BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #690287 przez iwonta_kg
Ej znowu trzeba przywołać dziewczyny do porządku!!!! Gdzie jest Kinia1712, Kasia:], Ninka, Serka rzadko widzę??????????????
Izula jest usprawiedliwiona bo ma leżeć i pachnieć a reszta?????? Wakacje bez żadnej informacji o stanie zdrowia... No wstyd :blush:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #690288 przez słonko
Cześć :)

No tak z tymi ludźmi, że niektórzy udają że nie widzą, a inni są nawet chamscy. Ja jeszcze na takiego nie trafiłam, ale dziś np. stałam kilka przystanków w pełnym autobusie, bo młode kobitki, co siedziały obok, nie kwapiły się zrobić mi miejsce...

Ja też chyba zrezygnuję ze szkoły rodzenia. Btw Nike, Ty też z Krakowa? Czemu Cię jeszcze nie ma w tabelce? I jesteś rocznik 84? Bo ja owszem :) Może się znamy? ;)
Nubi, ja też miałam tę burzę w nocy tuż nad głową. Okropna, choć zazwyczaj burz się nie boję. Mały się obudził i bardzo kopał, chyba się bał.

Tej nocy Młody się obrócił i kopie bardziej po prawej. On tak co trzy dni średnio zmienia położenie z P na L i odwrotnie :) Jutro mam szybkie usg, zobaczymy jak będzie ułożony.

Iva, dzięki za podpowiedź z prezentem. Też muszę coś wymyślić dla pasierbicy. Do tej pory nie pomyślałam o tym.

Paulina i Piotruś

11 lata 9 miesiąc temu #690289 przez słonko
A jeszcze coś przyszło mi do głowy... Kraków i okolice: Może się spotkamy?

Paulina i Piotruś

11 lata 9 miesiąc temu #690290 przez iwonta_kg
słonko gdzie twój suwaczek?????????

11 lata 9 miesiąc temu #690292 przez mery75
Papi super że wszystko ok :kiss: ojej ale Ty tyjesz 2 kilo na miesiąc a ja 4 :blush:
co do ruchów to moja Jula skacze aż się brzuch trzęsie ale jak tatuś dotyka to przestaje no może troszkę ją poczuje ale zawsze mówi że ona wie że ją tatuś dotyka i się uspokaja :ohmy: niech mu będzie hehe
Akinka nie martw się kochana ja tak miałam że 2 dni nieczułam jej i tak się martwiłam że w nocy nie spałam a ona właśnie w nocy wariowała teraz nie powiem bo czuje ją kilka razy w dzień i w nocy :lol: ale nie martw się może ona wariuje jak Ty śpisz

11 lata 9 miesiąc temu #690293 przez iwonta_kg
no właśnie mery i nike trzeba do tabelki wpisać

11 lata 9 miesiąc temu #690296 przez mery75
iwonta_kg napisał:

Będę wdzięczna co do depilacji to na ostatnią wizyte mój mąż mnie przycianał bo ja nie dałam rady a mój awatar to brzuszek jaki mam teraz :blush:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #690303 przez mery75
Iwonta kochana powiedz mi gdzie trzeba wchodzić żeby takie fajne rzeczy ustawiać w profilu jak wy macie np. takie napisy czy obrazki :blush:
A gdzie wy macie tą tabelke żeby podejrzeć

11 lata 9 miesiąc temu #690308 przez Nubi
słonko napisał:

A jeszcze coś przyszło mi do głowy... Kraków i okolice: Może się spotkamy?

Ja jestem chetna, jak nie teraz to moze na porodowce ;)
Bede od jutra w krk, mam zamiar zwiedzic porodowke Zeromskiego w najblizszych dniach :)

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #690312 przez niagara
iwonta_kg napisał:

Nike właśnie dopisałam, a Mery musiałaby mi podać jakieś dane o sobie, bo nie chce mi się wertować forum :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #690315 przez niagara
mery75 napisał:

Iwonta kochana powiedz mi gdzie trzeba wchodzić żeby takie fajne rzeczy ustawiać w profilu jak wy macie np. takie napisy czy obrazki :blush:
A gdzie wy macie tą tabelke żeby podejrzeć

nasza tabelka :)
pokazywarka.pl/wrzesnioweczki2013/

11 lata 9 miesiąc temu #690321 przez mery75
niagara napisał:

iwonta_kg napisał:

Nike właśnie dopisałam, a Mery musiałaby mi podać jakieś dane o sobie, bo nie chce mi się wertować forum :blink:

Niagara powiedz coto napisze na priv

11 lata 9 miesiąc temu #690322 przez iwonta_kg
mery ja dziewczynom robiłam takie napisy z imieniem synka albo córeczki. tobie też mogę zrobić tylko musisz mi powiedzieć co byś chciała czy sam napis czy z rysunkiem i jakie imię :) jak już mówiłaś to wybacz ale nie mam pamięci do imion :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #690323 przez ninka333
iwonta_kg napisał:

Ej znowu trzeba przywołać dziewczyny do porządku!!!! Gdzie jest Kinia1712, Kasia:], Ninka, Serka rzadko widzę??????????????
Izula jest usprawiedliwiona bo ma leżeć i pachnieć a reszta?????? Wakacje bez żadnej informacji o stanie zdrowia... No wstyd :blush:

Witam,
Iwonka staram sie czytac forum na bieżaco ale przez budowę domu w toku jestem ciągle w rozjazdach a tam gdzie budowa niestety ale internet ma tak słaby zasięg że nie da rady otworzyć czy załączyć jakąś wiadomość. Dodatkowo mój dwulatek jest tak absorbujący że ciężko mi znaleźć czas żeby siedzieć ciągle przed kompem :(
U mnie cukrzyca ciążowa w pełni więc jestem na diecie i fotki takich pucharków lodowych zdecydowanie nie poprawiają mi nastroju ;P ale plusem jest to że od miesiąca nie przytyłam nawet kg więc nadal jestem tylko +6 kg :)
Aluśka wierci się niesamowicie ale niestety macica mi się stawia coraz częściej i czuje, że maleńka jest coraz niżej i pcha się niemiłośiernie na szyjkę - wizyta za tydzień więc będzie wszystko jasne czy sie skraca (w poprzedniej ciąży otworzyła mi się szyjka na 3 cm w 32 tygodniu i było kiepsko).
Ubranka dla maleńkiej mam już skompletowane i gotowe do prania :) ale z miejscem w szafach kiepsko więc chyba muszę mężowi garderoby uszczuplić i wyeksmitować go z jednej szafy :) wózek, łóżeczko, przewijak, wonienka , butelki, pieluchy i większość kosmetyków mam już skompletowane i została jeszcze wyprawka dla mnie do szpitala z rzeczy higienicznych i szlafrok do zakupu - nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że urodzę wcześniej niż termin wrześniowy, bo córcia wskazuje od początku 2 tyg do przodu a skurcze niby niebolesne ale nie zwiastują nic dobrego z szyjką.
Depilacja zdecydowanie wymaga akrobacji tym bardziej że mam ogromny brzuchol - wszyscy mnie się pytaja na którego lipca mam termin - miny bezcenne jak mówię ze na połowe września ;p

pozdrawiam i mam nadzieję ze niedługo przystopuje z wyjazdami bo budowa już dobiega końca i bedę miała więcej czasu poplotkować z wami :)

córeczka ALICJA

11 lata 9 miesiąc temu #690326 przez mery75
Jej Iwonta a mogłabyś :blush: taki obrazek i imie JULA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka