- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
Klauduśka trzymam kciuki by było ok. W styczniu w szpitalu leżała ze mną kobietka, która w czasie dwóch ciąż miała skróconą szyjkę. Niestety musiała leżeć trochę w szpitalu, ale obie ciąże donosiła i porodziła zdrowe dzieci
Niesia, ja miałam bukiet z czerwonych goździków w formie berła. Jak odgrzebie zdjęcia, to wkleję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martazytka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolek 25.07.2013r
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do Mazur to chętnie służe pomocą Ja właśnie mieszkam na Mazurach- obecnie w Starych Juchach- polecam A jeśli chodzi o fajne miejsce to np. Rydzewo- knajpa Spichlerz- na górze są pokoje z widokiem na jezioro. Jezioro ject chłodne ale bardzo czyste, na plaży jest płytka woda- w sam raz dla maluchów. Z Rydzewa jest niedaleko do Mikołajek, Reszla, Świętej Lipki, Giżycka Ja Mazury pokochałam całym sercem- uciekłam tutaj z dużego miasta. Nie mogę się doczekać prawdziwej wiosny.
Dostaniemy teraz od teścia własnoręcznie zrobione meble ogrodowe i cudowni karmink dla ptaków... będe latem leżeć i pachnieć i słuchać ptaszków
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Ah... zaraz przyjedzie K, śniadanko i na basen Później dzień celebracji święta kobiet i mężczyzn
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
zrobiłam test i wyszło mi
Mama kwoka
Pokochasz swoje maleństwo szaloną miłością. Będziesz chciała zawsze być blisko niego, pomagać mu we wszystkim i czuwać, by nie spotkała go żadna przykrość. Wydaje ci się, że doskonale wiesz, co będzie najlepsze dla twojej pociechy, układasz już plan rozwoju dziecka – może nawet masz już mały strój do baletu lub korki do piłki nożnej? Twoja miłość będzie dla dziecka wielkim darem, jeśli… pozwolisz mu od niej odpocząć. Pamiętaj, że wychowywanie dziecka polega także na stawianiu granic i wymagań, kibicowaniu samodzielności. Nie wyręczaj malca we wszystkim – szybciej poradzi sobie sam z wiązaniem butów, jedzeniem, organizowaniem zabawy. Pozwolenie dziecku na błąd, porażkę, doznanie przykrości – to też wychowanie. Dzięki takiemu hartowaniu malca w bezpiecznych, domowych warunkach łatwiej poradzi sobie z problemami, gdy już wyfrunie spod twoich skrzydeł.
To Nasz podusia na obrączki a bukietu szukam...
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
- Magda-87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Piękny dzień się zapowiada - mimo okropnego śniegu za oknem - bo miałam przepiękną pobudkę Moje maleństwo postanowiło troszkę pobaraszkować z rana i tak się ruszało, że sama byłam w szoku Co prawda nie było to jakieś mocne kopniaki, bo mój mąż nie mógł ich wyczuć i oczywiście zawiedziony na maksa - ale ja od środka czułam wyraźnie jak mój lokator się wierci Normalnie cudowny poranek
- Martazytka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karolek 25.07.2013r
- Otrzymane podziękowania: 1
- kaska30
- Wylogowany
- gaworzenie
Świetną miałaś pobudkę Magdo aby pozazdrościć
Miłego dnia wam życzę
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Zbiórka na basen. Idę golić kłaczyska z nóg
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mami_nka - dzieki Tobie wiemy, że test nie jednego rozwiązania hehe jak narazie wszystkim wychodziły Mamy Orlice...
agata - super że z krwiaka został tylko skrzep... wszystko idzie w dobrym kierunku...
Wczoraj miałam takie bulgotki w brzuchu, że aż moja Mama poczuła... nie były to kopniaczki ale zawsze coś...
Niesia jak miałam taki bukiet:
Zapłaciłam za niego 150 zł i muszę przyznać, że byłam z niego średnio zadowolona, pomimo, że kolor był ładny, jednak miał mieć troszeczkę inny kolor, no i co do świeżości kwiatów miałam lekkie zastrzeżenia... pomysł Mamy Bąbelka jest fajny, niesie za sobą lekkie ryzyko, ale bierzesz co widzisz... i akurat to co Ci się w danej chwili podoba...
Przyznam, że zazdroszcze Wam przygotowań do ślubu... jakbym mogła przygotowałabym swoje jeszcze raz
EDIT: Niestety czarno biały, ponieważ kolorowy miał za dużą rozdzielczość, zwiełam z obrobionego już zdjęcia. Ogólnie miał kolor jasno pomarańczowy
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
A jeśli będzie czas na kupienie bukietu w dniu ślubu to czemu nie
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
- agataxii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamą być.