BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #582560 przez Magda-87
Kinia1712 kolejna wizyta dopiero po świętach, więc przyjdzie czekać prawie miesiąc na rozwiązanie zagadki kto zamieszkuje mój brzusio ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #582579 przez oliga
U mnie niby dzisiaj ładna pogoda ale trochę zimno. Wczoraj było cieplej byłam po bazie nad rzeką :) Ot taki powiew wiosny :)

Magda-87 moja dzidzia już dwa razy pokazała nam pupcie ukrywając swoją płeć, liczę że teraz, 14 marca dowiem się czy córeczka cz synek :)

Zazdroszczę Wam tych ruchów dzidziusia, bo ja nic nie czuję :( Zaczęłam się tym martwić, ale pani doktor powiedziała, że nie ma czym, bo każda ciąża jest inna, każda kobieta jest inna i na pewno w końcu poczuję ruchy dzidziusia :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582619 przez kaska30
chyba wezmę z was przykład i wykorzystam jutro wolne męża i zagonię go mycia okiem.
Ja właśnie podziwiam piękny zachód słońca z szóstego piętra, aż się nie chce pomyśleć że znowu będzie zimno.

11 lata 10 miesiąc temu #582637 przez Kinia1712
Dziewczynki jakie plany na wieczór ?:D

Mnie cos na kwaśne żelki bierze..

11 lata 10 miesiąc temu #582640 przez agniesia1604
pizza z salami, papryką, czarnymi oliwkami i fetą - to będzie na późną kolację...:)

Niestety mój obiad się nieco przesunął ....czekam na męża by móc w końcu zjeść mój 4 posiłek ..:)

11 lata 10 miesiąc temu #582649 przez kaska30
a mnie coś naleciało na orzeszki pistacjowe jeszcze mi nigdy tak nie smakowały ja te hihi :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #582659 przez misskate
Widzę, że nie tylko mnie dopadło dzisiaj porządkowe szaleństwo :)
U mnie na obiadek też pomidorowa i... naleśniki z pieczonym jabłuszkiem, cynamonem, bitą śmietaną i odrobiną czekolady :laugh: Coś mnie naszło na słodkości.

Tymczasem, koniec zajęć na dzisiaj. Teraz gorąca herbatka, ciepłe łóżko i lenistwo do samego rana :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #582663 przez Magda-87
Kinia1712 też miałam fazę na kwaśne żelki, były dni że potrafiłam nawet 3 paczki wsunąć ;) teraz trochę bardziej bierze mnie na słodkie i zjadłabym jakieś ciastka czekoladowe :)

Mam nadzieję, że na przyszłej wizycie maleństwo już nie będzie takie uparte i pokaże czy jest chłopcem czy dziewczynką, bo chciałabym zacząć rozglądać się za rzeczami dla maluszka, a znając płeć jakoś tak łatwiej... tym bardziej że wraz z tą ładną pogodą odzyskałam zapał do życia :P i aż nie chce mi się wierzyć, że w przyszłym tygodniu znowu mrozy i śnieg - mam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą.

11 lata 10 miesiąc temu #582670 przez Magda-87
A co do mycia okien to zaoferowała się do tego moja mama i siostra, więc mój mąż stwierdził, że nie będzie się im sprzeciwiał :laugh: on zawsze potrafi się ustawić...

11 lata 10 miesiąc temu #582681 przez Kinia1712
Magda-87 ja wczesniej potrafiłam jesc tonami słodycze a teraz cos mnie na kwasne wzielo ostatnio tez zaczelam pic woge z ogórków kiszonych tak mi smakuje ze wam mowie..po moich zachciankach twierdziłam ze bede miec corunie ale widze ze cos sie zaczyna zmianiac no zobaczymy jak to bedzie :)

11 lata 10 miesiąc temu #582698 przez Magda-87
A ja właśnie wcześniej tylko kwaśne - woda z ogórków też mi wchodziła jak nigdy, a ogórki kiszone musiały być obowiązkowo do każdego posiłku :) a teraz mam fazę na słodkie... no więc ciężko wywnioskować co będzie - czy chłopiec czy dziewczynka - a maleństwo niestety nie chce rozwiać wątpliwości ;)

11 lata 10 miesiąc temu #582706 przez kaska30
to ja właśnie jestem na fazie kwaśne i słone, a co do zachcianek i płci dziecka to rzeczywiście ciężko trafić i nie wiem czy to ma wpływ

11 lata 10 miesiąc temu #582714 przez Kinia1712
Mysle ze to ma jakis tam wpływ,ale to tak za dawnych czasów podobno kobiety oceniały na tej podstawie płeć :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582716 przez cukierecek27
co do zachcianek chyba ide skoczyc do zamrazalnika po lody smietankowo-czekoladowe mmmm

Któraś chętna??

11 lata 10 miesiąc temu #582718 przez agniesia1604
heh

A ja właśnie przepadam za słodkim...a nie za kwaśnym... i spodziewam się chłopca:)

Więc coś tu nie tak :) ... wróciła mi zgaga ...wrrrr

Wyśle męża po lody i składniki na pizzę:) ... Dobry pomysł z lodami

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka