BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #599294 przez Nikaa
Również witam po Akademii :):) jak miło było Was poznać forumki - może 13 kwietnia też sie uda spotkać w silnym gronie :):)
bea mnie się najbardziej podobały te 2 ostatnie wykłady - czyli konsultantki laktacyjnej i fizjoterapeuty ( nawet całkiem zabawny był ;) )
He he najlepsze było o dietach kobiety w ciąży :D najpierw powiedziano, że ryby jak najbardziej tak mozna jejść po czym inna pani powiedziała, że nie bo zanieczyszczenia, ołów itd :P:P
ale w sumie fajnie było - też polecam Mamom w innych miastach

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #599295 przez magdalenagal
dorkiszon napisał:

allegro.pl/lezaczek-bujaczek-mini-maxi-h...lly-i3086507823.html
Taki jest chyba fajny :D

Fajny, taki radosny :-)
Ja standardowo mam od Siostry ;-)

11 lata 9 miesiąc temu #599320 przez Joanna89
hej ! A my wstaliśmy rano i pojechaliśmy do Katowic :) pooglądać wóżki, mebelki i łóżeczka o ogólnie takie tam dla dziecka:) Cały dzień na nogach:) teraz sobie w końcu siadłam i czekam na kolacyjkę :) W Smyku jest tyle pięknych zabawek !

11 lata 9 miesiąc temu #599325 przez Nikaa
a ja chwile odpocznę i idziemy na basen :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 9 miesiąc temu #599357 przez Joanna89
a ja na basen to chodzę z rana 8/9 nie ma wtedy ludzi, u mnie jest aquapark taki mniejszy i od 10-11 zaczynają się szkoły..

11 lata 9 miesiąc temu #599423 przez Marta27
I ja się melduję po akademii :laugh:
Było naprawdę sympatycznie i ciekawie
Mam nadzieję że będziemy miały okazję jeszcze się spotkać

Teraz leże na kanapie i się relaksuję

HUBERT

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #599441 przez kasiak
Wróciliśmy z zakupów. Prześcieradła w gwiazdki nie kupiłam, bo nie było rozmiaru. Potrzebowałam 160×200 a w sklepie mieli 140×200, więc dupa. Ale kupiłam ładny koszyk i dużo żonkili. Poskładałam wszystko razem, do tego jakieś winko czy czekolada i będzie na prezent. Karpatki znowu nie zrobiłam i już dzisiaj nie będę bo padam twarzą na pysk :woohoo:

Sobie też nakupiłam różności, też żonkile sadzone razem z bratkami, włożyłam do koszyka, dołożyłam kurczaczki i mam wiosnę, choć za oknem bardziej styczeń niż koniec marca :dry: i nie wiem co to za roślinka, ale śliczna zielona kulka, z takimi malutkimi listkami, to takich mam dwie :P uwielbiam nowe roślinki :)
Na zakupach mały dał mi w kość, bo się strasznie rozpychał, uciskał na pęcherz i chociaż wiedziałam, ze nie muszę iść do wc, to się czułam jak bym się posikać miała.

uniuni koleżanka mi mówiła, że w babyshopie są promocje, do końca miesiąca niby. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo nie byłam. Może się jeszcze przed świętami wybiorę.

11 lata 9 miesiąc temu #599452 przez dorkiszon
Ja pije lodowate mleko i czuję ulgę na migdałach.
To miałyście zlot ciążowy hahaha

11 lata 9 miesiąc temu #599469 przez NataliaK
Ja dopiero się dokulałam do domu po Akademii :P Również było mi miło Was poznać było bardzo fajnie :)później jeszcze wstąpiłam z koleżanką na wielkie żarcie (przepraszam za słowa ale tego nie da się inaczej nazwać :D) i połaziłam po sklepach ale w sumie kupiłam tylko skarpetki dla maluszka jakoś nie było nic fajnego z akcesoriu, które planowałam kupić,

przesyłam link do wózka który wczoraj wystawiłam a dziś akurat miałyśmy okazję zobaczyć taki na wykładach i wygląda naprawdę fajnie. allegro.pl/zestaw-3w1-wozek-baby-merc-qv...lik-i3098473837.html

Widzę, że znowu jakieś sprzęty się pojawiły w propozycjach ale ja też uważam, że podgrzewacz to fajna rzecz ale sterylizator wiem z opinii kilku mam, że jest to strata kasy.

super wózek dla dzieciaczków faktycznie lepszy niż ten wczorajszy podwójny szeroki. leżak też jest świetny :)

Idę pod prysznic i do męża się przymilić bo chyba ma focha, że wyszłam o 10 i teraz wróciłam :D hihi ale nie myślałam, że tyle mi czasu to wszystko zajmie :D ale niedługo tu zajrzę...

11 lata 9 miesiąc temu #599486 przez kasiak
NataliaK napisał:

Ja dopiero się dokulałam do domu po Akademii :P Również było mi miło Was poznać było bardzo fajnie :)później jeszcze wstąpiłam z koleżanką na wielkie żarcie (przepraszam za słowa ale tego nie da się inaczej nazwać :D) i połaziłam po sklepach ale w sumie kupiłam tylko skarpetki dla maluszka jakoś nie było nic fajnego z akcesoriu, które planowałam kupić,

przesyłam link do wózka który wczoraj wystawiłam a dziś akurat miałyśmy okazję zobaczyć taki na wykładach i wygląda naprawdę fajnie. allegro.pl/zestaw-3w1-wozek-baby-merc-qv...lik-i3098473837.html

Widzę, że znowu jakieś sprzęty się pojawiły w propozycjach ale ja też uważam, że podgrzewacz to fajna rzecz ale sterylizator wiem z opinii kilku mam, że jest to strata kasy.

super wózek dla dzieciaczków faktycznie lepszy niż ten wczorajszy podwójny szeroki. leżak też jest świetny :)

Idę pod prysznic i do męża się przymilić bo chyba ma focha, że wyszłam o 10 i teraz wróciłam :D hihi ale nie myślałam, że tyle mi czasu to wszystko zajmie :D ale niedługo tu zajrzę...

Jak kupowałam swój wózek to oglądałam też te z baby-merc. Solidne i lekkie, kolorystycznie też mi się podobały. Pewnie bym kupiła, gdyby nie nagonka sprzedawców. Rzucili się we troje na mnie, najlepiej żebym kupiła już, od razu i to ten najdroższy...powiedziałam, że się zastanowię i kupiłam gdzie indziej. Nie lubię jak się mnie do czegoś zmusza, więc zrobilam na złosc :S

11 lata 9 miesiąc temu #599514 przez magdalenagal
NataliaK napisał:

Jeśli dobrze myślę też go oglądaliśmy. Jeśli dobrze kojarzę ma sporą gondolkę. Ale nie podobał mi się materiał i był jakiś taki ciężki.
Dobrze że piszecie że sterylizator to zbytek, bo chciałabym raczej żeby rodzina i znajomi kupowali mi to o co poproszę, a podgrzewacz muszę kupić.

W maju będę musiała wszystko poprzeglądać i zobaczyć czego mi brakuje. Na pewno czapeczki i pieluchy tetrowe. Coś tam niby mam z tetry ale nowe się przydadzą.

11 lata 9 miesiąc temu #599559 przez Patrizia
baby merca mam od samego poczatku upatrzonego :) ale musze poogladac na wlasne oczy jak one wygladaja. Kolezanka bardzo chwali te lezaczki i to wydatek ktory naprawde sie przydaje wiec pewnie zakupie takowy :)

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu #599566 przez NataliaK
Dzięki za opinie na temat wózka :) na pewno zanim się zdecyduję to jeszcze pooglądam i pomacam inne ale jak na razie ten mi się podoba :)

ja jeszcze też nie mam właśnie pieluch i czapeczek, poza tym z ciuszków to już takich małych raczej mam dosyć, skupię się teraz na akcesoriach i kosmetykach do pielęgnacji tylko tego też jest tyle, że nie wiem sama na jaką markę produktów się zdecydować ;/

11 lata 9 miesiąc temu #599603 przez kasiak
NataliaK napisał:

Dzięki za opinie na temat wózka :) na pewno zanim się zdecyduję to jeszcze pooglądam i pomacam inne ale jak na razie ten mi się podoba :)

ja jeszcze też nie mam właśnie pieluch i czapeczek, poza tym z ciuszków to już takich małych raczej mam dosyć, skupię się teraz na akcesoriach i kosmetykach do pielęgnacji tylko tego też jest tyle, że nie wiem sama na jaką markę produktów się zdecydować ;/

Ja pieluchy tetrowe juz kupił am, 10szt powinno wystarczyć. Muszę się zaopatrzyć w czapeczki i skarpetki, bo mam dwie sztuki każdego. Jakiś kocyk itp. Z ubranek już tyle. Powinno wystarczyć to co mam, cos tam jeszcze dostane i będzie ok.
Ja juz dzisiaj uciekam, ziem coś i spać idę. Nóg nie czuję i plecki bola, wiec dobranoc :)

11 lata 9 miesiąc temu #599676 przez Joanna89
Ja pieluszki kupiłam w SMYKU 10 sztuk :) Pomomio tego,że cały dzień chodziłam po sklepach z godziną przerwą na obiad,dalej nie chce mi się spać.. mój organizm ma zakodowane chodzenie spać po 1 w nocy .. Chwilę posiedziałam zjadłam kolację i jestem nówka hehe
Kocyki też są fajne w SMYKU kupię jeszcze jeden do wózka :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka