- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bea mnie się najbardziej podobały te 2 ostatnie wykłady - czyli konsultantki laktacyjnej i fizjoterapeuty ( nawet całkiem zabawny był )
He he najlepsze było o dietach kobiety w ciąży najpierw powiedziano, że ryby jak najbardziej tak mozna jejść po czym inna pani powiedziała, że nie bo zanieczyszczenia, ołów itd :P
ale w sumie fajnie było - też polecam Mamom w innych miastach
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
allegro.pl/lezaczek-bujaczek-mini-maxi-h...lly-i3086507823.html
Taki jest chyba fajny
Fajny, taki radosny
Ja standardowo mam od Siostry
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Było naprawdę sympatycznie i ciekawie
Mam nadzieję że będziemy miały okazję jeszcze się spotkać
Teraz leże na kanapie i się relaksuję
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Sobie też nakupiłam różności, też żonkile sadzone razem z bratkami, włożyłam do koszyka, dołożyłam kurczaczki i mam wiosnę, choć za oknem bardziej styczeń niż koniec marca i nie wiem co to za roślinka, ale śliczna zielona kulka, z takimi malutkimi listkami, to takich mam dwie uwielbiam nowe roślinki
Na zakupach mały dał mi w kość, bo się strasznie rozpychał, uciskał na pęcherz i chociaż wiedziałam, ze nie muszę iść do wc, to się czułam jak bym się posikać miała.
uniuni koleżanka mi mówiła, że w babyshopie są promocje, do końca miesiąca niby. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo nie byłam. Może się jeszcze przed świętami wybiorę.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
przesyłam link do wózka który wczoraj wystawiłam a dziś akurat miałyśmy okazję zobaczyć taki na wykładach i wygląda naprawdę fajnie. allegro.pl/zestaw-3w1-wozek-baby-merc-qv...lik-i3098473837.html
Widzę, że znowu jakieś sprzęty się pojawiły w propozycjach ale ja też uważam, że podgrzewacz to fajna rzecz ale sterylizator wiem z opinii kilku mam, że jest to strata kasy.
super wózek dla dzieciaczków faktycznie lepszy niż ten wczorajszy podwójny szeroki. leżak też jest świetny
Idę pod prysznic i do męża się przymilić bo chyba ma focha, że wyszłam o 10 i teraz wróciłam hihi ale nie myślałam, że tyle mi czasu to wszystko zajmie ale niedługo tu zajrzę...
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dopiero się dokulałam do domu po Akademii Również było mi miło Was poznać było bardzo fajnie :)później jeszcze wstąpiłam z koleżanką na wielkie żarcie (przepraszam za słowa ale tego nie da się inaczej nazwać ) i połaziłam po sklepach ale w sumie kupiłam tylko skarpetki dla maluszka jakoś nie było nic fajnego z akcesoriu, które planowałam kupić,
przesyłam link do wózka który wczoraj wystawiłam a dziś akurat miałyśmy okazję zobaczyć taki na wykładach i wygląda naprawdę fajnie. allegro.pl/zestaw-3w1-wozek-baby-merc-qv...lik-i3098473837.html
Widzę, że znowu jakieś sprzęty się pojawiły w propozycjach ale ja też uważam, że podgrzewacz to fajna rzecz ale sterylizator wiem z opinii kilku mam, że jest to strata kasy.
super wózek dla dzieciaczków faktycznie lepszy niż ten wczorajszy podwójny szeroki. leżak też jest świetny
Idę pod prysznic i do męża się przymilić bo chyba ma focha, że wyszłam o 10 i teraz wróciłam hihi ale nie myślałam, że tyle mi czasu to wszystko zajmie ale niedługo tu zajrzę...
Jak kupowałam swój wózek to oglądałam też te z baby-merc. Solidne i lekkie, kolorystycznie też mi się podobały. Pewnie bym kupiła, gdyby nie nagonka sprzedawców. Rzucili się we troje na mnie, najlepiej żebym kupiła już, od razu i to ten najdroższy...powiedziałam, że się zastanowię i kupiłam gdzie indziej. Nie lubię jak się mnie do czegoś zmusza, więc zrobilam na złosc
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeśli dobrze myślę też go oglądaliśmy. Jeśli dobrze kojarzę ma sporą gondolkę. Ale nie podobał mi się materiał i był jakiś taki ciężki.
Dobrze że piszecie że sterylizator to zbytek, bo chciałabym raczej żeby rodzina i znajomi kupowali mi to o co poproszę, a podgrzewacz muszę kupić.
W maju będę musiała wszystko poprzeglądać i zobaczyć czego mi brakuje. Na pewno czapeczki i pieluchy tetrowe. Coś tam niby mam z tetry ale nowe się przydadzą.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
ja jeszcze też nie mam właśnie pieluch i czapeczek, poza tym z ciuszków to już takich małych raczej mam dosyć, skupię się teraz na akcesoriach i kosmetykach do pielęgnacji tylko tego też jest tyle, że nie wiem sama na jaką markę produktów się zdecydować ;/
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzięki za opinie na temat wózka na pewno zanim się zdecyduję to jeszcze pooglądam i pomacam inne ale jak na razie ten mi się podoba
ja jeszcze też nie mam właśnie pieluch i czapeczek, poza tym z ciuszków to już takich małych raczej mam dosyć, skupię się teraz na akcesoriach i kosmetykach do pielęgnacji tylko tego też jest tyle, że nie wiem sama na jaką markę produktów się zdecydować ;/
Ja pieluchy tetrowe juz kupił am, 10szt powinno wystarczyć. Muszę się zaopatrzyć w czapeczki i skarpetki, bo mam dwie sztuki każdego. Jakiś kocyk itp. Z ubranek już tyle. Powinno wystarczyć to co mam, cos tam jeszcze dostane i będzie ok.
Ja juz dzisiaj uciekam, ziem coś i spać idę. Nóg nie czuję i plecki bola, wiec dobranoc
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kocyki też są fajne w SMYKU kupię jeszcze jeden do wózka