- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- MamaBąbelka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Expect The Unexpected

Ewelina, u nas nie ma takiej możliwości, bo tam po prostu tyle kosztuje wizyta i nie ważne ile z niej skorzystam

A ja się ogłosiłam na gumtree.pl i dostałam dużo odpowiedzi, nawet sesje za darmo w zamian za możliwość wykorzystania jako reklamę na stronie, ale zdecydowaliśmy się na młodą dziewczynę okolicy, za sesję ok. 1 h i minimum 30 a pewnie i więcej najlepszych, obrobionych ujęć dostaniemy za 80 zł.
Te zdjęcia co wrzuciła Asia są retuszowane, tzn. tło jest dorabiane

Ja dziś ruszyłam do Warszawy na spotkanie z koleżankami z sieci, śmiesznie, bo trzy na siedem z nas z brzuszkami

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- anioleczek1987
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Wiem że dawno tu nie zaglądałam, w zasadzie nie pisałam bo czytać Was staram sie regularnie:)
Wybaczcie że rzadko pisze ale przy moim rozrabiace nie mam zabardzo czasu na siedzenie przy komputerze, a pozatym ostatnio chodze na pół przytomna bo spać nie dam rady jakbym sie nie ułożyła to mi nie wygodnie i zaraz mnie mdli:( masakra a potem rano chodze jak te zombie:P...
No już u mnie też zaczął się 30tydz. Już coraz bliżej i nasze maleństwa będą z nami:) Ale się ciesze, choć i nie ukrywam że się denerwuje bo ja boję się jak mój synek zareaguje na nową dzidzie w domu...Przez te dwa lata był tylko on, i taka mała przylepa z niego:) Ale jakoś damy radę

- katarzynaxxx89
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jooanno jak zwykle wyglądasz pięknie, ładna sukieneczka.
A ja wczoraj byłam u mamy z życzeniami i dostałam od niej 10 pieluszek tetrowych i podkłady poporowdowe
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
Dostałam 1 odpowiedź ... 200zł za 1-1,5 godz i 15 zdjęć w pełni przygotowanych i retuszowanych (we Wiśle)
MamoBąbelka jak napisałaś ogłoszenie że się do Ciebie ktoś odezwał ...

- ziii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

My dopiero wróciliśmy z weekendowej wyprawy - i aż się dziwię, że zniosłam ją tak dobrze... Byliśmy na koncercie w Bratysławie (bilety kupione jeszcze we wrześniu, pod samą sceną - miałą niezłą zagwozdkę, czy w ogóle jechać z brzuszkiem. No, ale pojechałam

No a z mniejszych przyjemności, to bóle w kroczu mi się nasiliły - budzę się w nocy podczas przewracania, bo boli jak cholera (i ciągnie w pachwinach). Więc dzisiaj leżymy plackiem z nadzieją, że przejdzie

- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- ziii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Byliśmy na Depeche Mode - i muszę przyznać, że koncert był fantastyczny. Porównując go z zeszłoroczną Madonną na Stadionie Narodowym, to niebo a ziemia! Panowie pojawili się punktualnie i dali niezłe show. Gardło mnie boli do dzisiaj od wrzasków

A porównuję z Madonną dlatego, że był to prezent urodzinowy - nie jestem jakąś specjalną fanką, ale chociaż raz w życiu chciałam zobaczyć występ gwiazdy pop tej klasy. I bardzo się rozczarowałam - spóźniła się ponad godzinę, grała jakieś przeróbki, nikt się nie bawił (a stadion świecił pustkami). Tak, że tym razem jechałąm z duszą na ramieniu - a tu proszę, jak miło!

- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

widzę że mam sporo tematu do nadrobienia

zapodaj.net/f4d518600ea89.jpg.html
zapodaj.net/ddb01686f60bb.jpg.html
zapodaj.net/0a8b7a5324c89.jpg.html
a to zdjecia z impreski

- MamaBąbelka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Expect The Unexpected
No i dostałam odpowiedzi prawie 30, z czego kilka to były pytania, ile mogę wydać na sesję i te zignorowałam, kilka były to propozycje, że zrobią za darmo, ale będą mogli użyć w portfolio i na stronie, większość to były propozycje mniej lub bardziej doświadczonych fotografów i ceny od 80 do 500 zł za sesję. Wybraliśmy dziewczynę z mojej rodzinnej miejscowości, choć sesja nie będzie za darmo (ale 80 zł, to i tak niewiele), to przynajmniej jej zdjęcia naprawdę mi się podobały, bo niektórzy robili zdjęcia gorsze, niż mój mąż

Warto też szukać wśród studentów szkół artystycznych albo popytać znajomych, czy nie mają jakiegoś amatora fotografa wśród znajomych.
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
Piękna sukieneczka i fryzurka...

Cudownie
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)
- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Przepięknie wyglądałaś!!!!
Piękna sukieneczka i fryzurka...
Cudownie
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)
aa Dziękuję dziękuję

- MamaBąbelka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Expect The Unexpected

Cukiereczek, pięknie wyglądałaś, szkoda, że nie udało się zrobić zdjęć na rynku. A jak tort?

- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Gro-szek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Cukiereczku... Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia... spełnienia marzeń i wszystkiego co sobie zażyczycie

Zii trochę też Cię podziwiam... 4h?? ja bym nie dała rady! Więc wielki szacun za wytrwałość