- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
chwile polezałam i sie wziełam do roboty - poodkurzane,zaraz mycie podłóg, szarlotka sie piecze, ogórkowa bulgocze na kuchni hehe
własnie pisze na stronie nr 666
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
A po za tym nuda idziemy dzisiaj oglądać jeden domek.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakie słodkie minki :*
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Agusia super! chłopaki też są fajne. Teraz śmigaj na zakupy
ja z wózkiem nie chce przeginać z ceną bo wiem z doświadczenia mojej siostry, ze pewnie i tak pózniej na 2 latka to kupie taką zwykła rozkładaną jak parasolke spacerówke bo są małe i wygodne. Nie znam się kompletnie na firmach z wózkami wiem tylko, ze chce lekki i 3w1. Myślałam o takich allegro.pl/nowy-wozek-passo-gondola-spac...lik-i3082611345.html
allegro.pl/zestaw-3w1-wozek-baby-merc-qv...lik-i3098473837.html
Zapisałam sobie w zakładkach stronki kocyków i smoczków super są, przejże sobie w wolnej chwili
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Butelki mam 2 szt. z canpola po 250 ml.
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Każdy coś w życiu przeszedł mój facet jest najlepszy dla mnie reszta mnie nie obchodzi jaką mają na jego temat opinie itp. obcy ludzie. Nigdy nie poznałam lepszego człowieka niż mój mąż, nigdy sie na nim nie zawiodłam i oby tak było do końca naszych dni
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
pracuje nad stroną internetowa do pracy i cały czas zerkam na forum a tu faktycznie ciszaaa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
ja też jestem ciągle głodna dziś zjadłam dwa obiady kurczaka z frytkami i surówką i tosty na dożerkę
pracuje nad stroną internetowa do pracy i cały czas zerkam na forum a tu faktycznie ciszaaa
Frytki, tosty... pizza... idę po kanapkę... (obiad już zeziarłam)
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
agusiaa26, gratulacje!!! Widzisz, jednak pierwsze przeczucia matki sie sprawdziły A dostałaś płytę z badaniem? Pytam, bo może masz możliwość zobaczyć "dowody męskości"
dziubasek, a ja słyszałam (a w zasadzie chyba czytałam w necie porównania termometrów dla dzieci), że te w smoczkach są niedokładne. Że najlepsze termometry to te do ucha.
Co do wózka to myślisz, że do czasu gdy Julka będzie już siedzieć w spacerówce to Majka dalej będzie wolała wózeczek? Może już wtedy będzie wolała chodzić...
Widzę, że jutro mały zlocik największych gaduł na forum-Lipcóweczek w Poznaniu Ale super Fajnie, dużo raźniej razem...
Nikaa, super prezent dla męża Świetny
Lacra, ok, zmieniam datę A czujesz ruchy maleństw? Brzuch Ci już szaleje na prawo i lewo?
Kurczę, na tym 3D to faktycznie ciężko coś wychwycić... Oprócz rączki to ja tam nie wiem co widzę
Joanna, fajnie masz, że Cię stać na kupowanie takich cudów Ale...kto bogatemu zabroni Po tym co podsyłasz wnioskuję, że finansowo dobrze stoicie Jakbym miała nieograniczone fundusze też bym szalała z wyborem i pewnie do lumpeksów nawet bym też nie zaglądała... Ale..trzeba sobie jakoś radzić, a nie marudzić i cieszyć sie tym co sie ma:)
!sylwia!, don't worry...Ja też mam z imieniem problem... Mnie się już Oskar z naszym nazwiskiem osłuchał (codziennie oswajałam się z nim powtarzając sobie) i teraz jest ok, ale mąż się uparł, że za żadne skarby Oskar nie będzie, bo on już ma tą "oskarmiczkę" w głowie i koniec...
Co jeszcze do imion...Jessicę to ja mam w rodzinie...Wg mnie porażka takie imię, ale jej samej (19latka) chyba się podoba... A kumplowi męża z pracy urodził się miesiąc temu syn i dał mu na imię... Milano... No nie wierzę, że to imię przeszło w urzędzie...
I sylwia! brawo za postawę... Choć zgadzam się z tym co napisała Jamajka, to jednak super, że jesteś żoną, która stoi po stronie męża... Mój mówi, że ja zawsze jestem przeciwko niemu Powinnam brać z Ciebie przykład
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Teraz na forum cisza, więc wszystko działa. A potem jak się rozkręcimy to znowu serwer zrobi padoch