BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #691156 przez mery75
Karolcia to bardzo związane jesteście ze sobą super pewnie będzie chrzestną Kornelka :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #691158 przez papi88
karolcia moja mama ma 45 lat i dla niej to tez za mlody wiek na babcie myslala ze po 50 dopiero zostanie ale ja jej powiedzialam ze skoro mlodo mnie miala to teraz bedzie mloda babcia bo ja nie chce czekac do trzydziestki z dzieckiem

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #691159 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu #691160 przez nefeli
Karolcia mi od samego rana tez slabo,lece z nog mam wrazenie ze upadne i juz nie wstane,plus mdlosci zarabiste,nie moge nawet sniadania sobie zrobic,wiec tez ciagle jestem w panice :(
Ale macie piekne brzuszki,Akina bardzo mi sie sukieneczka pasiak podoba,uwielbiam!!!
Villemo jak slodko musi byc Wiktorkowi w takim domku,ja jestem zachwycona!!!
Ja jak stoje to dosc spory,ale jak leze to prawie plaska jestem,jak juz pisalam mala cala gdzies zwinieta pod pepkiem,oj niech juz bedzie sobota i wizyta,bo wczoraj szalalam do 4 rano bo mala sie rzucala po calym brzuchu i sie wystraszylam ze cos nie tak,nadal nie jestem spokojna :(

11 lata 9 miesiąc temu #691161 przez karolcia1919
mery75 napisał:

Karolcia to bardzo związane jesteście ze sobą super pewnie będzie chrzestną Kornelka :woohoo:

hehe jakby była dwa razy starsza to na pewno a tak to będzie tylko Jego młodą ciocią:)

11 lata 9 miesiąc temu #691165 przez karolcia1919
nefeli -to pewnie ta pogoda , choć jak wyszłam na świeże powietrze troszkę mi już lepiej.
Rano tez zwymiotowałam może to tez mnie osłabiło.
nie denerwuj się i zjedz coś może ze nic nie jadłaś Ci słabo.

papi88- no dokładnie mieli nas za młodu niech teraz beda młodymi babciami.
Nie masz jeszcze wybranego imienia???
Czy już może o tym pisałaś ?? ale nie pamiętam he.

11 lata 9 miesiąc temu #691171 przez mery75
Nefeli może przechodzi taki okres moja czasami jak się rzuca to aż cały brzuch lata jak statek na morzu i to nie że kopie tylko tak się rzuca :blink:
Karolcia ja nie wiem kto pójdzie na chrzestną bo towarzystwo za stare :blush: a wolałabym z kolei młodszych chrzestnych

11 lata 9 miesiąc temu #691172 przez karolcia1919
a gdzie nasze dwie piękne mamusie Iva i Iwonka ??
Pewnie się czymś zajadają :0
i nie chcą się podzielić oj oj

11 lata 9 miesiąc temu #691175 przez Ania31
Własnie dzwonił mój mąż i przekazał mi straszna wiadomosc, bo moj maz jest lakiernikiem samochodowym i pracuje razem z blacharzem, maja razem warsztat i dzisiaj ten blacharz zmarł bo go auto przygniotło bo sobie czegos nie podłozył, pogotowie go reanimowalo ale nie udało sie go uratować, normalnie tragedia

Sorry ze wam pisze takie rzeczy ale jestem w szoku, az mi sie słabo zrobilo

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #691181 przez Alivva
Wstałam o 8....śniadanko dla Filipa,dziadek go podrzucił do szkoły,bo oczywiscie wciąż u nas pada :/ a ja wróciłam do lózka i wstałam przed 12 :blush:

Akina fajne foty :) Mały,zgrabny brzusio :)
Ja ostatnio ja taki narcyz się zachowuję. Wiecznie się przeglądam w lustrze w samych stringasach :D Mam wrazenie,a własciwie-NIE,to nie wrażenie tylko jestem pewna,że mi celulit zniknął z tyłka i ud :) Ale czy to mozliwe????
Paula-Twój brzunio wygląda jak doklejony :) Ja tez mam wielki :) mniej odstaje bo jestem ogólnie grubsza od Ciebiee ale też jest pokaźny i cholernie mi sie podoba :D
Mery,Nike,Monia,Ania,Niagara...Wasze też pikne :) Muszę sie opstrykać aparatem i tez na świeżo coś wrzucić :) najbardziej mój chyba kształtem podobny do Lenkowego domku :) co wlkp to wlkp... :laugh:
Pyzaura,Agamo....dobre wieści po wizytach :) ach az miło czytać :) serce rośnie ;)
Aga ja miałam ostatnio jakies bakterie w moczu-zapisal mi tabsy,bralam Furaginum 3 razy dziennie po 2 tabletki przez 8 dni,teraz znów czeka mnie badanie moczu.

jestem jestem Karolcia :) miałam do nadrobienia 7 stron i tak powolutku przy kawce nadrabialam ;) A Iwonka pewnie odpoczywa od kompa ;) może się nad morzem przejaśniło i sie wybrała na pieszy maraton ;)

Daga-ja mam tak jak Ty...jak mała tak szaleje to od razu schiza,że może jej nie wygodnie,że coś się dzieje... a przeciez maja prawo trochę poszaleć nawet jak z rególy sa spokojne ;) ale zapytam jutro doktorka o te wzmozone chwilówki (jak nie zapomnę z wrażenia,bo w końcu jutro usg :D )

11 lata 9 miesiąc temu #691183 przez mery75
Ania jej to dopiero mąż będzie miał traume szok normalnie eh to wszystko to ludzka rutyna w pracy :angry: szkoda chłopa :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu #691191 przez karolcia1919
Ania31 napisał:

Własnie dzwonił mój mąż i przekazał mi straszna wiadomosc, bo moj maz jest lakiernikiem samochodowym i pracuje razem z blacharzem, maja razem warsztat i dzisiaj ten blacharz zmarł bo go auto przygniotło bo sobie czegos nie podłozył, pogotowie go reanimowalo ale nie udało sie go uratować, normalnie tragedia

[*]-jest mi przykro ,pewnie Twój mąż to widział i będzie mu z tym ciężko teraz.
tak to jest jak ktoś pracuje bo myśli ze sobie poradzi tak jak kolega Twojego męża czegoś sobie tam nie podłożył.No ale nie powinno sie to stać.

11 lata 9 miesiąc temu #691192 przez Ania31
Szkoda go i to bardzo, jeszcze wczoraj zawozilam mezowi cos na warsztat i gadalam z tym blahcarzem a dzisiaj go juz nie ma

11 lata 9 miesiąc temu #691196 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu #691197 przez Ania31
karolcia1919 napisał:

Ania31 napisał:

[*]-jest mi przykro ,pewnie Twój mąż to widział i będzie mu z tym ciężko teraz.
tak to jest jak ktoś pracuje bo myśli ze sobie poradzi tak jak kolega Twojego męża czegoś sobie tam nie podłożył.No ale nie powinno sie to stać.

No napewno maz jest jescze w wiekszym szoku, ale poniekad sam jest sobie winny bo zawsze podkładał wzmocnienia a dzisiaj nie , czemu tak zrobil

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka