- Otrzymane podziękowania: 52
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
>> ZGARNIJ -30% NA WSZYSTKO <<
Od 29 maja do 3 czerwca robiąc zakupy w Cropp płacisz mniej!
Nie potrzebujesz żadnego kuponu! Robisz zakupy i zgarniasz zniżkę, takie to proste!
Ale byś musiała tam zajrzeć... aby móc coś dla Siebie znaleźć...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Rozpogodziło się i byliśmy na spacerku:)
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
ja sie boje ze mi sie zrobia, bo mialam calkiem sporo na plecach i kilka na udach, ale smaruje sie wytwale a nie rosnie mi tak brzuch ani nie czuje zebym mocno tyla, ale mam nadzieje ze tak bedzie do konca a nie wywali mi brzuch z dnia na dzien...
i jak zamówiłaś Asiu wózek? ja gadalam z twoim sprzedawcom i chyba wybiore cadeta, ale martwi mnie tylko gibiaca sie gondola (ale wszystkie tego typu widelcowe wozki maja nawet jak kosztuja znacznie wiecej, ale dzieki temu gondola nie bedzie tak sztywno reagowac, bo amortyzacja taka sobie, zaciekawilo mnie to ze w budzie nie ma moskitiery, takiego wywietrznika, a inne budy jak cos takiego mają to raczej wizjer z folia niż sama siatka, zastanawiam sie czy w ogole jest to potrzebne, ale jak bedzie upal to pod taką buda jak w szklarni... z drugiej strony mozna opuscic bude i zalozyc parasolke, sama juz nie wiem, niestety ostatnio moglam przebadac samego cadeta i evo z mutsy(porazka) lupo sprzedali, ale za tydzien ide z l4, to znowu sobie zobacze lupo, on ma duzy wywietrznik z dolu budy i usztywniany bagnet gondoli, ale wciaz nie sklada sie ze spacerówka dlatego musze polozyc je obok siebie porownujac czy jest to faktycznie duza roznica. co do fotelika citi nie wchodzi w ogole w gre, to taka jakby podróba dosc ze marnej jakosci to jeszcze we wszystkie adaptery wchodzi jakby byly do czegos innego i gibie sie jak glupia..
wiec tylko i wylacznie cabrio fix.
za cadeta moge miec za 1799zl bez torby a lupo 1649zl z torba musze gdzies jakas fajną wychaczyc
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My bylismy dziś w innym sklepie i tam jest dużo większy wybór, Quinny juz poszedł w niepamięć.
Wybraliśmy dwa, mima xari lub stokke.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jednak jak sie zobaczy sammemu i porowna pomaca pojezdzi podzwiga to czlowiekowi sie zmieniaja typy
a który stokke? te dopiero są drogie ale Pani gadzet ma mokro jak o nich mówi
Jedna znajoma tak uzgodnila z producentem ze na telefon wysylają im konkretny model który juz kupila :)po ustalonej cenie z rabatem, zeby nie bylo ze braknie kolorów czy cos, fajna sprawa
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
co do laktatorów to po wieczorze panieńskim dowiedziałam się ze moja znajoma sprowadza z Uk i może mi sprzedać za 40 zł ręczny aventu w dodatku nowy.
cukiereczku wszystkiego dobrego na nowej drodze życia aby każdy kolejny dzień był lepszy od minionego
klauduska ja dokumentów również nie wymieniłam tzn wymieniłam dowód os. bo był za darmo a dowodu rej. i prawka jeszcze nie ruszyłam a w lipcu stuknie nam 3 latka
Ogarnęłam ciuszki od cioci ale nie ma czym się chwali...
postanowiłam w końcu zabrać się za wyprawową listę- tzn za jej stworzenie bo nie wiem co kupować. Macie może jakieś wzory list co się kupuje dla dzieci na lato?!
Rozstępów jaj narazie nie mam ufff... wcześniej używałam elancy 2 x dziennie na uda i brzuszek a na resztę emulsje rosmmanowska, aktualnie od tygodnia używam elancyl tylko na brzuszek a na resztę specyfiki z rosmanowskej Seri i jak narazie jestem zadowolona, Zobaczymy co będzie później.
oliwka fajnie że wszytko dobrze
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobrze ze wszystko w porządku
ja tez mialam wór ciuszków od kuzynki ale 2/3 musialam odlozyc bo byly dramatycznie nie w moim typie... w sumie zastanawiam sie jaki sens ma dawanie komukolwiek takich ciuszków =.=
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
Patrycha ty mnie rozbrajasz czasami, to masz urzadzenie do badania tetna i nas wszystkie stresujesz zamiast zaraz go właczyć
dobrze ze wszystko w porządku
ja tez mialam wór ciuszków od kuzynki ale 2/3 musialam odlozyc bo byly dramatycznie nie w moim typie... w sumie zastanawiam sie jaki sens ma dawanie komukolwiek takich ciuszków =.=
ewelina nie do tętna tylko do ogólnych odgłosów- no wcześniej była kiepska jakosc wiec teraz wyszłam z założena ze szkoda na to czasu, na szczęscie się myliłam
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mima camel
Uploaded with ImageShack.us
i
stokke
Uploaded with ImageShack.us
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
A ja mam deprechę juz mam dośc tego czekania na zasiłek ...a mój pracodawca non stop twierdzi że wysłane ...no ja pitole ... Nie chcę go po sądach wysyłać bo sama też na to nie mam sił ...
poza tym wie ze jestem na L4 leżącym i nie wolno mi jeździć ...
Nie dość ze człowiek mu żyruje kredyt to ten jeszcze takie problemy robi ... i chyba naprawdę udaje że jego ksiegowa wszystko robi jak należy...
Nie wiem juz jak załatwić to żeby oddawał moje L4 ...
Nie wiem gdzie szukać pomocy...
szkoda mi juz na telefony do ZUSu.... bo mam 180 min ...a do Zusu jak dzwonisz to 30 min wisisz na telefonie ...
Nie wiem juz co począć
Załamka - płakać mi się chce:(
_________
a Państwowa Inspekcja Pracy tym się nie zajmuje...
i co tu zrobić? tylko sąd pracy ... ech...
a ZUS ma w dupie bo to jego pieniadze ...
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda....Ty jesteś jednym z nich synku
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Agniesia, mnie teraz brzuszek nie swędzi, ale jakiś czas temu, jak szybciej rósł, niż teraz , przynajmniej tak mi się wydaje, to swędział nieźle .
Niesia, to gratuluję piąteczki, a kolana nieźle zbiłaś :/.
Olivka, no to faktycznie spory chłopaczek .
Patka, jak dobrze, że wszystko ok, szkoda, że od razu nie sprawdziłaś .