BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #690473 przez kalina
dziewczyny krakowskie ja tez chetna na spotkanko:)

villemo a cos takiego
allegro.pl/sukienka-ciazowa-sexy-mama-3-...-38-i3296779520.html
lub
allegro.pl/ciazowa-trapezowa-sukienka-na...a33-i3334824613.html (cos w podobie mam i na brzuch jest bardzo duzo miejsca:) )

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #690474 przez Villemo
niagara napisał:

Villemo napisał:

Ehhh Niagara piękna tylko widzę że u mnie od razu odpada bo odcinana w tali a nie pod biustem...

cholera mam wrażenie, że nic nie kupię na siebie... chyba sobie daruje to wesele.

A kiedy idziesz?
Ta sukienka na zdjęciu wygląda jakby była odcinana na brzuchu, ale u mnie się tak układa, że odcięcie mam dokładnie pod biustem :) Na brzuchu odcinanej też bym nie mogła mieć, bo bym śmiesznie wyglądała :blink: Jeśli chcesz to mogę wysłać Ci zdjęcie, jak ja w niej wyglądam :blink:

27 lipca więc jeszcze troszkę czasu jest. Kupowałaś przez internet czy w sklepie stacjonarnym? Ta z top secret właśnie też niby jest napisane, że wcięcie w talii ale mi wypada pod biustem. Chyba i tak ją sobie kupie bo się przyda, super przewiewna i wygodna na upały a na wesele poszukam czegoś innego w ostateczności zadąsana oleję wesele jak nic nie znajdę :S

Czekam na zdjęcie, napisz mi tylko ile masz wzrostu bo ja mam 170 żeby się nie okazało, że moje cycki są na wysokości Twojego pępka :side: :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #690475 przez pyzaura
allegro.pl/ciazowa-trapezowa-sukienka-na...a33-i3334824613.html villemo a taka??? u mnie wszyscy na weselu sie mna w niej podnicali :P skromnie mowiac :P

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #690477 przez pyzaura
niagara napisał:

Villemo specjalnie dla Ciebie :silly: allegro.pl/hm-sukienka-beyonce-suknia-ze...8-m-i3351531133.html

A ta z Top Secret moim zdaniem jest za bardzo plażowa, jak na wesele :blink:

ale sliczna ta sukienka :D rewelka szkoda ze ja kurdupel do takich pieknych sukni :(

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #690481 przez karolcia1919
ah te wesela ;)

jak nie bylam w ciazy zadnych zaproszen a teraz az kilka ;/

Kornel buszuje ...i pruta hehe

11 lata 9 miesiąc temu #690482 przez nike84
pyzaura napisał:

allegro.pl/ciazowa-trapezowa-sukienka-na...a33-i3334824613.html villemo a taka??? u mnie wszyscy na weselu sie mna w niej podnicali :P skromnie mowiac :P

śliczna ta sukienka. Sama bym sobie ją kupiła nawet nie na wesele :)

11 lata 9 miesiąc temu #690483 przez pyzaura
ja kupilam sobie bezowa i mialam na weselu na pogrzebie i na nastepne wesele ubiore wiadomo do kazdej okazji inne dodatki + bede ja nosic normalnie :D

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #690485 przez niagara
Villemo ja ją już kupiłam jakiś miesiąc temu w sklepie stacjonarnym. Docelowo miała być taka na co dzień, ale nie mogłam znaleźć nic weselnego więc dokupiłam do niej fajne dodatki i myślę, że będzie dobrze :blink: Powiem Ci, że ciężko znaleźć coś fajnego dla kobiety z brzuszkiem, żeby nie wyglądać, jak parówka we flaku :silly: Znalazłam tylko jedną fajną, też długą, ale nie dość, że za 200złn (a założę ją może tylko raz), to jeszcze biust w niej miałam ze 3 razy większy, niż teraz :lol:
Najpierw wchodzi biust, później długo długo nic, a dopiero później ja :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #690487 przez niagara
Villemo napisał:

niagara napisał:

Villemo napisał:

Ehhh Niagara piękna tylko widzę że u mnie od razu odpada bo odcinana w tali a nie pod biustem...

cholera mam wrażenie, że nic nie kupię na siebie... chyba sobie daruje to wesele.

A kiedy idziesz?
Ta sukienka na zdjęciu wygląda jakby była odcinana na brzuchu, ale u mnie się tak układa, że odcięcie mam dokładnie pod biustem :) Na brzuchu odcinanej też bym nie mogła mieć, bo bym śmiesznie wyglądała :blink: Jeśli chcesz to mogę wysłać Ci zdjęcie, jak ja w niej wyglądam :blink:

27 lipca więc jeszcze troszkę czasu jest. Kupowałaś przez internet czy w sklepie stacjonarnym? Ta z top secret właśnie też niby jest napisane, że wcięcie w talii ale mi wypada pod biustem. Chyba i tak ją sobie kupie bo się przyda, super przewiewna i wygodna na upały a na wesele poszukam czegoś innego w ostateczności zadąsana oleję wesele jak nic nie znajdę :S

Czekam na zdjęcie, napisz mi tylko ile masz wzrostu bo ja mam 170 żeby się nie okazało, że moje cycki są na wysokości Twojego pępka :side: :woohoo:

Ja mam 168cm więc chyba biust też mamy na podobnym poziomie :silly: Zrobię sobie zdjęcie w sobotę przed wyjściem i później Wam się pokażę :)
A przeglądałam tą stronę Top Secret i znalazłam 2 takie w miarę fajne sukienki :)
www.topsecret.pl/sukienka-damska-z-wisko...html#color=KOLOR_128
www.topsecret.pl/sukienka-damska-z-wisko...html#color=KOLOR_128

11 lata 9 miesiąc temu #690494 przez Villemo
niagara napisał:

Villemo ja ją już kupiłam jakiś miesiąc temu w sklepie stacjonarnym. Docelowo miała być taka na co dzień, ale nie mogłam znaleźć nic weselnego więc dokupiłam do niej fajne dodatki i myślę, że będzie dobrze :blink: Powiem Ci, że ciężko znaleźć coś fajnego dla kobiety z brzuszkiem, żeby nie wyglądać, jak parówka we flaku :silly: Znalazłam tylko jedną fajną, też długą, ale nie dość, że za 200złn (a założę ją może tylko raz), to jeszcze biust w niej miałam ze 3 razy większy, niż teraz :lol:
Najpierw wchodzi biust, później długo długo nic, a dopiero później ja :lol:

hahaha a u mnie brzuch potem długo nic i cycki razem ze mną :huh: :silly: :side: ja też własnie nie chcę inwestować za bardzo bo już wiem, że założę ją tylko raz. Może bym i znalazła coś ciekawego z branco albo w smyku ale ceny przerażają a większość z nich to sie owszem nadaje ale na ciężarówki 3-5 miesięczne a nie na finał ciąży :(

Pyzaura właśnie się zastanawiałam nad tą Twoją ale mam obawy bo nie ma nigdzie cięć i zastanawiam się jak będzie się komponował brak cycków w parze z 120 cm w obwodzie :cheer: :unsure: i czy w ogóle idzie dopasować w takiej sytuacji rozmiar :dry:

11 lata 9 miesiąc temu #690496 przez mery75
Extra te sukieneczki ale niemam żadnej imprezy :blush:

11 lata 9 miesiąc temu #690501 przez pyzaura
ja ci powiem ze przeszkadzalo mi ze jest prosta ale ladnie sie dopasowala do sylwetki... kurcze nie mam jeszcze zdjec zadnych z wesela by ci pokazac i nie jest droga :)brzuch ladnie maskuje ze nie widac w nim nie wiadomo jak wielkiego do tego fajne rajstopki ciazowe mowie ci ja jestem zadowolona

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #690502 przez Alivva
Villemo napisał:

hahahaha umarłam ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #690504 przez agamo
Vilemo a mnie sie ta z top secret najbardziej podoba To wszystko chyba kwestia gustu. Mysle ze ta co ty wyslalas jakbys dobrala fajne dodatki i eleganckie buty to wcale nie wygladala by na taka co nie pasuje. Zwlaszcza jesli bedzie goooraco na weselu Ale to tak jak mowie kwestia gustu i co kto woli. wiec tak naprawde w czym ty sie najlepiej bedziesz czula jest najwazniejsze! bo nie wiem czy tez tak macie ale jak ja mam gdzies wyjsc i ubieram cos w czym sie zle czuje czy ze nie pasuje to az mi sie odechciewa z domu wychodzic. Powzdycham przed lustrem i wkurzam sie jeszcze bardziej i przebieram milion razy i zaluje ze nie moge wyjsc poprostu w dresach :P

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #690512 przez izula
cześć brzuchaczki kochane :)

Iwonta ja się wczoraj grzecznie zgłosiłam i zdałam raport z wizyty :))

Nefeli moja szyjka się nie zmienia i to jest plus bo grunt, że nie jest gorzej. Brzuszek dalej protestuje przy ruchu ale mniej i raz na tydzień mogę wyjść na ławkę do parku przynajmniej albo pojechać z mężem gdzieś na chwilę. Potem oczywiście idzie w ruch nospa ale do póki nospa działa i leżakowanie to jest ok. Muszę wytrzymać jeszcze 10 tygodni do cesarki.

Dziewczyny co stosujecie na rozstępy bo ja stosuję oliwkę i na brzuchu nie mam ale na piersiach mi się pojawiły i jestem rozpatrzona. Muszę męża wysłać żeby mi coś kupił w rossmanie ale nie wiem co. Sama raczej nie dam rady. Niestety powiem wam, że tylko parę razy zdarzyło mi się być w sklepie i za każdym razem nikt mnie nie chciał przepuścić w kolejce, łącznie z kasjerką, która udawała, że nie widzi, że jestem w ciąży. Dopiero jak poszliśmy do kierowniczki to nas obsłużono. Tragedia, a wiecie kto się najgłośniej jeszcze rzucał jak mnie w końcu obsłużono bez kolejki - babki takie około 40-50 lat.

A i muszę się pochwalić, że pomimo leżenia na razie mam tylko 6,5 kg na plusie za co mnie pani dr pochwaliła.

Co do imienia to u nas dalej dylematy ostatnio padły dwa typy Stanisław - Stasiu albo Nikodem- Nikuś.

Czy ktoś ma sprawdzone biustonosze do karmienia, które kupowała przez internet? Muszę coś kupić a te co ostatnio kupiłam są już za małe i jakość okropna. A na zakupy w CH laczej nie mam co liczyć :)

[/url]
[/url]

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka