BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #585852 przez misskate
mami_nka Gratuluję dziewczynki :laugh: Bardzo się cieszę, że wizyta przyniosła same dobre wiadomości :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #585943 przez oliga
mami_nka gratuluję córy :)
to ile mamy tu dziewczynek jak na razie? dwie?

ja mam nadzieję, że dowiem się w przyszły czwartek i wtedy też wyślę dane do tabelki :)

11 lata 9 miesiąc temu #585952 przez mami_nka
Moja chyba jest trzecia :) hihi ale i tak dla mnie to nie 100% wiec jeszcze się wstrzymam z zakupami itp do 28.03 :) i tak sie ciesze bardzo :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: jednak jest taki rąbek owiany tajemnicą wiecie każdy moze sie pomylić :)

11 lata 9 miesiąc temu #586039 przez agataxii
mami_nka gratuluje dziewczynki :laugh: No to może bilans nam się wyrówna :blink:

Byłam wczoraj na urodzinach u brata i mały tak wyraźnie się wiercił... Ręka mi falowała, a kuzynka się śmiała, że siłacz będzie bo już tak się wiercł. Chyba mu się spodobały odgłosy większej ilości osób. Nie chciał się uspokoić :silly: Miłe uczucie... :blush: (ale do czasu :side: )

11 lata 9 miesiąc temu #586062 przez cukierecek27
mami_nka napisał:

Juz wrociliśmy :)

Dziedzia rośnie zdrowo ale nawet nie wiem ile mierzy i nie mam zdjecia ale to nie ważne :D Zdjęcia nie bylo ciekawego bo wiadomo cała się nie mieści i bardzo szalała, cieżko było coś uchwycić ale obiecane mam na nast wizycie że dostane extra zdjęcie narządów :) ile ma tez nie wiem bo zawsze czytłam ze zdjęcia ale... na 87% cipuleńka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) mowi ze nic nie widzi chyba ze chłopak i ma małe jąderka :) kurcze ale dzien i prezent za wczorajszy dzien kobiet :) Cytologia tez wyszla super mowil do męża "ale ma pan czysta zonę, jakby w ciazy nie była" dostalam I stopien wiec super!! :) Dziewczyny ale sie ciesze z CIPULEŃKI mojej małej jejku... nast wizyte mam 28.03 chce mnie zobaczyc przed swietami i pozniej zrobie 3d polecił mi lekarza...

Gratuuuuuuulacje dziewuszki :) Trzeba passe chłopaczków przerwać, mam nadzieje ze ja 28 mraca też sie dowiem co tam dzidzia kryje ;)
Dzis zaskoczyla zima temepratura na minusie :( w dodatku sniegu napadalo :ohmy: a tak ładnie już było.... no nic trzeba sie wziac do pracy...

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586110 przez kaska30
Ja również gratuluje córuni, ja idę we wtorek i mam nadzieje że uda się podejrzeć kto tam rośnie , zobaczymy czy moje przeczucie się sprawdzi że będzie córcia.

patka pytałaś o której jest program O MATKO w sobotę o 17( premiera) a powtórka w poniedziałek o 19,05 na tvn style

11 lata 9 miesiąc temu #586127 przez EwelinaB87
Mówiłam że będzie cipka? B)

Gratuluje strasznie, ale tak jak już dziewczyny pisały predzej pomyli chlopca z dziewczynka, niz dziewczynke z chlopcem, wiec chyba nic sie nie zmieni, czego serdecznie zycze.

Ja mam problem, bo dostalam wyplate w piatek ale za malo! ale jakos dziwnie 86%
Mam nadzieje ze rata reszty wysla mi w poniedzialek, bo juz zaczynam odczuwac ze chca mnie oszukac :huh:
chyba ze reszte wysle mi zus, bo to dostalam od pracodawcy.
Od wczoraj brzuch mi jakos zmalal nie wiem czemu, ale dzidzius wieczorem zamiast kopac stukac to drzal jak waz-zmijka... ciekawe uczucie.

11 lata 9 miesiąc temu #586151 przez agataxii
EwelinaB87 napisał:

Mówiłam że będzie cipka? B)

Gratuluje strasznie, ale tak jak już dziewczyny pisały predzej pomyli chlopca z dziewczynka, niz dziewczynke z chlopcem, wiec chyba nic sie nie zmieni, czego serdecznie zycze.

Właśnie jest na odwrót. Więcej pomyłek jest, że ma być dziewczynka, a tu nagle coś wyrosło i chłopak będzie. A jak już coś urośnie, to raczej ciężko ma się skurczyć :blink:
Ale trzymam kciuki by się nic nie zmieniło :)

11 lata 9 miesiąc temu #586156 przez EwelinaB87
Wczesniej kolezanki uwazaly inaczej, w mojej rodzinie wlasnie tak bylo mial byc chlopiec na 100% a urodzila sie kolejna corka, wiec, nie upierajac sie poczekamy na 28marca i 3d, jak sie zobaczy ptaszka to chyba nie bedziemy miec watpliwosci ;)

11 lata 9 miesiąc temu #586164 przez agataxii
W 1c lekarz podkreślał mi, że prawdopodobnie córa. 100% pewności miałam, gdy pokazał mi jej jajniki. Dużo zależy od sprzętu i sprawnego oka lekarza.

11 lata 9 miesiąc temu #586166 przez EwelinaB87
Dlatego jak mi lekarz powie ze jest taka plec to tez zarzadam pokazania konkretnych narzadów, bo chyba lekarz nie jest w stanie pomylic jajniki z jądrami :P

11 lata 9 miesiąc temu #586168 przez agataxii
Hehe... gdyby tak zrobił, to trzeba by było się domagać odebrania mu uprawnień :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #586173 przez EwelinaB87
W koncu robia to ciagle a nie wyjatkowo wiec bez przesady :P:P
juz sie nie moge doczekac, kurcze jeszcze tyle czasu 2 tygodnie... :whistle:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586181 przez agniesia1604
Wiecie, jak byłam wczoraj na prenatalnym to lekarze mówili że jest wysyp CHŁOPCÓW... że praktycznie już 75% to chłopaki... więc kobietki oby były córy :) bo nasze chłopaki będą mieli problem wyrwać dziewuchę:P

Czasami jak jest chłopak to mogą określić na 100% jeśli już mu się tam ładnie wykształciło ... a czasami jak jest takie maleństwo... to nie dają rady określić ...:) U nas badanie było robione na bardzo dobrym i nowym sprzęcie dlatego tak pewnie określono płeć.. zresztą każdy z lekarzy tam będących powiedział że chłopak:)

Ale słyszałam o przypadkach gdzie okazało się że nie chłopak a dziewczynka...gdy takiej pewności nie ma zazwyczaj zamiast Dominik wychodzi Dominika a zamiast Aleksandry Aleksander:)

Moi znajomi spodziewają się córy ... Aleksandry..:) heh

Edit: Ja mam wizytę na 27 marca:)

11 lata 9 miesiąc temu #586182 przez cukierecek27
Ewelina bedziemy mialy tego samego dnia wizyte 28go:)) na ktora godzine masz? ja na 14.00 ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka