BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #598163 przez siwa342
Joanna89 komplet widzial za około 3-3,5 tyz zł ale 5tys to nie.. no wyciagana ale jak mi sie dzizia bedzie do przodu pochylac....zawsze lepiej jak jest jakas raczka

MAJA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #598166 przez dziubasek
Ja wogole nie uzywalam laktatora, nie umialam tego uzywac(poprostu sie doilam do miseczki), jak wychodzilam to mezulek dawal Majce mleko modyfikowane... jej ale macie uzdolnione mamuski:)ja przed chwila stoczylam wojne z Miss o balagan-a ona mi na to:to tatus zrobil taki burdel i sobie poszedl do pracy(zaraza jedna)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #598168 przez Joanna89
Qltoorka no co będę owijać w bawełnę, mąż ma sklep budowlany który dobrze funkcjonuję, na czysto mam parę tysięcy miesięcznie na dziecko i mogę wydać na co chcę, tydzień temu założyłam lokatę na którą wpłaciłam już okrągłą sumkę.
Oszczędzamy trochę bo za rok na wiosnę się przeprowadzamy. Z tym ,że ja baaardzo nie lubię jak ktoś osądza mnie po stanie konta, a niestety są tacy ludzie... Ja Wam pokazuję co chcę kupić i co mi się podoba :) Nie jestem osobą która musi mieć wszystko najdroższe bo nie raz to nie idzie w parze z jakością, kupuję często z polecenia koleżanek :)

karolina ładne ubranka, faktyczne duuużo tego:) Ale jak tu odmówić jak widzi się tyle pięknych ciuszków:)

Ja właśnie jestem jakby ciągle najedzona, jem często , ale warzywa, owoce takie lekko strawne rzeczy, jedynie obiad jest obfitym posiłkiem no i codziennie zjadam ser biały ze śmietaną i bazylią, tak mnie naszło od 3 m-c :D
Teraz mój mąż robi omlety ze śmietaną i truskawkami:)
Kaśka te czapeczki na szydełku są cudne ! U mojej znajomej która ma zakład foto są takie własnie na sesję noworodkową :)

11 lata 9 miesiąc temu #598174 przez Joanna89
siwa342 napisał:

Joanna89 komplet widzial za około 3-3,5 tyz zł ale 5tys to nie.. no wyciagana ale jak mi sie dzizia bedzie do przodu pochylac....zawsze lepiej jak jest jakas raczka

no dlatego nie raz te "udogodnienia" nie są praktyczne. Ja w maju jadę oglądać wszystko na żywo, więc zadecyduję jaki kupie. Trochę mam opinii koleżanek zobaczę co z tego wyjdzie:)

11 lata 9 miesiąc temu #598177 przez kaska1982
karolinka niezle duzo tych ciuszków :) tylko zazdroscic :) tylko czy zdazysz wszystko zalozyc?

joanna89 to super ze mozecie sobie pozwolic na drozsze zakupy i jeszcze odłozyc :) jeśli ktos uczciwie zarabia to nie ludziom go oceniac po stanie konta, ale niestety tak to juz jest :dry:

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 9 miesiąc temu #598195 przez karolinkanice16
kaska1982 jeśli nie to i ja komuś oddam :) ale jestem tam dużo ciuszków na późniejsze miesiące, wszystko wyjdzie w praniu się zobaczy :)

11 lata 9 miesiąc temu #598218 przez siwa342
dorkiszon mi sie akurat podobaja 2 modele 3 w 1 które maja takie ceny i jak sie u nas okaże co i jak finansowo to napewno kupie,planuje jeszcze z 2 dzieci(jesli sie uda i bedzie nas stac) wiec napewno mi sie jeszcze przyda

a tu jedna aukcja z tym wózkiem

allegro.pl/wozek-quinny-moodd-3-3w1-9kol...fix-i3104479873.html

to chyba ten bo jak zaczełam się orientowac to sa rozne modele tego wózka,muszę dojść do tego co i jak :unsure:

MAJA

11 lata 9 miesiąc temu #598230 przez Qltoorka
kaska1982, ale piękności :) Dla siostry na sesje będzie jak znalazł ;)

joanna, rozumiem i nie "osądzam", jak napisałaś...i mam nadzieję, że tak tego nie zrozumiałaś...? :P Fajnie po prostu masz, że nie musisz zagladać do portfela i liczyć czy Ci starczy, gdy chcesz coś kupić :P Mąż przedsiębiorczy, sam sobie szefem i to widać dobrym więc tylko gratulować i zyczyć dalszych sukcesów :) Jednym sie udaje, drugim nie w kwestii finansowej, takie to nasze życie... Ty przynajmniej masz kilka problemów z głowy ;) A "osądzanie" i krytyka innych o której pisałaś bierze się tylko i wyłącznie z czystej zazdrości i zawiści ludzkiej-niczego więcej... Wszystkim naraz nigdy nie dogodzisz ;)

karolinkanice, o jejku... Ty to chyba możesz już sklep z odzieżą dziecięcą otwierać :laugh: :P Gdzie Ty to wszystko mieścisz? Ja właśnie pakuję rzeczy, których nie będę przez dłuższy czas nosić do worków próżniowych ;) W sam raz na przeprowadzkę :)

11 lata 9 miesiąc temu #598237 przez patrysia305
cześć Wam

ja wczoraj też poległam nawet prawa Agaty nie ogarnęłam do końca. Dziś wyniki mam glukozy 84,3 na czczo i 94 po 1h :)
no i toxo też ok mam ujemny wynik
wynik wątpliwy jest powyżej 0,90 w przypadku igm

Agusia GRATULACJE

magdalenagal
imię Gabor mnie rozbawiło- bo odrazu stanął mi przed oczami profesor od matmy prof. P. Gabor hehe
Qltoorka
I sylwia! brawo za postawę... Choć zgadzam się z tym co napisała Jamajka, to jednak super, że jesteś żoną, która stoi po stronie męża... Mój mówi, że ja zawsze jestem przeciwko niemu Powinnam brać z Ciebie przykład

ja też powinnam z niej brać przykład - mam dokładnie to samo co Ty

karolinkanice16 ale piękne ciuszki

11 lata 9 miesiąc temu #598252 przez Joanna89
Siwa model MOODD jest najnowszy i bardzo udoskonalony od poprzedniego. Też chcę go kupić już posyłałam linka. Gondolka jest dość płytka i to lekki minus, ale jeszcze się zobaczy, u mnie znajoma nim jezdzi i wygląda genialnie właśnie ten biało różowy. No ja chce kolor beżowy :)

Qltoorka nie nie jak tylko mówię :) Każdy mi inaczej, a ja też liczę się z tym ,że jest dobrze, a za rok może być inaczej , takie jest życie. Chociaż nie myślę o tym,cieszę się Alusią i zakupami dla niej :) Nielubię jak ktoś mówi mi ,że jestem próżna bo chcę wydać 3 tyś na wózek czy na coś tam, przecież to sprawa indywidualna:) Ale tak jak mówisz ludzie są różni zawistni i zazdrośni..ja ciesze się każdym najmniejszym szczęściem.

11 lata 9 miesiąc temu #598276 przez siwa342
Joanna89 no własnie tak patrze że coś sporo tych modeli,mi ten różowy sie podoba-strasznie ale planuje sobie go zostawić na nastepne dzieciaczki i chłopca w różowym nie bede wozić :) widziam że do innych modeli można dokupić samo siedzisko,wtedy dokupiłabym sobie jeszczee różowe siedzisko a cały komplet wzieła jakiś neutralny kolor i byłoby super no ale może jeszcze coś wymyślą

MAJA

11 lata 9 miesiąc temu #598279 przez magdalenagal
kaska1982 napisał:

Któraś wrzuciła zdjęcie czapeczek, to pokaże Wam jakie moja mama robi dla Mateuszka jak już podrośnie na sesję zdjęciową :) Zdjęcia są z natu bo mamie też szukałam, wiec to nie są oryginalne wykonania :)

Kasienia, będziesz miała coś przeciwko jeśli zgapię Twoje czapusie? Też pokażę Mamie :-)
Są śliczne :-)

11 lata 9 miesiąc temu #598282 przez Joanna89
Mnie też podoba się róż z białym, ale wolę taki jakiś beż ładny z białą ramą:)
Do Moddo też można dokupić wszystko osobno :) ale 3w1 taniej:)
Nie chcę żeby Alusia miała wszystko w różu:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #598296 przez siwa342
Joanna89 no tak ale nie chce osobno spacerówki i gondoli a do innego modelu jest samo siedzisko

allegro.pl/oryginalne-rozkladane-siedzis...tra-i3096043736.html

wiec gondole miałabym np beżową a spacerówkę różową :) no ale do tego modelu jeszcze nie widziałam :( a ten róż jest śliczny taki delikatny no i ta biała rama jest najładniejsza

nie myślałam nawet że bede miała pierwszą córkę bo u nas same chłopaki(ja mam 3 braci a moj M tylko 1 brata) i już dawno jak widziałam w sklepie i na targu te cudeńska dla dziewczynek to wymiękałam... mi róż sie podoba ale ubranka mam różne kolory-chociaż dużo różu :)

chociaż znalazłam sprzedawce u którego mozna mieszac kolory,jest drożej ale można wybrac inna gondole,inna spacerówke i inny fotelik :)

allegro.pl/quinny-moodd-3-gondola-foteli...uzz-i3086712160.html

MAJA

11 lata 9 miesiąc temu #598307 przez Joanna89
róż kupuję ciągle mój mąż, bzika dostał! Ja lubie każdy kolorek :)
a róż w dodatkach nie za dużo, czemu nie:) teraz taka dziwna moda,że dziewczynki od stóp do głów w różu, okropne to jest...

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka