- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oszczędzamy trochę bo za rok na wiosnę się przeprowadzamy. Z tym ,że ja baaardzo nie lubię jak ktoś osądza mnie po stanie konta, a niestety są tacy ludzie... Ja Wam pokazuję co chcę kupić i co mi się podoba Nie jestem osobą która musi mieć wszystko najdroższe bo nie raz to nie idzie w parze z jakością, kupuję często z polecenia koleżanek
karolina ładne ubranka, faktyczne duuużo tego:) Ale jak tu odmówić jak widzi się tyle pięknych ciuszków:)
Ja właśnie jestem jakby ciągle najedzona, jem często , ale warzywa, owoce takie lekko strawne rzeczy, jedynie obiad jest obfitym posiłkiem no i codziennie zjadam ser biały ze śmietaną i bazylią, tak mnie naszło od 3 m-c
Teraz mój mąż robi omlety ze śmietaną i truskawkami:)
Kaśka te czapeczki na szydełku są cudne ! U mojej znajomej która ma zakład foto są takie własnie na sesję noworodkową
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna89 komplet widzial za około 3-3,5 tyz zł ale 5tys to nie.. no wyciagana ale jak mi sie dzizia bedzie do przodu pochylac....zawsze lepiej jak jest jakas raczka
no dlatego nie raz te "udogodnienia" nie są praktyczne. Ja w maju jadę oglądać wszystko na żywo, więc zadecyduję jaki kupie. Trochę mam opinii koleżanek zobaczę co z tego wyjdzie:)
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
joanna89 to super ze mozecie sobie pozwolic na drozsze zakupy i jeszcze odłozyc jeśli ktos uczciwie zarabia to nie ludziom go oceniac po stanie konta, ale niestety tak to juz jest
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
a tu jedna aukcja z tym wózkiem
allegro.pl/wozek-quinny-moodd-3-3w1-9kol...fix-i3104479873.html
to chyba ten bo jak zaczełam się orientowac to sa rozne modele tego wózka,muszę dojść do tego co i jak
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
joanna, rozumiem i nie "osądzam", jak napisałaś...i mam nadzieję, że tak tego nie zrozumiałaś...? Fajnie po prostu masz, że nie musisz zagladać do portfela i liczyć czy Ci starczy, gdy chcesz coś kupić Mąż przedsiębiorczy, sam sobie szefem i to widać dobrym więc tylko gratulować i zyczyć dalszych sukcesów Jednym sie udaje, drugim nie w kwestii finansowej, takie to nasze życie... Ty przynajmniej masz kilka problemów z głowy A "osądzanie" i krytyka innych o której pisałaś bierze się tylko i wyłącznie z czystej zazdrości i zawiści ludzkiej-niczego więcej... Wszystkim naraz nigdy nie dogodzisz
karolinkanice, o jejku... Ty to chyba możesz już sklep z odzieżą dziecięcą otwierać Gdzie Ty to wszystko mieścisz? Ja właśnie pakuję rzeczy, których nie będę przez dłuższy czas nosić do worków próżniowych W sam raz na przeprowadzkę
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja wczoraj też poległam nawet prawa Agaty nie ogarnęłam do końca. Dziś wyniki mam glukozy 84,3 na czczo i 94 po 1h
no i toxo też ok mam ujemny wynik
wynik wątpliwy jest powyżej 0,90 w przypadku igm
Agusia GRATULACJE
magdalenagal
imię Gabor mnie rozbawiło- bo odrazu stanął mi przed oczami profesor od matmy prof. P. Gabor hehe
Qltoorka
I sylwia! brawo za postawę... Choć zgadzam się z tym co napisała Jamajka, to jednak super, że jesteś żoną, która stoi po stronie męża... Mój mówi, że ja zawsze jestem przeciwko niemu Powinnam brać z Ciebie przykład
ja też powinnam z niej brać przykład - mam dokładnie to samo co Ty
karolinkanice16 ale piękne ciuszki
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Qltoorka nie nie jak tylko mówię Każdy mi inaczej, a ja też liczę się z tym ,że jest dobrze, a za rok może być inaczej , takie jest życie. Chociaż nie myślę o tym,cieszę się Alusią i zakupami dla niej Nielubię jak ktoś mówi mi ,że jestem próżna bo chcę wydać 3 tyś na wózek czy na coś tam, przecież to sprawa indywidualna:) Ale tak jak mówisz ludzie są różni zawistni i zazdrośni..ja ciesze się każdym najmniejszym szczęściem.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Któraś wrzuciła zdjęcie czapeczek, to pokaże Wam jakie moja mama robi dla Mateuszka jak już podrośnie na sesję zdjęciową Zdjęcia są z natu bo mamie też szukałam, wiec to nie są oryginalne wykonania
Kasienia, będziesz miała coś przeciwko jeśli zgapię Twoje czapusie? Też pokażę Mamie
Są śliczne
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Do Moddo też można dokupić wszystko osobno ale 3w1 taniej:)
Nie chcę żeby Alusia miała wszystko w różu:)
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/oryginalne-rozkladane-siedzis...tra-i3096043736.html
wiec gondole miałabym np beżową a spacerówkę różową no ale do tego modelu jeszcze nie widziałam a ten róż jest śliczny taki delikatny no i ta biała rama jest najładniejsza
nie myślałam nawet że bede miała pierwszą córkę bo u nas same chłopaki(ja mam 3 braci a moj M tylko 1 brata) i już dawno jak widziałam w sklepie i na targu te cudeńska dla dziewczynek to wymiękałam... mi róż sie podoba ale ubranka mam różne kolory-chociaż dużo różu
chociaż znalazłam sprzedawce u którego mozna mieszac kolory,jest drożej ale można wybrac inna gondole,inna spacerówke i inny fotelik
allegro.pl/quinny-moodd-3-gondola-foteli...uzz-i3086712160.html
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a róż w dodatkach nie za dużo, czemu nie:) teraz taka dziwna moda,że dziewczynki od stóp do głów w różu, okropne to jest...