- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Co do tej pralki... rozmawiałam z koleżanką i ona taką ma. Ma też 7 miesięcznego brata. Ta pralka sprawdza się tylko w przypadku gdy trzeba wyprać coś delikatnego. Wrzuca wtedy sweterek czy bluzeczkę samą i nie trzeba prać ręcznie ani włączać wielkiej pralki. Tak, jeśli chodzi o pranie rzeczy dziecka... porównała to do gotowania ziemniaków po 2-3 w małym garnku bo szybciej się woda zgotuje, ale trzeba będzie robić to na kilka razy bo rzeczy do prania zbiera się w mgnieniu oka, jak napisała bodajże imbryczkowa, tu się uleje tu się obsika... także babcia sobie może. Z resztą... ona potrafi cały kosz prania ręcznie w misce wyprać, bo uważa że tak oszczędza.
Stópki zrobione, pazurki piękne. Teraz K może mnie po nich całować
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
Joanna gratuluje!!!
wypuścili mnie w środę, niestety Kacperek nadal w szpitalu, cały czas w inkubatorku(otwartym) leży na patologii noworodków, okazało się że ma wrodzone zapalenie płuc ale jego ogólny stan jest dobry, dostaje antybiotyk i dziś ostatni dzień mieli podawać mu kroplówki, po weekendzie może coś bliżej określą kiedy będzie mógł wyjść do domku
miałam chwile słabości w środe jak wychodziłam ze szpitala, ryczałam bo smutno mi było że mały musi zostać ale już jest ok, wiem że ma tam najlepszą opiekę i z dnia na dzień jest poprawa, ciężko tylko trochę bo odwiedziny ograniczone tylko od 12-15
Monix trzymaj się kochana damy rade!! nasze chłopaki nabiorą sił w tych inkubatorkach i jeszcze dadzą nam popalić
aaaa i przepraszam ale tak się rozpisałyście - jak zwykle zresztą że nie jestem w stanie nadrobić postów
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Bea, ściana jest gładka w kolorze takim pomiędzy szarym a fioletem i nic więcej by na niej nie było, tylko komoda tam stoi. No nic, zaprojektujemy to sobie z mężem i zobaczymy, choć widzę, że pomysł z rozbiciem imienia mu się nie podoba, więc chyba skończy się na ramce.
Mnie do tej pory leń mocny trzymał, dopiero dziś się zmobilizowałam, teraz się koleżanki śmieją, że to objaw zbliżającego się porodu, uwierzyłabym, gdyby przyszło samo, ja musiałam się zmusić .
Patka, Asia przecież jeszcze rano komentowała u nas coś. Sesja urocza
Zii, super fotki . Nie martw się, ciązowe rozptrzepanie mija . Ja też nie mam skurczy, a przynajmniej nic do tej pory nie kojarzę, co mogłabym w ogóle za nie brać .
Cukiereczku, trzymaj się tam cieplutko i daj jutro znać, czy pomogło coś.
Klauduśka, śliczny brzunio, mój się popsuł ;(.
Asiulek, fajnie, że jestes, mam nadzieję, że szybko Kacperka będziesz mogła mieć w domu .
A ktoś wie, co u Kingi, może to ona będzie kolejna?
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
My juz w domku bylo super zdjeciami pochwale sie pozniej Dostałysmy mate edu, zawieszke do foteliczka i rzeczy do odlewu brzuszka!! super!
mała cos mało aktywna a ja jestem opita kolorowymi drinkami bez alkoholu !!
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
maminka widzę że bardzo miło spędziłaś wieczorek, ale ci zazdroszczę tej imprezki zawsze o takim czymś marzyłam!
no i w ogóle chętnie bym się wyrwała z domku u nas ostatnio tak kiepsko z kasa że się zaczęłam śmiać że jakiś "wypad" z okazji rocznicy ślubu to chyba będzie trzeba przełożyć na przyszły rok. Jedyna atrakcję jakie nam pozostały to spacereki bo na wydatki nie ma kasy
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bea111
- Wylogowany
- gaworzenie
No może przesadziłam, tylko jeden z nich przypomniał mi o pewnej niezbyt uroczej kwestii Hih.. już o niej zapomniałam, bo nasza 3 latka już dawno wskakuje sama na toaletę
cukiereczek Niestety na kobietę w ciąży ma wpływ wszystko.. Coś o tym wiem niestety. Trzymaj się dzielnie i postaraj się zapchać głowę samymi pozytywnymi rzeczami, choć wiem jakie to może być trudne
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
Mami_nko ale super przyjęcie!!! a i przy okazji dziękuje za przekazywanie informacji
Niesia ja sobie tak pomyślałam, że jeszcze miesiąc... a kilka godzin później moje wody zaczęły robić kap.. kap.. kap.. czekaj cierpliwie kochana najlepiej do terminu!!
jeszcze zdążycie się poprzytulać i nacieszyć sobą a im dłużej Laurka siedzi w brzuniu tym lepiej dla niej
Cukierecku trzymam za Ciebie kciuki!! musze Ci powiedzieć że jestem z Ciebie dumna, taka jesteś dzielna pomino tego że trudne momenty w Twoim życiu zakłuciły trochę radosne oczekiwania na Nikole... leż, zaciskaj nóżki i odpoczywaj dużo!!!
postów nie nadrobiłam ale widziałam kilka fotek.. WSZYSTKIE BRZUSZKI CUDOWNE!!!
i witam nową mamusię