- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Gratulacje poznania płci lokatorów!
Ja byłam wczoraj u położnej na kontroli. Wyszłam rozczarowana jak zwykle tutaj. Nie wiem czego w ogóle się spodziewałam
Gdy byłam u lekarza pierwszego kontaktu zapytałam kiedy glukoza. Odpowiedziała, że w 26tygodniu ciąży i napisała to na mojej karcie ciąży. Położna wczoraj to wykreśliła i powiedziała, że oni tu tego nie robią i to jest nie potrzebne
Powiedziałam jej też, że przed ciążą i na początku paznokcie mi się posypały, włosy wypadały i nawet ząb po raz pierwszy w życiu mi się złamał. Mniej więcej od 14-15 tygodnia paznokcie jak kamienie, włosy silne i gęste i nagle ostatnie dwa tygodnie strasznie mi włosy wypadają, a paznokcie rozdwajają się i kruszą strasznie. Poprosiłam więc o sprawdzenie krwi, bo ostatni raz była sprawdzana w listopadzie. Odmówiła mi... powiedziała, że oni robią, to tak rzadko jak to tylko możliwe i że te włosy i paznokcie, to też mogą być przez hormony.
No, kurw... znowu mi się płakać chce przez ich zasraną ignorancję..porażka na całej linii
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasik88 stukłam se paracetamol może będę żyła
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
lece do pracki - milego dnia
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Dorkiszonkoniaczek do kolacji i spi jak zabita (ona dalej spi -kocham ta mala zolze )
Ja bym się winka napiła...
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Witajcie Kobietki
Ja byłam wczoraj u położnej na kontroli. Wyszłam rozczarowana jak zwykle tutaj. Nie wiem czego w ogóle się spodziewałam
Gdy byłam u lekarza pierwszego kontaktu zapytałam kiedy glukoza. Odpowiedziała, że w 26tygodniu ciąży i napisała to na mojej karcie ciąży. Położna wczoraj to wykreśliła i powiedziała, że oni tu tego nie robią i to jest nie potrzebne
Powiedziałam jej też, że przed ciążą i na początku paznokcie mi się posypały, włosy wypadały i nawet ząb po raz pierwszy w życiu mi się złamał. Mniej więcej od 14-15 tygodnia paznokcie jak kamienie, włosy silne i gęste i nagle ostatnie dwa tygodnie strasznie mi włosy wypadają, a paznokcie rozdwajają się i kruszą strasznie. Poprosiłam więc o sprawdzenie krwi, bo ostatni raz była sprawdzana w listopadzie. Odmówiła mi... powiedziała, że oni robią, to tak rzadko jak to tylko możliwe i że te włosy i paznokcie, to też mogą być przez hormony.
No, kurw... znowu mi się płakać chce przez ich zasraną ignorancję..porażka na całej linii
Nie płakaj Kochana Co bym Ci nie napisała i tak będzie za mało...
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Uniuni szkoda mi Ciebie ze tak Cię tam traktują. Jakaś dziwna ta położna, straszna zołza walcz kochana o swoje a może sie złamie i skieruje cie na badania, a jak nie to skoro sie niepokoisz to idz do zwykłego lekarza i poproś o skierowanie na krew :)Jak masz sie martwić to lepiej wszystko srawdzic i byc na 1000% pewnym że jest ok Trzymam kciuki żeby sie ułozyło
Dziubasku to masz ładnego śpioszka w domu skoro jeszcze spi twoja Miss oby Julcia też dała ci sie wyspac
Dziewczyny, nie wiem jak wy ale ja nie moge spac w nocy. Budze sie co chwila i zasnąć nie mogę, rano jz od 6 oczy jak pięciozłotówki. Przewracam sie z boku na bok a spac nie mogę. A z kolei wieczorem do 22 ciezko mi wytrzymac i najczęsciej o 21 już spię. Tyle tylko że tak do północy a potem juz sie nie da męczy mnie to strasznie ale mam nadzieje ze jakos pokonam ta bezsennosc i w koncu normalnie sie wyspię
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Witajcie Kobietki
uniunimi też na początku sypał się włosy i paznokcie, potem przeszło i tak mam co jakiś czas. A co do krwi to dziwne. Mi krew i mocz badają na każdej wizycie! Nawet nie musze pytać, sam mnie lekarz wysyła na wszelki wypadek.
Z glukoza to jeszcze nie wiem bo jestem przed wizytą, ale dam znać co mi powie.
W sumie jak tak Cie czytam to się cieszę, że chodzę tylko do rodzinnego. Bo jakby decyzje lekarza i położnej miały się nawzajem wykluczać to bym chyba wyszła z siebie!
Nie łam się, będzie dobrze
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Dorkiszonku wracaj szybko do zdrówka oby Ci szybko przeszło
Uniuni szkoda mi Ciebie ze tak Cię tam traktują. Jakaś dziwna ta położna, straszna zołza walcz kochana o swoje a może sie złamie i skieruje cie na badania, a jak nie to skoro sie niepokoisz to idz do zwykłego lekarza i poproś o skierowanie na krew :)Jak masz sie martwić to lepiej wszystko srawdzic i byc na 1000% pewnym że jest ok Trzymam kciuki żeby sie ułozyło
Dziubasku to masz ładnego śpioszka w domu skoro jeszcze spi twoja Miss oby Julcia też dała ci sie wyspac
Dziewczyny, nie wiem jak wy ale ja nie moge spac w nocy. Budze sie co chwila i zasnąć nie mogę, rano jz od 6 oczy jak pięciozłotówki. Przewracam sie z boku na bok a spac nie mogę. A z kolei wieczorem do 22 ciezko mi wytrzymac i najczęsciej o 21 już spię. Tyle tylko że tak do północy a potem juz sie nie da męczy mnie to strasznie ale mam nadzieje ze jakos pokonam ta bezsennosc i w koncu normalnie sie wyspię
Kasiu, ja mam to samo. Widzę że mamy podobny termin porodu, może to jakaś kolejna ciążowa rewelacja może nasi Synkowie dają nam ostatni czas na spanie