BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #664902 przez MamaBąbelka
Wszystkiego najlepszego Drogie Mamusie :).

Ewelina, u nas nie ma takiej możliwości, bo tam po prostu tyle kosztuje wizyta i nie ważne ile z niej skorzystam ;). A my właśnie małą tylko z boku widzieliśmy i to przez większość czasu zasłaniała się rączką. Myślę, że bardzo dobrze, że się zdecydowałaś, to fajna pamiątka :), nawet potem dla dziecka :).
A ja się ogłosiłam na gumtree.pl i dostałam dużo odpowiedzi, nawet sesje za darmo w zamian za możliwość wykorzystania jako reklamę na stronie, ale zdecydowaliśmy się na młodą dziewczynę okolicy, za sesję ok. 1 h i minimum 30 a pewnie i więcej najlepszych, obrobionych ujęć dostaniemy za 80 zł.
Te zdjęcia co wrzuciła Asia są retuszowane, tzn. tło jest dorabiane :), ale i tak fajne są :).

Ja dziś ruszyłam do Warszawy na spotkanie z koleżankami z sieci, śmiesznie, bo trzy na siedem z nas z brzuszkami :).

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #664952 przez Joanna89
my już w końcu w domu:)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

11 lata 10 miesiąc temu #664988 przez anioleczek1987
Witajcie drogie Mamusie na wstepie wszystkiego naj.... dla wszystkich z okazji naszego dzisiejszego święta:)
Wiem że dawno tu nie zaglądałam, w zasadzie nie pisałam bo czytać Was staram sie regularnie:)
Wybaczcie że rzadko pisze ale przy moim rozrabiace nie mam zabardzo czasu na siedzenie przy komputerze, a pozatym ostatnio chodze na pół przytomna bo spać nie dam rady jakbym sie nie ułożyła to mi nie wygodnie i zaraz mnie mdli:( masakra a potem rano chodze jak te zombie:P...
No już u mnie też zaczął się 30tydz. Już coraz bliżej i nasze maleństwa będą z nami:) Ale się ciesze, choć i nie ukrywam że się denerwuje bo ja boję się jak mój synek zareaguje na nową dzidzie w domu...Przez te dwa lata był tylko on, i taka mała przylepa z niego:) Ale jakoś damy radę:) Miłego wieczorku Wam życzę, trzymajcie się cieplutko:)

11 lata 10 miesiąc temu #665117 przez katarzynaxxx89
Hej kobietki. Mamo bąbelka a jakie to twoje ogłoszenie może też bym się ogłosiła, fajnie by bylo mieć taką sesje.
Jooanno jak zwykle wyglądasz pięknie, ładna sukieneczka.
A ja wczoraj byłam u mamy z życzeniami i dostałam od niej 10 pieluszek tetrowych i podkłady poporowdowe

11 lata 10 miesiąc temu #665123 przez agniesia1604
Ja wczoraj przejrzałam ogłoszenia z fotorafii u mnie w okolicach... i napisałam do tych ogłaszających się.

Dostałam 1 odpowiedź ... 200zł za 1-1,5 godz i 15 zdjęć w pełni przygotowanych i retuszowanych (we Wiśle)

MamoBąbelka jak napisałaś ogłoszenie że się do Ciebie ktoś odezwał ...:P Może też tak napiszę w swoim rejonie i kto wie by się moze udało coś tanio dorwać:)))

11 lata 10 miesiąc temu #665180 przez ziii
Polii ja jestem z Krakowa :) Ty, zakłada, że też? :lol: Gdzie zamierzasz rodzić? Napisz coś o sobie więcej....

My dopiero wróciliśmy z weekendowej wyprawy - i aż się dziwię, że zniosłam ją tak dobrze... Byliśmy na koncercie w Bratysławie (bilety kupione jeszcze we wrześniu, pod samą sceną - miałą niezłą zagwozdkę, czy w ogóle jechać z brzuszkiem. No, ale pojechałam :silly: ) - było super! Mały zrobił sobie przerwę w skakaniu po pęcherzu, więc nawet do toalety biegać nie musiałam (i całe szczęście), no i wytrzymałam 4 h stania... A co najważniejsze - było świetnie! (Może dlatego, że w dwa dni pożarłam 3 czekolady studenckie :P) Później połaziliśmy jeszcze po Bratysławie, a w drodze powrotnej zwiedziliśmy stary zamek przy autostradzie. Chcę więcej!

No a z mniejszych przyjemności, to bóle w kroczu mi się nasiliły - budzę się w nocy podczas przewracania, bo boli jak cholera (i ciągnie w pachwinach). Więc dzisiaj leżymy plackiem z nadzieją, że przejdzie :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #665188 przez klauduska89
Ziii a co to za koncert? Powiedz nam jak rozmowa kwalifikacyjna mężowi poszła:)?

11 lata 10 miesiąc temu #665196 przez ziii
A, właśnie - bo zapomniałam napisać o rozmowie :huh: Ta ciążowa skleroza... Ups! Poszło chyba dobrze, natomiast będzie wiedział do końca tygodnia... Więc się nadal troszkę stresujemy. Ale ja tam wierzę, że mu się uda! :)

Byliśmy na Depeche Mode - i muszę przyznać, że koncert był fantastyczny. Porównując go z zeszłoroczną Madonną na Stadionie Narodowym, to niebo a ziemia! Panowie pojawili się punktualnie i dali niezłe show. Gardło mnie boli do dzisiaj od wrzasków :silly:

A porównuję z Madonną dlatego, że był to prezent urodzinowy - nie jestem jakąś specjalną fanką, ale chociaż raz w życiu chciałam zobaczyć występ gwiazdy pop tej klasy. I bardzo się rozczarowałam - spóźniła się ponad godzinę, grała jakieś przeróbki, nikt się nie bawił (a stadion świecił pustkami). Tak, że tym razem jechałąm z duszą na ramieniu - a tu proszę, jak miło! :lol:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #665234 przez cukierecek27
Witam :)))
widzę że mam sporo tematu do nadrobienia ;) ale chyba dam radę':) tylko troszkę pozniej bo jeszcze dzis wizyta u okulisty ....

zapodaj.net/f4d518600ea89.jpg.html
zapodaj.net/ddb01686f60bb.jpg.html
zapodaj.net/0a8b7a5324c89.jpg.html

a to zdjecia z impreski :)) było by idealnie gdyby deszcz nie lał ... ale i temu daliśmy rade tylko przez deszcz nie mielismy jak zrobic zdjęc na rynku :(( a i nasz jest bardzo ładny

11 lata 10 miesiąc temu #665236 przez MamaBąbelka
Ojej, nie pamiętam dokładnie, a musiałabym szukać strona po stronie, a tam tych ogłoszeń to wiele narasta w ciągu jednego dnia. No ale napisałam coś w stylu, że przeliczyliśmy się z kosztami i nie mogę sobie pozwolić na zatrudnienie profesjonalnego fotografa, ale bardzo chciałabym mieć na pamiątkę kilka zdjęć z brzuszkiem. I że jeśli znajdzie się ktoś z okolicy chętny zrobić to niewielkim kosztem i mogący zaprezentować jakieś swoje zdjęcia, to proszę o kontakt.
No i dostałam odpowiedzi prawie 30, z czego kilka to były pytania, ile mogę wydać na sesję i te zignorowałam, kilka były to propozycje, że zrobią za darmo, ale będą mogli użyć w portfolio i na stronie, większość to były propozycje mniej lub bardziej doświadczonych fotografów i ceny od 80 do 500 zł za sesję. Wybraliśmy dziewczynę z mojej rodzinnej miejscowości, choć sesja nie będzie za darmo (ale 80 zł, to i tak niewiele), to przynajmniej jej zdjęcia naprawdę mi się podobały, bo niektórzy robili zdjęcia gorsze, niż mój mąż ;).
Warto też szukać wśród studentów szkół artystycznych albo popytać znajomych, czy nie mają jakiegoś amatora fotografa wśród znajomych.

11 lata 10 miesiąc temu #665239 przez agniesia1604
Przepięknie wyglądałaś!!!!

Piękna sukieneczka i fryzurka...:)

Cudownie

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)

11 lata 10 miesiąc temu #665248 przez cukierecek27
agniesia1604 napisał:

Przepięknie wyglądałaś!!!!

Piękna sukieneczka i fryzurka...:)

Cudownie

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)

aa Dziękuję dziękuję :blush: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #665249 przez MamaBąbelka
Zii, podziwiam Cię, o ile przejazd samochodem jeszcze bym wytrzymała, to na pewno nie stanie przez 4 godziny, ja nie mogę długo stać, bo szybko mi się robi słabo. Fajnie, że koncert się udał :).

Cukiereczek, pięknie wyglądałaś, szkoda, że nie udało się zrobić zdjęć na rynku. A jak tort? ;)

11 lata 10 miesiąc temu #665261 przez cukierecek27
Tort pychotkaaaa wogole wszystko bylo pyszne :) na nastepny dzien mielismy cytrynowy przekladany porzeczka tez bombowy ... moglam sie najesc i dzis znow dieta :(

11 lata 10 miesiąc temu #665267 przez Gro-szek
MamoBąbelka - muszę przyznać, ze bardzo pomysłowe podejście do tej sesji. W sumie po co przepłacać a i tak czasem niedoświadczona (w sensie nie pracująca w zawodzie) osoba potrafi zrobić przepiękne zdjęcia. Mam nadzieje ze nam się pochwalisz...

Cukiereczku... Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia... spełnienia marzeń i wszystkiego co sobie zażyczycie :) Wyglądałaś ślicznie, sukienka - rewelacja :)

Zii
trochę też Cię podziwiam... 4h?? ja bym nie dała rady! Więc wielki szacun za wytrwałość :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka