BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #690744 przez Nubi
Dzien dobry w ten...mglisty poranek...
Aniu ja tez zawsze sie stresuje przed wizyta, nie wiem jaki powod to chyba jakies naturalne obawy. Wypytaj doktorka i wracaj tu sie pochwalić Misią :)

Wszystkim Wam pogodnego dnia zyczymy z Zośką :D

Jestem mamAsią

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #690757 przez karolcia1919
wiecie nie chwaląc Mojego B.ale po tym incydencie ostatnim o którym wiecie bardzo się zmienił...(ciekawe na jak długo) no ale muszę jakoś to docenić ...

a ja już od rana jem czereśnie która chce???:) to się podzielimy dopóki są:)

11 lata 9 miesiąc temu #690767 przez pyzaura
ja bardzo chetnie skorzystam :P uwielbiam czeresnie :P chodz w tym roku juz z tone zjadlam :D:D

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #690774 przez karolcia1919
pyzaura napisał:

ja bardzo chetnie skorzystam :P uwielbiam czeresnie :P chodz w tym roku juz z tone zjadlam :D:D

proszę proszę:)
na którą masz ta wizytę???

11 lata 9 miesiąc temu #690775 przez pyzaura
na 11 :)

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #690778 przez pyzaura
i to dobrze ze Twoj sie zmienil :) powinien Cie na kolanach przepraszac i teraz caly czas byc kochany :) bedzie dobrze :*

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #690781 przez nike84
Dzień Dobry wszystkim :)
U nas dziś pochmurno i zimno, bleee.

Pyzaura powodzenia na wizycie i nie martw się na pewno będzie dobrze :) ja swojego maluszka też zobaczę w piątek, już nie mogę się doczekać :)

W ogóle to mój synek ma chyba u mnie w brzuchu zegarek, bo ostatnio codziennie, punkt 7 rano budzą mnie konkretne kopniaki w pęcherz, po czym muszę na złamanie karku lecieć na siku. Potem rozpoczynają się poranne harce w brzuchu, tak że już nie mogę usnąć. A jak już wstanę zrobić sobie śniadanie, to uspokaja się i idzie spać ;)

Ale widzę, że nie tylko my takie ranne ptaszki jesteśmy, bo niektóre już też dawno na nogach :)

Miłego dnia i udanych wizyt :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #690783 przez karolcia1919
pyzaura napisał:

i to dobrze ze Twoj sie zmienil :) powinien Cie na kolanach przepraszac i teraz caly czas byc kochany :) bedzie dobrze :*

Oby oby jak na razie odpukać jest dobrze.

11 lata 9 miesiąc temu #690786 przez karolcia1919
pyzaura napisał:

na 11 :)

To na prawdę szybko się przygotowałaś na ta wizytę :) chyba spać z wrażenia nie mogłaś to tak jak ja przed każdą wizyta.

11 lata 9 miesiąc temu #690788 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu #690792 przez nike84
karolcia1919 napisał:

nike84 widzę równy 26 tyg zaczynasz już 27 :)

Tak :) Czyli ponoć zaczynamy III trymestr B) Ależ ten czas leci :)

11 lata 9 miesiąc temu #690797 przez karolcia1919
nike84 napisał:

karolcia1919 napisał:

nike84 widzę równy 26 tyg zaczynasz już 27 :)

Tak :) Czyli ponoć zaczynamy III trymestr B) Ależ ten czas leci :)

ja już jutro 29 :) coraz bliżej ..ah

11 lata 9 miesiąc temu #690800 przez nike84
A pamiętam jak dopiero co robiłam test i pojawiły sie dwie kreseczki :)

11 lata 9 miesiąc temu #690806 przez Monika23083
Hej dziewczyny,

Wczoraj tak późno wróciłam ze szkoły rodzenia, że nie miałam już siły wejść na forum. Po szkole pojechałam za Kalisz kupić z koleżanką wózek, używany i bardzo fajny:)

Pierwsze zajęcia trwały 2 godziny i było bardzo miło, uśmiałyśmy się bardzo, no i na koniec relkasacja. Mnie zmartwiłą trochę jedna rzecz: na 10 pań Kaliszanek, które uczestniczą w zajęciach, tylko ja będę rodziłą w Kaliszu. Reszta pań w Poznaniu. Podobno nasz szpital opinii dobrej nie ma, ale skoro już podjęłam decyzję to tak zostanie. Nie wiem, czy to głupota z mojej strony czy odwaga, ale skoro żadnych takich pewnych opinii nie usłyszałam to co się będę stresować. Z drugiej strony leżałąm prawie 14 dni w tym szpitalu na patoligii ( która opinie w necie ma gorzej niż złe) i byłam bardzo mile zaskoczona opieką i położnymi oraz ich podejściem.

Z kolei kobiety z Sieradza i Turku przyjeżadżają do KAlisza, bo słyszały że to bardzo dobry zpital. Może wszędzie dobrze gdzie nas nie ma?? :) co najważniejsze z zajęć to poznałyśmy położną, któa będzie nas odwiedzać w domku, fajna i równa kobietka:) No i jestem z najstarszą ciążą w grupie :laugh:

ja też piłam sporo soku z malin zimą, a i teraz pewnie objadać się nimi będę bo na wsi mam pełno krzaczków z malinkami:) u mnie mega skurcze ( takie po których musiałam brac tabletki i to ze dwie naraz) wywołała herbata z hibiskusa. Lekarz potwierdził, że nie wolno pić bo wywołuje.

Iva jak zawsze kusisz super- pucharkami! :) pyszności :)

z depilacją nie mam jeszcze problemów, ale tez mega dokłądnie tam się nie golę, w sensie troszkę zostawiam dla ochrony stref intymnych:) papi ja się lekarzem nie przejmuje, włoski sobie dogalam, ale zapewne łądnie to nie wygląda :laugh: nie takie rzeczy widział. Ile jest kobiet jeszcze które nic tam nie robią sobie - mam sporo takich koleżanek. Później to chyba poproszę Piotra.

u mnie z ruchami jest tak, że jak przyłoży tata Jasia to jest cisza, serio - rzadko zdażą mu się go wyczuć , jakiś się spokojny robi:)

pyzaura nie martw się wizytą, z uśmiechem na twarzy do doktorka :) czekamy na wieści:)

Miłego dnia!!

11 lata 9 miesiąc temu #690809 przez pyzaura
nigdy nie moge spac przed wizyta :D a trzeba bylo sie umyc wloski wyprostowac wymalowac sie :D i teraz ide do babci na pyszne sniadanko :D a niech waga u pana dr sie powiekszy troszke :D

Ania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka