BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #689803 przez niagara
karolcia1919 napisał:

No ja tez nie idę dlatego zapytałam bo myślałam ze jestem sama ..

Mój mały wczoraj szalał a dziś taki spokojny ze aż mi smutno...

jeszcze ta pogoda ...zimno wieje pada a ja spałam u mamy a ciuchy z domu wzięłam sobie letnie i teraz marznę choć w pracy mam ciepło...ale jak wyjdę to ho ho...

a butelki jakie kupujecie ???z aventa??

Moja Mała dzisiaj też jeszcze nie dała znać o sobie, a butelki kupiłam z tommee tippee

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #689809 przez nike84
karolcia1919 napisał:

No ja tez nie idę dlatego zapytałam bo myślałam ze jestem sama ..

Mój mały wczoraj szalał a dziś taki spokojny ze aż mi smutno...

jeszcze ta pogoda ...zimno wieje pada a ja spałam u mamy a ciuchy z domu wzięłam sobie letnie i teraz marznę choć w pracy mam ciepło...ale jak wyjdę to ho ho...

a butelki jakie kupujecie ???z aventa??

Tak z Aventa. Wszystkie mamy mi je polecają.

11 lata 9 miesiąc temu #689810 przez Monika23083
No więc tak,

Monia zabiłaś mnie pytaniem o strój :) chyba nie trzeba dresu, tylko musimy mieć buty na zmianę. Wygodne ubranko tylko w piątki na gimnastyce :) zresztą jak kto chce:)

Iwona szkoła jest bezpłatna, zapisałam się w kwietniu, ponieważ ta Pani która prowadzi te 6 zajęć będzie naszą położną środowiskową, więc po porodzie nas odwiedzać będzie. A dla mnie to ważne żeby jakiś taki fajny kontakt złapać. No i to był warunek tego niepłacenia - wybór ich położnej. Poza tym na dzień dobry dostałąm dwie butelki Aventa 125 i 260 ml, pełno gazet i próbki. A dzisiaj zajęcia numer 1.

Zreztą bardzo spodobała mi się tematyka:
www.wspanialypoczatek.pl/index.php?optio...le&id=110&Itemid=101

No i gimnastyka za darmo co piątek również. Więc myślę, że jest ok.

karolcia, ja tam nie wiem gdzie Jasiek się podziewa, czuję tylko pulsowanie w pochwie :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #689823 przez nike84
Dziewczyny, jak to jest z tymi trymestrami? Bo jutro zaczynam 27 tydzień i według Zapytaj położnej od tego tyg zaczyna się III trymestr, ale w innych źródłach znalazłam, że dopiero od 28 tyg. I już sama nie wiem...

11 lata 9 miesiąc temu #689827 przez akina_zet
Monia bo w dresiku mi najlepiej :D

Karolcia,ja trochę do tyłu od Ciebie w tygodniach,ale też nie wiem gdzie jest Iga :dry: Ostatnio to lekarz uświadomił mnie,że podczas ostatniego usg była ułożona główkowo,ale mówił,że śmiało może jeszcze się obkręcać.

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #689828 przez karolcia1919
nike84 napisał:

Dziewczyny, jak to jest z tymi trymestrami? Bo jutro zaczynam 27 tydzień i według Zapytaj położnej od tego tyg zaczyna się III trymestr, ale w innych źródłach znalazłam, że dopiero od 28 tyg. I już sama nie wiem...

No ja tez się sugeruje tym tutaj Zapytaj położnej i tego sie trzymam...

11 lata 9 miesiąc temu #689830 przez akina_zet
Nike no niby od 27 tyg. zaczynamy ostatni trymestr,też tak czytałam.

Ja poruszę jeszcze oklepany temat wózka :silly: Macie jakieś opinie na temat firmy Mutsy?

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #689837 przez nike84
Super :) Wielkie dzięki, to jutro zaczynamy III trymestr :cheer:

Co do wózków, to słyszałam dużo dobrego na temat Mutsy, i wiele mam go wybiera więc musi coś w tym być, choć ja sama nie biorę go pod uwagę.

11 lata 9 miesiąc temu #689840 przez karolcia1919
akina_zet napisał:

Nike no niby od 27 tyg. zaczynamy ostatni trymestr,też tak czytałam.

Ja poruszę jeszcze oklepany temat wózka :silly: Macie jakieś opinie na temat firmy Mutsy?

zaś ja słyszałam ze jest bardzo ciężki i ze spacerówka jest bardzo wąska.-opinia mojej koleznaki ktora ma rocznego synka...odradzała mi . powiedziała ze na tą cenę nie jest wart polecenia ze za ta kwotę by miała o wiele lepszy wozek ale kupiła go nagle i tak wyszło.

11 lata 9 miesiąc temu #689842 przez akina_zet
No tak czytam opinie na temat Mutsy i mają modele fatalne ale i rewelacyjne,sporo dobrego jest napisane na temat Mutsy Urban Rider... Muszę go zobaczyć na żywo hmmm.

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #689844 przez karolcia1919
Moja koleżanka ma termin na ostatniego października miała dziś usg i będzie miała bliźniaczki :)-dziewczynki:)

11 lata 9 miesiąc temu #689845 przez mery75
Nike jak to jest z twoim suwaczkiem według niego to jutro zaczynasz26 a nie 27 tydzień :blink:
Co do wózków niewypowiadam się bo wszystkie zakupy robimy na koniec 7 miesiąca :lol:
Karolcia co do ułożenia to tyle wiem ile na usg powiedzieli że jest miednicowo ułożona ale ja czuje taką twardą kulke czasami po prawej stronie która się przesuwa :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #689852 przez karolcia1919
mery75 napisał:

Nike jak to jest z twoim suwaczkiem według niego to jutro zaczynasz26 a nie 27 tydzień :blink:
Co do wózków niewypowiadam się bo wszystkie zakupy robimy na koniec 7 miesiąca :lol:
Karolcia co do ułożenia to tyle wiem ile na usg powiedzieli że jest miednicowo ułożona ale ja czuje taką twardą kulke czasami po prawej stronie która się przesuwa :woohoo:

no ja czasem tez widzę jak brzuch się unosi :kiss:
ale nie zamartwiam się już bo to tylko nie potrzebne..

11 lata 9 miesiąc temu #689858 przez mery75
Karolcia brzuch to mi się unosi jak mnie myszka moja kopie i cały faluje :lol: każda z nas jest panikarą w pewnym stopniu ja w tym największym jestem :blush:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka