BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #597888 przez bea2a
Żebyśmy się nie pogubiły, to umówmy się przy rozsuwanych drzwiach, które kończą starą część Browaru.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #597898 przez Jamajka
Dorkiszon nie becz tylko gadaj co tam? Chcesz, żeby Kubuś też płakał?

11 lata 9 miesiąc temu #597908 przez dorkiszon
hahha , ale was wrobiłam kroje cebulę. :P :P

11 lata 9 miesiąc temu #597924 przez !sylwia!
wow kolejny siusiak i to Julek super

wiecie co do kocyków to wole wydać te 70 zł więcej i być pewna jakości bo już raz się nacięłam na podróbkach (nie kocyków tylko z ciuchów) i wyszłam z założenia że mogę mieć mniej ale za to jakościowo najlepsze - już taka jestem z la millou wiem że się nie przejadę bo jak wspominałam to już kupowałam na prezenty i wiem że można to spokojnie uprać (tylko na programie do delikatnych lub ręcznie jak kto woli) i dalej są mięciutkie jak kaczuszki.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #597931 przez dorkiszon
!sylwia! mi ostatanio kuzynka powiedziała , że imię Kubuś jej się kojarzy z psem z jej bloku na to ja jej odpowiedziałam, że nie mój problem, że ludzie nazywają zwierzęta ludzkimi imionami proste i zatkało kakao.

11 lata 9 miesiąc temu #597933 przez agusiaa26
dorkiszon wredoto :P
bea juz napewno sie nie zgubie;)
!sylwia! Ignacy piękne imie! nam odpada bo mamy juz w rodzinie małego Ignasia ;) ważne żeby Wam się podobało!

11 lata 9 miesiąc temu #597935 przez karolinkanice16
!sylwia! ja też właśnie wolę wydać więcej bo już nie raz się przejechałam

11 lata 9 miesiąc temu #597936 przez !sylwia!
no właśnie masz racje muszę na niego jakoś wpłynąć żeby chociaż pomyślał nad moimi propozycjami.
joanna super to łóżeczko pokaże dziś mojemu żeby pomyślał o nim tylko szkoda że beż szuflady ale znalazłam komodę do kompletu i bardzo bardzo mi się podoba.

11 lata 9 miesiąc temu #597939 przez magdalenagal
Z tych kocyków a`la Mucha podoba mi się ten w koniki i sowy. Generalnie ostatnio coś mam z sowami.

Podsunęłam Mamie pomysł na czapeczkę (z allegro) obiecała że zrobi :-) dla wnucząt.
Więc Miśko i Tosia będą pylać w jednakich czapusiach. Czarno widzę ten duet... ;-)

allegro.pl/wiazana-czapeczka-monster-fot...sna-i3070511387.html

A co do imion- dziś w DDTVN był koleś Brian i laska Jessica Mercedes. I żyją z tymi imionami i laska nawet jest zadowolona bo jest oryginalna. Generalnie co komu się podoba, nie widzę powodu do krytykowania. Pracowałam z babeczką której syn miał na imię Gabor. Jak to usłyszałam to w sumie nie wiedziałam co jej powiedzieć... jedyne na co było mnie stać to to, że to bardzo oryginalne imię... ;-)

Dorka- karny k... za robienie nas w jajo! (W ogóle pomyślałam że Ty nie umiesz płakać a tu się sensacja kroiła... :P )

11 lata 9 miesiąc temu #597943 przez Joanna89
siwa342 napisał:

Patrizia co do wózka to mozna do tego modelu dokupić 2 kółeczka i będzie 4 kołowy :)
no ale cena zabójcza chociaż drugi który sobie upatrzyłam też koło 3 tys kosztuje

to jak oglądałaś to pewnie widziałaś że rączka jest wyciągana :D tak jak każdy element w tym wózku, koszt ponad 5 tyś tego wozka, ten za 4 jeszcze dam , ale ponad 5 to już sporo.

11 lata 9 miesiąc temu #597949 przez dorkiszon
magdalenagal hahaha widziałam kiedyś karnego na aucie przyklejonego :P
Ja umiem płakać wiesz jaka ja wrażliwa jestem :P ? Czasami, aż za bardzo.

11 lata 9 miesiąc temu #597953 przez dorkiszon
magdalenagal ja też chcę tą czapkę :D

11 lata 9 miesiąc temu #597955 przez Jamajka
sylwia widzę, że Twój M. ma na Ciebie strasznie duży wpływ, bo bez niego nic sama nie wybierzesz ani nie kupisz :P Sorry, za moje zdanie, ale dla mnie to takie dziwne.
Ja bym w życiu nie pozwoliła, żeby facet kupował w panice wyprawkę jak ja będę już na porodówce. Może spróbuj troszkę postawić na swoim i też mieć swój głos w tym ważnym wydarzeniu Waszego życia. Bo ja jakbym usłyszała od mojego, że po co kupować, jak nie wiadomo czy się urodzi to by mi to dzwoniło w głowie chyba do końca życia.. Bez przesady..

Mimo, że straciłam jedno dziecko i z drugim bardzo ostrożnie do wszystkiego podchodzę, to nikt nam nie da gwarancji, że już PO porodzie będzie wszystko zdrowo, pięknie i cudnie. Poród to nie jest meta.. to dopiero start. Wiem, że to brutalne, ale jakby każdy myślał, że go jutro pociąg przejedzie to by z domu nie wyszedł ;/
Przepraszam.. pewnie nie powinnam zabierać głosu, bo każdy jest inny, żyje w innym związku, i ma inne przekonania, ale dla mnie podejście Twojego M. jest mega dołujące i przygnębiająco-przytłaczające. Zabijające cały matczyny instynkt i Twoją radość z ciąży i finalnie dziecka.

Dorkiszon to krój tą cebulę ;-) Co tam pichcisz dzisiaj?

11 lata 9 miesiąc temu #597957 przez karolinkanice16
a u mnie w sklepie normalnie kosztuje 4,100zł na polskie.

ale super te czapeczki :)

11 lata 9 miesiąc temu #597980 przez dorkiszon
Jamajka żurek z biała kiełbasą czy coś takiego :P
Związek powinien być partnerski. Jakbym miała z M. myśleć, że nasze dziecko umrze to byśmy nie remontowali nawet pokoju, bo po co. Mój sie pyta co jeszcze potrzebuję i albo kupujemy to razem, albo ja sama i potem mu pokazuję co kupiłam. Nie wyobrażam sobie , żeby któreś z nas nie liczyło się ze swoim zdaniem to nie wiem na czym by się opierał nasz związek.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka