- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Bądź pozytywnej myśli, lekarz z pewnością wie, co robi. Za kilka dni wrócisz do domu i wszystko będzie dobrze
Trzymaj się cieplutko i bądź silna, jesteśmy z Tobą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ostatnio pobolewa mnie brzuch, kłuje i ciągnie to z jednej, to z drugiej strony. Niby wiadomo, że wszystko się rozciąga, a jednak to trochę niepokoi...
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
i ważne nie DĄBKI a DĘBKI:)
Ale to właśnie główną atrakcją są latem ... kiedy pogoda dopisuje ... wtedy można spływem kajakowym płynąć od jeziora Żarnowieckiego do morza Bałtyckiego ...rzeką Piaśnicą))
Ja się troszku boję ruszać z domu skoro jestem na L-4:)
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
Co do tabletek też brałam najpierw amotax ale nie pomógł, przynajmniej u mnie nie było skutków ubocznych. Potem Keflex a teraz Menural ale tylko saszetke. Szczerze to też nie chce brać tych antybiotyków ale co mam zrobić ja kciągle mam za dużo leukocytów i bardzo liczne bakterie a w ostatnim badaniu białko:(
Martwię się tym
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
A ogólnie to wyjdę z siebie i stanę obok! Jak tak można! Wczoraj awantura bo kupili nam tą komodę, na szczęście udało się anulować zamówienie, to już dziś wyczaili inną i karzą iść kupić jutro. Mówię, że mamy ślub za miesiąc i jeszcze trochę musimy na to wydać a komoda jest dla dziecka, więc może poczekać. To awantura, że nic przyszłościowo nie myslimy. Że czemu chcemy takie ciemne łóżeczko kupić - bo mamy takie meble, a są takie ładne zwykłe drewniane- nam się podoba takie i już. No i jeszcze sprzeczka z K... nerwy mi puściły i się poryczałam. Zła teściowa, złą teściową ale wścibska i nachalna babcia to zła teściowa x1000.
- anioleczek1987
- Wylogowany
- gaworzenie
Ahhh jak ja bym chciała nad Polskie morze pojechać, ale to chyba nie prędko, może za rok na wakacje jak dzidzia będzie już troszkę większa:)
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nieźle
Nasza rodzina nie wtrąca się w nic co związane z ciążą... mówili tylko że o wózek nie mamy się martwić.. Jak przy pierwszej ciąży nasłuchałam się, że tego mi nie wolno i tego... i im powiedziałam że to mi się nie podoba że ja w zabobony nie wierzę, albo mówili że nie mogę tulić psa bla bla bla bo zajęczą wargę dziecko będzie miało... tak teraz milczą i nic nie mówią ... No chyba że o oscypku mówili że jak to - że nie można jeść... zdziwieni:) ...
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
a w majówkę powinno być bardzo tanio nawet na trivago reklamuja pol ceny.
Mnie brzuch tez ciagnie raz z jednej raz z drugiej, martwie sie ze tak dlugo nie mam wizyty, musze jej powiedziec ze to za rzadko i mnie to stresuje...
Wrocilam od rodziny, zaliczona mama, tesciowa i babcia uf... pojadłam jak smoczyca... Brzuch zaraz mi peknie..
Mam nadzieje ze z Twoją szyjką bedzie w porządku wez sobie lapka, mam nadzieje ze masz neta, dotrzymamy Ci towarzystwa, co do lektur obecnie czytam pamiętniki wampirów dostałam od siostry, ale teraz najlepiej cos bezstresowego wiec jakas literatura dla dzieci:D
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
W ogóle siedzę sobie z koleżanką, jem szarlotkę w cukierni (była pyszna ) i kątem oka dostrzegłam cennik tortów i mnie olśniło Zapomnieliśmy o torcie!!! W tamtej cukierni za tort 3,5 kg zażyczyli sobie 350 pln, ogólnie kobieta jakaś niezorientowana. Poszłam do innej, która wydawała mi mi się droższa a tam... "na 34 osoby? to jakieś 3,5-4 kg tortu, będzie kosztować koło 180 zł". Kamień z serca gruchnął mi z takim hukiem, że K się śmiał że w Środzie Śląskiej to słyszał (35 km od Legnicy).
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna