- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
wróciłam właśnie z lIdla i kupiłam fajne spodenki krótkie na bardzo fajnej gumce i sukienkę oraz t shirty. Ale jestem zadowolona po przymiarce w domu:)
No nic, czekam na Piotra żeby otworzyć to łóżeczko:)
A jutro pierwsza wizyta w szkole rodzenia:)
jeśli chodzi o ślub...to ja jednak pasuje, wcześniej myślałąm, że może z chrzstem, ale jednak nie

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Z drugiej strony tak myślimy, że skoro chielibyśmy mieć 3 dzieci to może lepiej kupić jakiś nowy

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ANIA no wlasnie duzo tak par zyje ale to zazwyczaj starsi wymyslaja chyba o tych utrudnieniach bo za ich czasu byloby to niedopuszczalne tak zyc a dziecko bez slubu to odrazu bękart.a wy wogole nie chcecie sie pobierac?ja to chcialam ale jak sie juz maly urodzi na spokojnie abym wiedziala ze to jest dla nas z milosci a nie na szybko teraz tylko jako formalnosc bo dziecko
ja chce ale nie na sile teraz bo tak wypada .... bedzie czas mala sie odchowa troszke i wtedy moze z chrzcinami polacze my jestesmy prawie 9 lat ze soba co to zmieni?? teraz jak dziecko to wiadomo potem do szkoly rodzice osobne nazwiska tak nie pobierzemy sie ale nie teraz na szybkiego bo jak piszesz starsi maja swoje urojenia ;/ mam takie samo podejscie do tego co Ty. Mam znajmych co na sile na pokaz sluby itd a potem na szybko rozwody ;/
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
karolcia fajni ze cie zaprosili ale ze swiadkowa to ich troche ponioslo bo przeciez moze sie okazac ze zle sie bedziesz czula i zostana bez:)
tez mam wesele pod koniec lipca i nastepne w sierpniu i musze dac znac do konca miesiaca czy bede i caly czas sie bije z myslami bo z poczatkiem czerwca na dwoch sie wybawilam i bylo super ale to juz bedzie pozno i z jednej strony mialabym ochote isc a z drugiej to nie chce mowic ze przyjde, oplaca mi miejsca a ja ich wystawie. a jak by byly takie upaly jak ostatnio to nie ma szans zebym szla bo w ogole nie funkcjonowalam. a przeciez za miesiac to nie wiadomo co bedzie[/quote]
no wlasnie obawiam sie ze bedzie cieplo i wg a ja zle znosze upały.
Bede musiała chyba powiedziec jej ze zw wzgledu na to chyba nie dam rady.ale pewnie sie obrazi.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
karolcia1919 napisał:
allegro.pl/arus-wyprawka-lozeczko-dzieci...iel-i3315948994.html a ja zamowilam ten zestaw .
karolcia my też będziemy zamawiać podobny zestaw z Arusia, tylko łóżeczko z szufladą. Moi znajomi też mają od nich mebelki i muszę przyznać, że są super dlatego się na nie zdecydowaliśmy
No ja tez własnie słyszałam dobra opinie dlatego się zdecydowałam na ten zestaw od tej firmy.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
nike84 napisał:
karolcia1919 napisał:
allegro.pl/arus-wyprawka-lozeczko-dzieci...iel-i3315948994.html a ja zamowilam ten zestaw .
karolcia my też będziemy zamawiać podobny zestaw z Arusia, tylko łóżeczko z szufladą. Moi znajomi też mają od nich mebelki i muszę przyznać, że są super dlatego się na nie zdecydowaliśmy
No ja tez własnie słyszałam dobra opinie dlatego się zdecydowałam na ten zestaw od tej firmy.
ja mam tą pościel, która jest dołączona do łóżeczka:)
Karolcia ja chyba też bym ze świadkowej zrezygnowała, a tak zawsze możesz wyjść jak się zrobi słabiej czy coś.
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Tiffka (kot) weszła do wózka tylko jeden raz. Na więcej już jej nie pozwoliliśmy. Teraz wózek stoi przykryty pokrowcem na rower (kupiłam w Rossmanie za grosze) więc nie ma szans żeby do niego wejść. Czytałam gdzieś, że koty są bardzo czułe i opiekuńcze w stosunku do małych dzieci, pod warunkiem, że po przywiezieniu dziecka do domu pozwoli się kotu do niego podejść i że nie zamyka się kota np. na noc. Podejrzewam, że Tiffka to się przez pierwsze tygodnie w ogóle będzie bała Wojtka, bo ona taka już jest.
papi88 nasza kota panicznie boi się odkurzacza. I tak jest od samego początku. Zastanawiałam się nawet czy właściciele hodowli z której ją kupiliśmy nie odkurzali domu?
Monika23083co prawda wózek na razie stoi jako eksponat (w pokrowcu

A tak z innej beczki, od rana mam wrażenie, że brzuch mi się obniżył. To chyba za wcześnie jeszcze.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a rozstawiacie łóżeczka szybciej???
ja tak planuje za tydz 2 max zamowic lozeczko i chyba odrazu bede go rozkladala

a ja jutro wizyta 3 tyg cale czekalam na nia