BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #584560 przez anioleczek1987
Na wstępie wszystkiego najlepszego dziewczynki!!!:)
No dla mnie z testu też wyszło mama orlica:P
Dziewczynki śliczne macie brzuszki już, mój przy Waszych jakiś taki mały się wydaje, ale też już widać, u mnie teraz podobnie jak przy Filipku później pewnie urośnie nagle:)hehe...
Co do Waszej dyskusji na temat wanienek ja przy Filipku miałam taką anatomiczną, świetny pomysł i naprawdę wygoda:) Teraz również będę miała tą samą, nie wyobrażam sobie innej:) A jak tam Wasi panowie pamiętali o dniu Kobiet? Ja czekam aż moje kochanie wróci z pracy, zobaczymy czy nie zapomni...Z rana jeszcze spałam jak wychodził, bo po6wyjeżdża do pracy:( Miłego dnia kobietki:) I gratulacje malutkich dziewczynek w brzuszkach,ja już nie mogę się doczekać USG...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #584569 przez Niesia
Klauduska, przykro mi że dzień kobiet Ci się nie udał. Idź do szpitala, dbaj o siebie... wszystko będzie dobrze :*

Mnie od zawsze mama leczyła domowymi sposobami (syrop z cebuli, syrop z sosny, mleko z czosnkiem, parzony majeranek itd), na gorączkę paracetamol i już. Nie uważam, żeby mama mnie w tym aspekcie zaniedbała. Wręcz przeciwnie, jestem jej wdzięczna :) Nie choruję, nie zarażam się od innych (nawet w ciąży)... Cieszę się, że jest jak jest.

Ja również MAMA ORLICA.

Jadę zaraz do galerii, będą dawać upominki na dzień kobiet. Później jakieś ciacho z koleżanką :) Trzeba sobie jakoś radzić jak mężczyzna 24h w pracy :( Jutro zaś robimy dzień kobiet i mężczyzn w jednym :)

11 lata 9 miesiąc temu #584570 przez patka1603
mi również wyszła orlica hmmm... aniołeczek na kiedy masz termin porodu bo widzę że mamy to samo na suwaczku? :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #584573 przez agniesia1604
Klaudusia!

dużo odpoczywaj i do wyrka MARSZ:)
Szkoda ze już na weekend Ciebie biorą bo w weekendy praktycznie nic a oddziale sie nie dzieje. Weź przede wszystkim jakąś książkę i wpadaj do nas chociaż na chwilkę ... moze juz niedługo wyjdziesz i będzie wiadomo czemu szyjka się skraca.

Ja nie moge się doczekać jutrzejszego dnia - czyli połówkowego badania:)

11 lata 9 miesiąc temu #584574 przez cukierecek27
Ale z nas mamy jednogłośnie same Orlice;))

Niesia coś wiem o tej długogodzinnej pracy ojj wiem .... ale coż na to poradzimy trzeba cierpliwie czekać na ukochanego..

11 lata 9 miesiąc temu #584583 przez patka1603
tak się zastanawiam czy nie wybrać się przed porodem nad morze.., może na weekend majowy?! macie jakieś fajne miejscówki?

11 lata 9 miesiąc temu #584598 przez cukierecek27
Ja to ostatnio preferuje raczej jeziora niż morze hehe
Na tamte święta wielkanocne byliśmy i prawie sami na caly dom heheh bo wszyscy pojechali do rodzin :) co mieszkali w pokojach.. troche przez to chlodniej mielismy ale co tam :) spokojne miejsce www.bornemarina.pl Borne Sulinowo, ale to zależy komu blisko :)

11 lata 9 miesiąc temu #584623 przez Gro-szek
patka1603 napisał:

tak się zastanawiam czy nie wybrać się przed porodem nad morze.., może na weekend majowy?! macie jakieś fajne miejscówki?

Ja bardzo polecam Trzęsacz :) Jest tam pięknie, plaża fajna... Byłam tam na majówce w zeszłym roku, nie było dużo turystów, może dlatego, ze pogoda średnio dopisała. Ale ogólnie warto tam zajrzeć :P

11 lata 9 miesiąc temu #584637 przez patka1603
spojrzę na te propozycje.
Własnie dostałam 1 kwiatka i nie był to prezent od męża tylko szwagra- maż coś nie może dotrzeć z pracy :0

11 lata 9 miesiąc temu #584638 przez cukierecek27
Patka pewnie szykuje co nie co dla Swojej Ukochanej dlatego tak mu nie po drodze ;)

11 lata 9 miesiąc temu #584641 przez patka1603
no oby bo inaczej uduszę :P

11 lata 9 miesiąc temu #584643 przez Gro-szek
Albo stoi w mega długaśnej kolejce w kwiaciarni po mega wielki bukiet :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #584665 przez iwonta_kg
patka1603 napisał:

wpadnij do kołobrzegu :) na majówkę zawsze są jakies imprezy szykowane i pikniki rodzinne :)

a ja na weekend majowy (jak mi zdrowie pozwoli) to pojadę z mężem do poznania do siostry :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #584668 przez MamaBąbelka
Mi też wyszła mama orlica, to chyba podejrzane ;).

Klauduśka, to niezbyt dobrze, ale jak wyleżysz, to jeszcze możesz wrócić do normalnego życia :). Jeśli będzie gorzej, no to będziesz się musiała oszczędzać do końca ciąży i być może założą Ci szew lub pessar.

Ja nad morzem polecam Rewę, piękne miejsce i blisko do Trójmiasta.

11 lata 9 miesiąc temu #584669 przez iwonta_kg
a macie jakieś fajne miejsce na mazurach? bo za rok chcielibyśmy pojechać sobie nad jeziorko. co roku jeździmy w góry... ileż można :blush: a teraz jak maleństwo będzie to jeziorko pasuje... akurat dzidziuś będzie miał już roczek prawie to wydaje mi się że fajny pomysł :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka