BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #583757 przez Magda-87
Patka brzusio na prawdę imponujący :)
Co do wanienek to ja dostanę od siostry taką zwykłą, zresztą jeszcze nawet nie zastanawiałam się nad tą kwestią za bardzo. Jakoś wszystkie poszukiwania rzeczy dla maluszka pozostawiam do momentu poznania płci, więc mam nadzieję, że już po świętach zabiorę się do tego ochoczo :laugh:

A z racji tego, że smak na słodkie powrócił idę piec ciasteczka czekoladowe. Trzeba sobie jakoś osłodzić tą okropną pogodę dzisiaj - a wczoraj było tak pięknie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #583767 przez EwelinaB87
cały czas wydawalo mi sie ze jakos sie zmiescimy w tych 30m2, ale jak sie nad tym glebiej zastanowie to widze coraz wiecej problemow, pomysl z pralka jest swietny gdybym miala miejsce nad pralka, niestety tak nie jest.

Musze to naprawde porzadnie przemyslec, dzisiaj dzidzius daje mi znac bardzo czesto o sobie az jestem w szoku, chyba wczorajszy spacer w dziczy jakos dzidziusia pobudzil :D

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #583771 przez Niesia
Witajcie stale bywalczyni, oraz witaj nowa mamusiu :)

Wszystkim dziękuję za pochwały dla mojego brzucholka ;) Zaczął rosnąć jeee!!

Patka, dawno Cię nie było. Super brzuszek :)
klauduska, gratuluję naturalnie powiększonego biustu :D U mnie też drgnął ale zaczyna mi przeszkadzać :P

Aaa zapomniałam pogratulować kolejnego chłopca w gronie dzidziusiów. Coś męsko tu u nas :P Mam przeczucia, że u mnie też się okaże, że ta antenka nie dyndała bez powodu :P

Wczoraj piękny dzień, intensywny. Dużo sprzątania ale też relaksu. Dziś cały dzień w szkole iiii pada deszcz!!! :dry:

Teraz czekam na K, później spagetti. On będzie oglądał mecz, ja może poczytam książkę... chociaż coś czuję, że będę nadrabiać zaległości tu, bo bardzo dużo nabazgrałyście... :P

11 lata 10 miesiąc temu #583867 przez klauduska89
Odnośnie książek :) może polecicie coś ciekawego do poczytania :)? Ja polecam całą serię GREYA...ciekawa i lekka książka z dużą dozą erotyzmu :)

11 lata 10 miesiąc temu #583953 przez Sikoreczka
Co do wanienek to my kupiliśmy taką zwykła z ikea i do tego taką wkładkę z gąbki. Jak dla mnie rewelacja. Wanienkę stawiałam na łóżku bo tak było mi najwygodniej myć a jak Kuba był większy to w łazience na podłodze :)

11 lata 10 miesiąc temu #584048 przez Kinia1712
Ja juz po wizycie u lekarza..wszystko jest wporzadku tylko mam liczne bakterie w moczu i jutro musze oddac mocz na posiew..i oczywiscie po wynikach czeka mnie leczenie..kurcze musialo sie cos przyplatac :(

Ale jest tez inna nowinka w moim brzuszku mieszka Majusia :)

11 lata 10 miesiąc temu #584052 przez agataxii
Gratuluje dziewczynki! :laugh:
To dobra wiadomość przy tak licznych chłopaczkach :blink:
Jednak najważniejsze, aby maleńka była zdrowa :)

11 lata 10 miesiąc temu #584107 przez katarzynaxxx89
Witajcie kobitki w naszym dniu!Kinia1712 Nie martw się tymi bakteriami, ja mam już od stycznia i ciągle mam zmieniane tabletki i jakoś się to nie chce u mnie wyleczyć, myślę że u Ciebie będzie lepiej.

11 lata 10 miesiąc temu #584133 przez mami_nka
Nooo to gratulacje dziewczynki :) jest juz druga mam nadzieje ze ja jutro przyjadę wieczorkiem z trzecią :)

Wstawie wam moje wczorajsze zdjęcie.
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #584138 przez Kinia1712
Mamin_ka no piekny ten twój brzusio :)

Wszystkiego dobrego dla Was dziewczynki w naszym dniu :)
Ja juz dzien kobiet obchodze na słodko bo po sniadaniu zjadlam juz połowe czekalady i martwie sie bo druga połowa tak patrzy na mnie ze chyba raczej tez ją zjem :)
Oj czuje ze dzisiaj bede sobie dogadzać :D

11 lata 10 miesiąc temu #584154 przez agniesia1604
hej

po lekko nieprzespanej nocy nowy dzień...
Ech zachciało mi się pizzę... i się skończyło bólem głowy i wymiotami .... ból głowy miałam od żołądka... tzn: jak wymiotowałam to i głowa przestała mnie boleć... cała noc przy misce:)

mami_nka,
piękny brzusio

Dziewczyny,
dogoniłyście mnie wielkością brzuszka

Kinia1712,
GRATULUJE DZIEWCZYNKI!
ja mam b. liczne bakterie i mnie lekarz olał, bo mówi że to normalne w ciąży i powtórzę jak nie ma białka i leukocytów w moczu to nie ma czym się martwić:)
Cały czas biorę "Żuravit", koło 22 marca zrobię badanie moczu, bo nawet lekarz mnie o to nie prosił ale jestem ciekawa wyniku:)

Miłego dzionka życzę:)

11 lata 10 miesiąc temu #584163 przez cukierecek27
Mami_nka piekny brzusio!!

agniesia1604 widze ze miałysmy to samo na kolacje... nażarłam się i pozniej sie bałam jakabedzie noc... troche sie krecilam nad ranem troche pomdliło ale na tym był koniec. mam nadzieje ze juz duzo lepiej??

Wszystkiego naj z okazji Naszego Święta ja sie szykuje do pracy ... bo na 12 do 19 dzis juz mi sie nie chce :((( ale coż na zwolnienie iść nie moge a każda kasa się liczy...

11 lata 10 miesiąc temu #584171 przez Kinia1712
Ja sie troche tym moczem zmartwiłam, gin zleciła mi zrobic posiew moczu i dzis przed spaniem wypic antybiotyk w saszetce nazywa sie Monural. Zarzywac przez tydzien 3x2 tabletki uroseptu i przyjsc z wynikami posiewu do niej i ma ustalic leczenie tak ze nie wiem czy to jest az tak bardzo powazne czy cos bo myslalam ze ten antybiotyk i urosept wystarczy..no i oczywiscie mam bardzo duzo pić

11 lata 10 miesiąc temu #584195 przez iwonta_kg
Wszystkiego najlepszego dla was dziewczynki na dzień kobietek!!! i dla tych dużych i dla najmłodszych w naszym gronie, również dla tych co mieszkają w brzuszkach mam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #584202 przez MamaBąbelka
Piękne macie brzuszki dziewczyny :). Mój na razie stoi w miejscu, ale może to i lepiej, bo spory był od początku ;).

No i gratuluję córeczki, wreszcie druga dziewuszka u nas :).

Co do wanienek, my dostaniemy i chyba będę kąpać w kuchni na stole, bo w łazience też nie ma jak, a tak to pod ręką będę sobie mogła wszystko ułożyć i kosmetyki i ubranka. Są na allegro takie komody kąpielowe, ale na to trzeba by mieć miejsce :/. Myślałam, że na przewijaku z Ikei mogłabym stawiać wanienkę, ale w takim pomieszczeniu musi być ciepło, a nie chciałabym nagrzewać tak przed snem pokoiku.

Mami_nka, ja proponuję zaczekać do następnego weekendu z tą tabelką, sporo z nas ma wizyty w najbliższym tygodniu, może będzie więcej do uzupełnienia :). Ja w tej chwili znam tylko datę porodu, więc nie mam co wysyłać :).

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka