BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #691040 przez mery75
Karolcia może ciśnienie Ci spadło też może głowa boleć może jakiś kompres sobie zrób

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #691047 przez papi88
karolcia u nas ok po wizycie co mnie bardzo cieszy

vilemo brzuszek pokazny ciekawe jakiej wielkosci bobas sie urodzi z takiego brzusia nie zdziwie sie jak to tylko duza ilosc wód płodowych a twoje dziecko bedzie malutkie

mi sie robi czasem pępek wystajacy jak mały akurat buszuje w jego okolicach to go wypycha

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #691049 przez akina_zet
Jeszcze raz dziękuję za podniesienie mnie na duchu,brzuch jaki jest taki jest,ważne,żeby Iguni dobrze się tam mieszkało :side:

Wy to takie śliczne i drobniutkie jesteście,w ogóle po żadnej nie widać dodatkowych kilogramów :woohoo:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #691052 przez pyzaura
No my po wizycie z mala wszystko ok ma 900g glowka mowil ladna i na 200% bedzie michasia. Nie chcial robic dzis usg powiedIal ze za 3tyg ale ja chcialam ale musialam dodatkowo zaplacic 50zl ale warto zobaczylam moja gwiazde :-) najwazniejsze ze jest ok dzieki ze 3malyscie kciuki :kiss: :kiss:

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #691054 przez niagara
Dzień dobry gaduły :laugh:

Wszystkie macie śliczne brzuszki :), ale Villemo ma najlepszy, wygląda jak doklejony :laugh:

Zaprezentuję więc i ja moje 103 cm :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #691059 przez Monika23083
Natalia kolejny śliczny domek:)

pyzaura super, że wszystko jest w porządku i maleńka sobie zdrowo rośnie:)

a gdzie się serek podziała ? włąśnie zajadam się waniliowym i tak o niej pomyślałam, chyba dawno jej nie było...

11 lata 9 miesiąc temu #691063 przez mery75
Akina wzruszyła mnie to twoja wypowiedź typu najważniejsze że Iguni jest tam dobrze :kiss: no pewnie to najważniejsze i na pewno jest szczęśliwa a kilogramy to mi weszły w nogi tyłek i ramiona

11 lata 9 miesiąc temu #691067 przez paulinka.k22
Natka brzuszek masz śliczny!

11 lata 9 miesiąc temu #691071 przez mery75
Pyzaura no widok dziecka bezcenny też każde pieniądze dam żeby ją zobaczyć i się uspokoić :kiss: fajnie że na 100% dziewczynka no i zdrowa a waga też normalna extra
Niagara no brzuszek niczego sobie wszystkie mamy fajne ale fakt Villemo nie do pobicia :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #691077 przez mery75
Dziewczyny jakbym za bardzo wam tu przynudzała to dajcie mi znać na priv bo coś mi się wydaje że ostatnio to coś się za bardzo udzielam :blush:

11 lata 9 miesiąc temu #691078 przez niagara
Ania31 możesz mi przypomnieć ile masz lat i kogo nosisz w brzuszku, bo chciałam Cię dopisać do naszej tabelki :)

11 lata 9 miesiąc temu #691084 przez Ania31
niagara napisał:

Ania31 możesz mi przypomnieć ile masz lat i kogo nosisz w brzuszku, bo chciałam Cię dopisać do naszej tabelki :)

Mam 31 lat i bede miala dziewczynke, co do imienie to sie jescze zastanawiam ale chyba Natalia :)

11 lata 9 miesiąc temu #691087 przez Villemo

ANIA pępuszek też w środku także niema na to żadnych standardów :blink: ja to się martwię bo u mnie wogóle prawie sutki nieodstają chyba że się wyrobią :blush:

Merry tym się nie martw. Ja pamiętam jak leżałam po cc, leżała ze mną dziewczyna,obie miałyśmy problemy z karmieniem na początku. Ja miałam super sutki do karmienia, Klaudiuszek miał silny odruch ssania ale nie miałam długo pokarmu a ona pokarmu miała multum, za to miała płaskie brodawki a mała urodziła się przed czasem sporo i nie umiała ssać. Spokojnie pracując laktatorem wyciągnęła sobie sutki tak że po kilku dniach już spokojnie małą karmiła.

11 lata 9 miesiąc temu #691090 przez Ania31
Niagara masz piekny brzuszek :) Kazda z nas ma ładny chociaz inny kazdy ma swój urok :)

11 lata 9 miesiąc temu #691091 przez Villemo
papi88 napisał:

karolcia u nas ok po wizycie co mnie bardzo cieszy

vilemo brzuszek pokazny ciekawe jakiej wielkosci bobas sie urodzi z takiego brzusia nie zdziwie sie jak to tylko duza ilosc wód płodowych a twoje dziecko bedzie malutkie

mi sie robi czasem pępek wystajacy jak mały akurat buszuje w jego okolicach to go wypycha

Sama jestem ciekawa. Przy Klaudiuszku miałam ciut mniejszy a urodził się z wagą 4 kg. Wiktorek jest z wagą aktualnie jakieś 2 tygodnie do przodu więc myślę, że malutki raczej nie będzie chociaż kto wie :blink:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka