- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Natka moja Iga dziś taka spokojna,mam nadzieję,że też tak rozkręci się jak Lenka!
A ten deser lodowy! Iwonka też chyba jutro coś takiego wsunę

Dziewczynki zaczynają pobolewać mnie żebra,w ogóle czasem czuję taki bolesny ubcisk jakby u szczytu żołądka,pewnie wszystko podnosi się do góry... i zaczęła męczyć zgaga

Spokojnej nocki

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zuzanta ja tez nic ciazowego nie kupuje i mam nadzieje ze dotrwam z moimi chociaz u mnie to wszystko w rozmiarze small

Iwonka ale Kacperkowi lodzia zafundowalas dla ochlody to chyba najwieksze marzenie,a u mnie w zamrazalniku pustki

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Wstawał rano,narobił syfu w kuchni,ze stołu nawet talerza nie sprzątnął i wyjeżdżał np na 3 dni.... Wiedział doskonale,że będe musiała posprzątać bo do takiego balaganu nikogo nie zaproszę!!!!!!!!! Myślałam,ze wyjdę z siebie. dostawałam oblędu a on miał satysfakcję bo wiedział jak się we mnie gotuje.
Dlatego teraz jak mieszkamy sami i mam taki porządeczek to nie wyobrażam sobie wpuszczać w te moje wygłaskane gniazdko jakiegos takiego samca.... oj nie nie....
Wiem,że jak się Alicja urodzi i Bartosz będzie zjeżdżał do Pl to będziemy jakiś tam czas ze soba spędzać ale....on niech sobie dba o porządek w swoim mieszkaniu a ja u siebie

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

Ale mi sie dobrze spalo

Iva widze ze jestes twarda kobietka.czyli praktycznie dzieci wychowujesz sama ...?? Dajesz sobie ze wszystkim rade ?
Ja dzis chyba wezme sie za prasowanie ciuszkow Kornelka...
Torbe do szpitala kupila mi tesciowa...

Milego dnia
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U mnie pochmurno i swiezo... W chmurach aniolki szykuja jakas impreze bo stoly przesuwaja- jednym slowem grzmi i czekam na stroboskop

Przyjechal do mnie brat z rodzina, dziewczynki sa przeslodkie, jednoczesnie glosne... Wczoraj co chwile uciekalam na gore zeby troche uspokoic umysl.
Od wczoraj tez zarzucilam fochem do P. mial przyjechac, oczywiscie po raz kolejny wykazal sie dojrzalym podejsciem i pokazal mi swoje priorytety. Bedzie dzis mam nadzieje, bo jutro idziemy na usg 3trym. I wlasnie to poprawia mi humor, jak sie zjawi laskawie to jutro zobacze Zoche

Burczy mi juz w brzuchu, chyba to nie w chmurach ten hałas

Milego dnia mamusie
Btw. Iva w takich chwilach jak ta zazdroszcze Ci, chyba juz o tym wspominalam, albo mialam zamiar

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Noc miałam fatalną,mój pies ujadał całą noc przez burzę,wszyscy w domu łazili po nocy,Idze nie pasowało jak leżałam na boku i przewracałam jak kiełbasa na grillu,z jednej strony na drugą,ledwo na oczy dziś patrze

Miłego dzionka

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Po wczorajszym dość przyjemnym i chłodnym dniu (temp ok 24 stopni) dziś znowu wyszło słońce i przez zaciągnięte rolety czuję jak okropnie praży

Noc oczywiście nieprzespana... ale tym razem nie przez ciepło... a przez syna mego- który całą noc... autetycznie całą noc tak nocno mnie kopał że nie mogłam ani na chwilę zmrużyć oka... udało się koło 4 rano...a o 8 wstawaj matka bo ja po całonocnej imprezie jestem głody... naprawdę dawno już nie wstałam aż tak głodna

No to kochane życzę wam miłego dnia, a ja lecę teraz do mojej pierwszej miłości- TATUSIA, bo dziś jego święto

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U mnie jakoś skwaru nie widać, ale jest jak to napisała Nubi bardzo świeżo i słonecznie, można by rzec jest optymalnie, to lubię!!
Jaś od jakiegoś tygodnia się ustabilizował i daje znać koło 7 rano i wieczorem jak się kładę, jeszcze jakieś tam małe ruchy po zjedzeniu czegoś słodkiego w ciągu dnia, ale noce całe przesypiam na szczęście, oby był taki po urodzeniu

I znowu mi się śnił, tym razem nie miał pełnego uzębienia, ale miał kępkę czarnych włosków i ciemne oczy ( w poprzednim miał szare)

A ja swojego Piotra próbuję wysłać na tydzień w lipcu chociaż do brata do Irlandii, coś czuję że tego potrzebujemy..

Miłego dnia!!!
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Pamietam jak sie meczylam od 7tyg do 16...zeby tylko nie wrocily ...;(
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Ale wczoraj miałam dobry dzien! Zrobiłam kolejne pranko dla Kacperka i teraz jak wstaje to widzę jak mi wiszą białe i błękitne skarpetunie i sliniaczki i białe bodziaczki oooo rany zakochalam sie po raz kolejny! No i wypoczelam przez te dwa dni ze dzisiaj świeża i wyspana idę do pracy! I jeszcze w dodatku tylko trzy dni bo w czwarty mam wizytę u lekarza i musza mi dać wolny dzien! Juuuupi! Dzisiaj rano jak wchodzilam na lotnisko to jak przechodzilam przez bramki ochrony i mnie sprawdzali to tak mnie rozsmieszyli ze nawet z dobrym humorem dzien zaczynam! Oby sie nie popsuł bo cos zbyt dobrze dzien sie zapowiada!
Iva to niezazdroszcze choć muszę przyznać ze na początku mojego związku to ja byłam takim brudasem! Moje ciuchy wszędzie leżały do tego gotować nie umialam Nie wiem co ten Moj maz we mnie widział! On zawsze dbał o porządek mówił ze wojsko go nauczyło! No ale z biegiem czasu i ja sie zmienilam i on teraz balagani trochę ale wyłącznie jeśli chodzi o ciuchy! Bo sprzątanie łazienki i kuchni to on przejął odrazu jak zaszlam w ciążę! A i w sumie przed tez robił! Także kazdy ma swoje rewiry w których jest brudas! Tak to u nas juz jest.

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja dzis przespalam noc prawie cala

Buziaki
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
u mnie dzisiaj słonce sie schowało i nie jest juz tak duszno

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

U mnie dziś zapowiada się, ze będzie trochę chłodniej i już nie tak duszno ufff... Z samego rana miałam wyprawę - 250km, bo musiałam męża do Zabrza zawieść, więc z Kacperkiem mieliśmy wycieczkę

A ponieważ wyniki glukozy wyszły w normie, to za chwilę do jadę do siostry na lody z truskawkami i z bitą śmietaną

Miłej niedzieli