- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Monia wyrobisz się spokojnie, teraz to jeden - dwa sklepy i już prawie wszystko masz!

ja gdyby nie kumplea z Holandii któa przyjchałą do PL na zakupy to też pewnie nic bym nie miała jeszcze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

tak samo z pomoca naszych mam moja w lipcu bierze urlop ma mi pomoc poprac ubranka i takie tam i pozniej pare dni wezmie na moj porod,natomiast tesciowa uwaza ze na wszystko jest czas i mowi ze w sierpniu upierze mi wozek ciekawe ktorego sierpnia sobie o tym by przypomniala i wogole o nic nie pyta no przepraszam pyta tylko jak sie wnuk czuje.i jednak co matka to matka tesciowa to zawsze obca osoba i nie przezywa tak jak wlasna matka
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Natomiast teściowe z Austrii nic nie mówili na ten temat. Ja się też nie odzywam, wolę liczyć na siebie, bo wiadomo jak to jest. Jakby chcieli coś kupić to by spytali.
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
moj syn sie tak rozbestwil od wczoraj ze juz nawet wyczuwam raczke albo nozke kopie tak juz inaczej ze jak zlapie reka na brzuch to czuje cos malutkiego jakbym miala chwycic go za raczke tez juz tak macie?wczesniej te ruchy byly takie nie okreslone nie wiedzialam czy to np pupy nie wypycha a teraz wiem ze to ktoras z kończyn cos cudownego ale i troszke bolacego az ja podskakuje tak sie wierci
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Co do pomocy, od rodziców dostaję kasę na wózek,ale mają zamiar dać tyle,że i na jakieś rzeczy dla małej starczy. Co do teściów,sami mają kłopoty finansowe,więc wątpię by coś dali...
Rano pisałam o koleżance,która się nie odzywała a miała termin na 13.06. Właśnie wstawiła zdjęcie na fb swojej córki,czyli wszystko dobrze u niej

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
U mnie musze przyznac mam kochana mame i kochanych tesciow!
Mama powiedziala ze doklada sie do wozka a tesciowie ze dokladaja sie do lozeczka! My juz sami dawno zakupilismy a oni teraz kase dorzuca No i jedni i drudzy chcieli odrazu przyjechac jak urodze no ale sie dogadalismy ze najpierw przyjedzie moja mama a pozniej tescie. Stwierdzialm ze przy mamie bede sie swobodniej czula, bo wiadomo ani siadac nie bede dawala rady i pomoze piers dostawic jakbym cos zle robila i moze pomoze w jakichs nasiadowkach czy takich tam babskich sprawach!No a jak juz bede w miare to mama wyjedzie i tescie przyjada Taki mamy plan ustalony! zobaczymy jak bedzie!
Nefeli tak strasznie czas mi szybko ucieka Ja poki co odliczam dni do urlopu zebym mogla zapomniec o pracy i skupic sie wylacznie na Kacperku i porodzie! Zobaczysz tobie tez zleci i jeszcze bedziesz prosic Neli zeby juz zaczela wychodzic! bedzie dobrze kochana wierze a kazdy tydzien zbliza nas do porodu coraz bardziej I w kazdy tydzien Neli jest coraz silniejsza wiec popatrz a jeszcze pare tygodni temu sie martwilas czy przetrzymasz choc tydzien zobacz mala siedzi w srodku cicho na przekor szyjce!
Powiem wam ze zauwazylam ze Kacperek bardzo czesto ma czkawki przynajmniej dwa razy dziennie czasem nawet trzy i wyczytalam ze podobno jak sie urodzi tez bedzie mial czesto czkawki bynajmniej przez pierwsze 3 mce! A co do lozeczka to u mnie lozeczko i wozek stoja w pudlach i lozeczka nie skladalismy tylko sprawdzilismy z instrukcja czy sa wszystkie czesci Bo pisza ze nie rokomenduja skladania i rozkladania a chcemy rozlorzyc po 14 bo maja do nas znajomi przyjechac teraz na tydzien wiec po ich chcemy sie rozpakowac juz na dobre z rzeczami malego i wykonczyc mu jego kacik w pokoju!
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Ja tam na rodziców B. nie liczę... Oni sa z takich wyniosłych... pospolicie mówiąc państwo-sraństwo... jedyna siostra B. tez jest taka. Możecie sobie tylko wyobrazić "zadowolenie" z wiadomości o mojej ciązy,o tym,że mnie i B.cos w ogóle łaczy i to od ponad 2 lat hahahaha
Widuję ich często,bo robię codzienne zakupy u nich w sklepie,który jest 50m od mojego domu ale dotychczas raz się babcia zapytała jak się czuję i jak tam mala....
Niee mam pojęcia jakie będa mieli podejście do Alicji. Ogólnie to ich pierwsza wnusia,od jedynego syna... Spinac sie nie mam zamiaru i zabraniać kontaktów ale tez zmuszac ich nie będę... Mówiłam juz do B. że babcię i dziadka to Alicja już ma-moich rodziców.
Wiem,że babcia B. będzie za to się trzęsła nad małą,bo B. to jej ukochany wnuk,a ona sama już nie może sie malej doczekac.
W kazdym razie nie liczę na żadna łaskę zwłaszcza rodziców B.!
Byłam w mieście,bo w brico nie dostałam pudeł na ciuszki. Kupiłam w pepco

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-