BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 4 tygodni temu #599120 przez kasiak
Dorkiszon to fajnie, że Ci przedłużyli :) Kamila brzuszek bardzo ładny i taki kształtny :laugh:

Lasania w piekarniku, później się zabieram za karpatkę, bo wczoraj mi się już nie chciało...
Jutro mamy iść na urodziny znajomej a prezentu niet...przed chwilą napisała,że impreza jutro, a miała być po świętach, wydumała sobie prześcieradło w gwiazdki :huh: nie wiem gdzie ja takie znajdę...a jak nie to kupie jakiegoś chwasta albo tulipany i coś na zachciankę i niech spada :P jak karpatka mi wyjdzie to jej dam, a jak nie to coś kupię :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #599122 przez Patrizia
no widzisz dorkiszonku jaka super wiadomosc :)

Ksawerek(*)

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #599143 przez uniuni
kasiak napisał:

Dorkiszon to fajnie, że Ci przedłużyli :) Kamila brzuszek bardzo ładny i taki kształtny :laugh:

Lasania w piekarniku, później się zabieram za karpatkę, bo wczoraj mi się już nie chciało...
Jutro mamy iść na urodziny znajomej a prezentu niet...przed chwilą napisała,że impreza jutro, a miała być po świętach, wydumała sobie prześcieradło w gwiazdki :huh: nie wiem gdzie ja takie znajdę...a jak nie to kupie jakiegoś chwasta albo tulipany i coś na zachciankę i niech spada :P jak karpatka mi wyjdzie to jej dam, a jak nie to coś kupię :)

Heh w gwiazdy mówisz. . Moze w kid interor albo princess sprawdz. Oni maja takie bajery;) sama mam z kid beżowe z białymi gwiazdkami; )

12 lata 4 tygodni temu #599202 przez magdalenagal
Auto zepsute, ból gardła, Monsz idzie na noc do pracy, gó.wniana pogoda...
Witaj Wiosno!!

12 lata 4 tygodni temu #599209 przez dorkiszon
magdalenagal hahah jakie podsumowanie :D
Ja jestem chora pije sobie rumianek na gardło właśnie czasami mam lekkie dreszcze, ale po informacji z umową mam super humor.

12 lata 4 tygodni temu #599214 przez bisbas
czesc kobitki ja tyko na chwilke pokazac sie ze zyje :) u nas niestety chorobowo ja naszczescie jeszcze nie złapałam ale synek ma straszny katar i meczy sie bardzo w nocy spac nie moze przez co i ja jakaś dobita i nie wyspana mam nadzieje ze sybko mu przejdzie pogoda u nas beznadziejna 4 pory roku w ciagu jednego dnia masakra jakas , jutro lece na wizyte do poloznej ale ta tylko sprawdza siuski i cisnienie moze tym razem dadza mi serducha posłuchac :)

12 lata 4 tygodni temu #599236 przez dziubasek
A ja kupilam wozek:
www.kiddisave.co.uk/store/product/15156/...GijrYCFfDJtAodnD4AaQ
ta tylnia czesc rozklada sie do pozycji lezacej, wklada taki wklad dla newbornn i mam nadzieje ze bedzie git, kupilam w komisie za uwaga 20funtow(ok100zl)... Strasznie mi sie takie wozki nie podobaja(wygladaja jak autobus) ale ten co wczoraj wam pokazalam byl za szeroki i nie miescil sie w drzwiach... Wiec jak tylko bedzie dogodna pogoda to zaczynam jogingi z Miss ;) a co niech nabiera dziewucha kondycji ;) i moze nie bede musiala prowadzic tego hu..wego autobusu ;).
Kipilam jeszcze lezaczek:
www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...rch|crid:22193822430
mialam taki sam z Miss i dzialal cuda, a dzisiaj byl akurat w promocji za 20fuli wiec wzielam.
Kupilam pare pierdolek kosmetycznych dla bobasa i ciuszkow dla maich ksiezniczek :laugh:
Ahhhh i zaliczylam mc'donalda (niby dla Miss ale sama tez mialam chcice)

12 lata 4 tygodni temu #599239 przez kaska1982
Madalenagal głowa do góry :) jeszcze niedawno ja tak mówiłam, ale jak same pisałyście wszystko mija :) no i ta wiosna w koncu do nas zawita kiedys :)

Bibas dobrze, że sie pokazałaś :) nie zazdroszczę choruszka w domu i oby szybko mu przeszło :)

Dorkiszonku gratuluje umowy :) to dobrze ze ci ją przedłuzyli, a macierzynski tez sie zawsze przyda, zwłaszcza ze my sie juz na roczny załapiemy :)

a ja sobie przy herbatce, na kanapie pod kocykiem tv oglądam :) miłe popołudnie :) mam ochote na lody, to znaczy nie ja a dzidzia :silly: i chyba mojego S wyślę na zakupki :)

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 4 tygodni temu #599246 przez kaska1982
Dziubasku fajny ten wózek :) a leżaczek też super :) mam podobny :) coprawda pożyczony od kuzynki, ale skoro jej juz nie potrzebny to trzeba wykorzystać :) tylko ten mój jest w granatowych kolorach i niby farbuje ciuszki :dry: ale położy sie kocyj i bedzie git :) ten twój jest jasny i pewnie nie bedzie brudził :)

A mc`donalda to zazdroszcze :P dawno nie byłam a na naszym zadupiu nie ma :angry:

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 4 tygodni temu #599247 przez bisbas
o jak dobrze Kasiu ze o lodach mi przypomnialam bo mam na cos ochote a nie wiem sama na co a lody w zamrazarce ide wsunąć troszke moja Natalka coś leniwa bardzo dzisiaj

12 lata 4 tygodni temu #599268 przez magdalenagal
Dziubasek, wózeczek i leżaczek super. Faktycznie ten zakup fajniejszy niż wczorajszy ze zdjęcia.

Od chodzenia w zimowych butach i płaszczu mam już wysypkę na dupie. Od śniegu, deszczu i niskich temperatur też. Monsz mi pojechał po syrop do apteki i przywiózł jakiś specyfik dla ciężarówek. Do tam nadzieję że mnie nie rozłoży. Oby skończyło się tylko na katarze.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 tygodni temu #599274 przez magdalenagal
Pocieszenie wprost z onet.pl

kobieta.onet.pl/uroda/gwiazdy/kim-kardas...tyla-juz-29-kg/wh9xx

Jesteśmy FAN-TAS-TY-CZNE!!! :D

12 lata 4 tygodni temu #599275 przez dorkiszon
kaska1982 Dziękuję nie ma to jak sobie posiedzieć z małym dziubkiem w domku przez rok spokojnie bez nerwów o pieniądze.
Fajny leżaczek może tez kupie w przyszłości zobaczymy :D

12 lata 4 tygodni temu #599284 przez bea2a
A ja niedawno wróciłam z konferencji Mamapyta.pl, gdzie poznałam 4 pozostałe poznanianki z forum. Jeszcze raz miło mi było Was poznać drogie mamy :) Dzięki temu, że byłyśmy w takiej silnej grupie, to było bardzo sympatycznie. Skoczyłyśmy nawet na kawkę do kawiarni w przerwie. A sama konferencja bardzo ciekawa. Wreszcie dowiedziałam się jaki stanik mam kupować (tzn. jaki mam rozmiar i jak go dopasować), było trochę o diecie ciężarnej, karmieniu piersią, właściwościach mleka matki, pokaz chustowania i masażu shantala oraz powrót do formy po porodzie. No i dostałyśmy smoczki lovi od 3 do 6 miesiąca, dużo ulotek, gazetek, próbek. Udało mi się też wylosować kosmetyki Pharmaceris dla kobiety w ciąży (na rozstępy i przeciw rozstępom) i dla maluszka (żel do mycia i balsam). Więc same plusy uczestnictwa. Polecam mamom w innych miastach :)

12 lata 4 tygodni temu #599288 przez dorkiszon

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka