam dziewuszki miłego dnia
U nas już widać oznaki wiosny
https://lh5.googleusercontent.com/-XcCNPulRG38/USsZ2kzbb0I/AAAAAAAAADg/9diVM4hfScg/w756-h764-
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nikaa ty wariatko, żaden tydzień, do domku zmykaj, pamiętaj że te sprawy i tak będą się toczyły jak będziesz na zwolnieniu i po powrocie do pracy napewno w tych sprawach troche sie zmieni wiec nie ma co sie przejmowac pracą!!
Qltoorka ahh te kopniaczki, ja też je już czuje od niedzieli, cudne uczucie u mnie są nisko te kopniaczki i pukanie pod pępkiem z prawej;)
agniesia brzuszek cudny dzidzia zdrowo rośnie!
osobka85gratulacje!! następny siusiak:) już możesz kupować ciuszki;)
karolinkanice16 spokojnie, nie dołuj się, dużo kobiet ma małe brzuszki, też mam mały i do niedawna bałam sie czy wszystko jest ok, a z mieszkaniem to spokojnie, wszystko napewno bedzie ok!! tylko no stress pamiętaj!
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
ja brzuszek już mam ale tez nie za duży(no jak sobie zjem to wtedy wywala) ale jakby nie to że przed ciążą miałam juz swoje kg to też bym była napewno szczuplejsza,w poniedziałek się dowiem ile przytyłam itd bo od ostatniej wizyty to jeszcze nie dobiłam do swojej wagi
pierwsze miesiące przybiera się niby dla siebie a potem dziecko,wiec jak z dzieckiem ok to co sie martwić,ja według kalkulatora wagi w ciąży powinnam przytyc tylko 10-11kg więc jeszcze zdąże nadrobić
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja po weekendzie czuję się nieco zmęczona a w sumie nic wzniosłego nie zrobiłam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mój Syneczek dziennie kilka razy daje o sobie znać. Wczoraj nawet już Monsz poczuł kopniaczki i sam powiedział że są dość silne Ale najśmieszniejsze jest to, ze biorąc leki przed 6:00 rano muszę kryć się przed własnym dzieckiem!! W sobotę rano od 5:35 do 6:15 miałam trampolinę w brzuchu. Więc wczoraj i dziś szybciutko wzięłam leki, szybko popiłam i położyłam się na boczek. Bez zbędnych ruchów A wieczorem przynajmniej do ze dwie godziny faluje mi brzuch jest prześmiesznie
W sobotę i dziś piorę zakupione w szmaciaku śpioszki. Jestem nimi zachwycona dzięki "wsparciu ciuchowemu" Siostry nie będę musiała już wiele kupować ciuszków przynajmniej na pierwsze 3-4 miesiące.
Polecono mi hurtownię akcesoriów dla Dzieci z Żor.
www.ewozki.eu/ może komuś się przyda.
Nic sensownego i merytorycznego nie nadrukowałam, mam nadzieję że nikogo nie zanudziłam miłego dzionka!
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja sie właśnie wzięłam za książkę przy akompaniamencie kawki zbożowej dzis na 13 do pracki wiec mam chwilke dla siebie co by sie porelaksowac a spie max do 9, dłuzej nie potrafie :/ chociaz to i dobrze-nie trace dnia
magdalenagal ja mam brac luteinke do usg (za niecałe 1,5tyg) i lekarz powie czy mozemy przestac
ja jeszcze nie czuje tak mocnych ruchów...dalej tylko delikatne pukanie jak przyłoże reke. czasem mam wrazenie jakby mi gdzies duzy bąbel pękł pod skóra no i moje najbardziej sie daje we znaki rozpychaniem w podbrzuszu ale kopniaków i falowania jeszcze nie doświadczyłam...ale juz niedługo mam nadzieje
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ja dzisiaj walcze z Vatem 25 dzień miesiąca i jak zwykle z ogromu obowiązków wszystko na ostatnią chwilę. Mam z 200 faktur do sprawdzenia i wpisania a już mnie tyłek boli od siedzenia. Byle do piątku i USG. Tylko tym żyje
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ach to czekamy z neicierpliwoscia na relacje z usg
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Agniesia brzuszek ślicznie rośnie
Osóbka, gratulacje kolejnego siusiaczka będą fontanny nad głowami przy zmianie pieluszek
Powiedzcie mi dziewczyny czy to siara mi się pokazała dzisiaj? Obudziłam się i swędziały mnie sutki, chciałam pomasować chwilkę i zauważyłam, że mam po kropelce ciemnożółtego płynu na każdym. Ścisnęłam żeby sprawdzić czy coś pocieknie, ale nic poza tymi pierwszymi kroplami. no i nie wiem co to było
Byliśmy wczoraj u znajomych i dostaliśmy wór ciuchów i parę drobiazgów, jak termometr do wody itp.
A dzisiaj wizyta, na 14. Pewnie nic nowego sie nie dowiem, ale czekać trzeba będzie długo
Brzuch miałam wczoraj wieczorem strasznie napięty, nie bolał, ale mały chyba nie mógł przez to spać, bo macica zwariowała. Normalnie mi cały brzuch podskakiwał! Jednocześnie miałam skurcze we wszystkich miejscach, taki delikatne, bardziej jak łaskotanie...może to przez herbatę? Znajoma zaparzyła jakąś nową mieszankę i nie wiem co w niej było, może to z tego??
Dobra już koniec smętów
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
A tu macie linka do wrocławskiego sklepu www.baby-maxx.pl/ można też przez internet zamawiać, czasem zdarzają się promocje:)
mycha7 powodzenia w walce, dasz radę
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
na problemy dowcipne mi lekarz zaleca laktovaginal, ale narazie nie potrzebowałam, dzis jeszcze muszę skosić trawnik w majteczkach hehe
Pozdrawaiam i życzę miłego dzionka
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
JUTRO POŁÓWKOWE na 15 godz, trzymajcie kciuki... dam znać po... buzzzi