BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

12 lata 4 tygodni temu #582958 przez patka1603
EwelinaB87 napisał:

agataxii napisał:

Okna mogą być nawet zamazane błotem.

To kolejny tekst w galerii sławy zaraz obok : Dzidzius pokupkał się po szyje :cheer:

hehe moje prawie takie są i nawet nie myślę o myciu bobasek najważniejszy, po co ryzykować. A poza tym mój mąż mnie tak pilnuje ze jak firanka się urwała z żabki to nie pozwolił mi jej przypiąć gdyż mam od niego całkowity zakaz unoszenia rąk do góry :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #582965 przez asiulek_dolls
agataxii masz racje żadnego mycia okien samemu!!
ja już w grudniu przed świętami olałam sprawe i okna miałam brudne :P i jak sie okazało dobrze zrobiłam bo dzień przed wigilią trafiłam do szpitala z plamieniami chociaż nie robiłam nic poza leżeniem i leniuchowaniem nie chce nawet myśleć co by było gdybym wzięła się wtedy za okna, zresztą była tam wtedy jedna dziewczyna która właśnie po myciu okien pare dni musiała w szpitalu poleżeć
ja bym nie ryzykowała, wczoraj Tomek sam zaproponował że umyje jak będzie ładna pogoda, widocznie zaczeło mu przeszkadzać że są brudne :laugh:

12 lata 4 tygodni temu #582981 przez agniesia1604
piękna pogoda a kobiety chłopów do roboty zaganiają:P No tak :)
Ja mam wrażenie że mnie maleństwo puka ... rozpycha się...wczoraj i przedwczoraj czułam jakby skakał po pęcherzu ...a dziś czuję go na lewo od pępka jak sie pcha... nie wiem czy to Staś czy jednak Jelita...Chociaż jelita to by dały znać w inny sposób:PPPP

Ja nie czuje żadnych BĄBELKÓW ... raczej takie pchanie, ukłucia...

12 lata 4 tygodni temu #582984 przez misskate
patka1603 w końcu do nas wróciłaś :) Mnie też nie było jakiś czas i trudno było mi nadrobić te wszystkie zaległości.

Dziękuję Wam za wszystkie gratulacje, mam nadzieję, że dziewczynek będzie przybywało i moja Kruszynka nie będzie tutaj sama :laugh:

12 lata 4 tygodni temu #582995 przez Monix
Wzięłam tabsa na na ból głowy i mi przeszło, od wczoraj mnie trzymało i dopiero puściło. Zgroza...
Wkurzyła mnie wczorajsza wizyta muszę powiedzieć, bo moja lekarka twierdzi, że należy mnie teraz wysłać do Poznania do jakiejś Pani profesor specjalistki od ciąż mnogich na konsultację :dry: Mam wrażenie, że ona sama nie wie co z robić z takim przypadkiem jak ja... Znowóż po ostatniej wizycie w szpitalu w Bydgoszczy powiedziano mi, że mam już się przestać zamartwiać, bo wszystko wskazuje na to, że jest dobrze z dzieciakami, poza tym za 3 tyg mam prenatalne na którym będzie doskonale wszystko widać na USG więc nie widzę sensu jechania ponad 100 km w jedną stronę do jakiejś tam pani profesor, która zapewne nie powie mi niczego nowego B)

Poza tym już drugi raz nie mogła zobaczyć płci u drugiego z bliźniąt, ale to mały szczegół akurat

A i jeszcze skasowała mnie 20 zł więcej za wizytę, tylko dlatego że wydrukowała więcej zdjęć czyli 5 :S :angry:
No to by było na tyle w temacie wizyty, mam nadzieję że jest zrozumiała :P

12 lata 4 tygodni temu #583013 przez patka1603
monix może ten drugi to jakiś obojnak dlatego nic nie widać hehe u nas też z tym kiepsko na ostatnim usg babeczka powiedziała ze widzi coś więcej ze niby cpieczka kończy się niżej a tam wyżej coś widać.. ciekawe. co do bólu głowy to mnie wczorajtak łupało że poszłam spać bo miałam dosyć.

12 lata 4 tygodni temu #583016 przez agniesia1604
jak mnie głowa bolała 2 dni to wzięłam w końcu paracetamol...bo ile można się męczyć.

12 lata 4 tygodni temu #583019 przez Monix
patka1603 napisał:

monix może ten drugi to jakiś obojnak dlatego nic nie widać hehe

O Boże, patka wypluj to słowo tfu, tfu!
A i zapomniałam dopisać, że mimo tego że wydrukowała te 5 zdjęć, to na dodatek nic na nich nie widać :P Są do doopy...

12 lata 4 tygodni temu #583037 przez agataxii
Monix, może powinnaś się zastanowić nad zmianą lekarza, bo z tego co opowiadasz, to jakaś dziwna jest ta Twoja doktorka. Przypomina mi moją byłą lekarkę, która nie umiała stwierdzić u mnie 1c :P A niech zgadnę, kobitka starsza, siwe włosy i trzęsąca się ręka przy wypisywaniu recepty? :silly:

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #583048 przez Monix
Nie, moja jest młoda :) Ruda, kręcone włosy, okularki... :lol: Nie wiem, ale jeśli tak dalej pojdzie to chyba ją zmienię rzeczywiście

Weszłam sobie dziś na allegro i od niechcenia wylicytowałam ciuszki dla chłopców allegro.pl/show_item.php?item=3045182903 i
allegro.pl/show_item.php?item=3069436389

Także coś tam już mamy, póki co nic narazie nie kupuję

12 lata 4 tygodni temu #583056 przez Sikoreczka
Monix ale chyba nie osiągnęłaś ceny minimalnej więc może ci tego nie sprzedać :(

12 lata 4 tygodni temu #583063 przez Monix
Nie osiągnęłam, bo czas się skończył, ale kobitka napisała do mnie maila, ze moja oferta i tak była najwyższa i postanowiła mi to sprzedać za kwotę 220 zł. Też myślałam, że będzie lipa, ale okazało się że miałam szczęscie w tym jednym przypadku :)

12 lata 4 tygodni temu #583069 przez Sikoreczka
o to super :) masz już chociaz wyprawkę na dobry początek :) Ubranka bardzo fajne sama sobie je przejrzałam i już miałam ochotę poszperać na innych aukcjach ale puki nie wiem co siedzi w brzuszku to nie ma co :) Dobrze że jest dużo bodziaków bo to na początku jest niezbędne :D

12 lata 4 tygodni temu #583077 przez Monix
sikoreczka, kiedy wizyta? Coś czuję, że masz dziewczynkę :laugh:

12 lata 4 tygodni temu #583079 przez Sikoreczka
oh wizyta dopiero 25 marca bo wcześniej nie ma tydzień mojej gin i mi przesunęła :( Nie wiem jak ja doczekam do tego czasu... a jeszcze jakieś chorubsko załapałam i mam mega kaszel :(

W sumie to mi obojętne co będzie :) jak będzie drugi synek to też będzie fajnie chociaż podświadomie chyba chciałabym parke bo tak sobie wcześniej zaplanowaliśmy :) No ale plany to jedno a rzeczywistość to drugie :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka