- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Slonko ja tez juz bzikuje od tego upalu,przed chwila wzielam prysznic i znow sie lepie

maz gdzies sie zapozyczyl i chce zamontowac ta klime,ja nie chce bo juz nie chce wiecej dlugow,a on ze boi sie o mnie bo calymi nocami nie spie z goraca,no i w domu faktycznie nie da sie funkcjonowac

Karolcia mam ten sam problem z wlosami,zero na glowie:( ale u mnie mysle ze przez anemie,bo w pierwszej ciazy mialam super piekne geste wlosy w ciazy,a po ciazy to normalka zaczely wypadac,ale i tak bylo ok,teraz tragedia...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
No niefajne to jakieś, zgadzam się :/
Kocham_cie, ja się walnęłam w tamtym poście i napisałam "przed ciążą" zamiast "przed rozwiązaniem". Już poprawiłam, ale Ty cytowałaś... Więc jakby Ci się chciało, popraw proszę ten cytat
ok poprawiłam:) słonko a powiedz mi nie orientujesz się kiedy ten przepis wszedł w życie??? bo szukam w necie info na ten temat i nie umiem znaleźć...
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Dziewczyny ja to rozumiem tak ze tam gdzie mi puka na czkawce to tam musi byc glowka! czy to jest dobre myslenie czy nie to nie wiem ale wydaje mi sie logiczne! i tak sobie mowie.
Słonko Paula ja glowki nie odrozniam od innych czesci niestety Jedynie co odrozniam to plecki bo nie raz nad pepkiem czuje taki dluzszy chudziutki twardy plat i jestem przekonana ze to plecki!Moj maz tez kiedys mial okazje to poczuc i mi powiedzial ze jemu tez sie wydaje ze to plecki bo dosc dlugie ale jaka jest prawda to chyba sie nie dowiem! moge jedynie strzelac i przypuszczac!
No i jak sie zgadalysmy o tych koszulach to dokupilam sobie dwie zobaczymy jakie przyjda ale maja dobre opinie tak wygladaja i maja odpinane ramiaczka do karmienia
www.mamasandpapas.com/product-2-pack-nur...ies/s0007785/type-s/
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
dziewczyny...strasznie mi wlosy wypadaja..przed ciaza tez...a teraz masakrycznie ;(
a przeciez biore witaminy...
a wlosy.moge garsciami sobie wyjac z glowy...;/
cos polecicie?
karolcia mi kiedys leciały tak bardzo, że aż sny miałam że zostaję z łysymi plackami. Na szczęście pomogło wcieranie: olejku z łopianu i odżywki do skóry głowy i włosów Jantar. Teraz już nie mam tego problemu.
www.doz.pl/apteka/p1300-Farmona_Jantar_o..._z_bursztynem_100_ml
możesz poczytać na necie, ma bardzo dobre opinie:)
wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5902
www.doz.pl/apteka/p49828-Olej_z_korzenia...anu_z_ziolami_150_ml
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Vilemo no to dobrze ze dobrze sie czujesz i brzusio tez! No i zycze szybkiego powrotu do zdrowia reszcie rodzinki! az chyba wszystkim nam tu kamien spadl z serca.
Dziewczyny ja to rozumiem tak ze tam gdzie mi puka na czkawce to tam musi byc glowka! czy to jest dobre myslenie czy nie to nie wiem ale wydaje mi sie logiczne! i tak sobie mowie.
Słonko Paula ja glowki nie odrozniam od innych czesci niestety Jedynie co odrozniam to plecki bo nie raz nad pepkiem czuje taki dluzszy chudziutki twardy plat i jestem przekonana ze to plecki!Moj maz tez kiedys mial okazje to poczuc i mi powiedzial ze jemu tez sie wydaje ze to plecki bo dosc dlugie ale jaka jest prawda to chyba sie nie dowiem! moge jedynie strzelac i przypuszczac!
No i jak sie zgadalysmy o tych koszulach to dokupilam sobie dwie zobaczymy jakie przyjda ale maja dobre opinie tak wygladaja i maja odpinane ramiaczka do karmienia
www.mamasandpapas.com/product-2-pack-nur...ies/s0007785/type-s/
no tak chyba jest z tym pukaniem, u mnie Jaś ma położenie głowkowe i w momentach czkawki czuję takie mega pukanie dosłownie w pochwie!!! mam wrażenie że mi się tam zaraz wszystko otworzy i wyleci..heh ruchy widzę pod pępkiem po prawej stronie, to pewnie nóżki...
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

Oby pomoglo.!
Ide spac dobrej nocy.
Mam jakiegos dola i chce mi sie plakac ze nie wiem co...
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Bylam z Filipem i mojej przyjaciólki mężem w parku (Anka pracowała,bo impreza z okazji dziesięciolecia firmy) Było sympatycznie,koncert Łukasza Zagrobelnego

Ale tą moją Anke kiedyś utłukę

Ta pinda złozyła mi zyczenia przez mikrofon prosto ze sceny!!!!! żeby wszyscy wiedzieli to oczywiście paluchem-To ta pod drzewem z brzuszkiem,jej córeczka która przyjdzie na świat niedługo tez dziś obchodzi swoje święto-imieninki.
Możecie sobie wyobraxić moją cegłę

Już jestem w domku,bo ponad 3 godzinki to i tak za wiele jak na takie upały a na świetowanie przyjdzie czas jutro

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Pytanie do dziewczyn które robiły glukoze i wynik im wyszedł w normie: czy dzień przed badaniem też mialyscie jakąś dietę? Bo słyszałam żeby już dzień przed badaniem nie jeść nic tlustego ani slodkiego. I nie wiem ile to prawda...
ja szczerze się do tego nie stosowałam, ale nie jadłam już nic takiego po 20:)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Monia a mam do ciebie wielka wielka prosbe pamietasz jak mi wysylalas linka do tych kosmetykow dla malego z uk ktore maja nawet niezly sklad! nie pamietasz moze jak one sie nazywaly bo ja glupia zapomnialam zapisac a teraz szukalam w starych postach i kompletnie nie wiem ktora to mogla by byc strona!
ależ proszę: www.pureadore.co.uk/products.asp

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agamo napisał:
Monia a mam do ciebie wielka wielka prosbe pamietasz jak mi wysylalas linka do tych kosmetykow dla malego z uk ktore maja nawet niezly sklad! nie pamietasz moze jak one sie nazywaly bo ja glupia zapomnialam zapisac a teraz szukalam w starych postach i kompletnie nie wiem ktora to mogla by byc strona!
ależ proszę: www.pureadore.co.uk/products.asp
Monia jestes boska!
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Pytanie do dziewczyn które robiły glukoze i wynik im wyszedł w normie: czy dzień przed badaniem też mialyscie jakąś dietę? Bo słyszałam żeby już dzień przed badaniem nie jeść nic tlustego ani slodkiego. I nie wiem ile to prawda...
Ja od 22 do rana piłam tylko wodę. A tak to kolację jadłam chyba o 20. Jakieś kanapki, herbata (słodka).... Nic specjalnego....
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
kocham_cie napisał:
ok poprawiłam:) słonko a powiedz mi nie orientujesz się kiedy ten przepis wszedł w życie??? bo szukam w necie info na ten temat i nie umiem znaleźć...
Teraz chyba weszło, razem z tym rocznym macierzyńskim (choć on tak naprawdę, jak się również dowiedziałam, składa się z trzech części: 20 tyg obowiązkowych + 6 dobrowolnych + 26 rodzicielski - tata i mama mogą być na nim na raz, ale czas schodzi wtedy za dwoje, bo zasiłek przecież też). Kadrowa twierdzi również, że na szkoleniu pokazali im, że bardziej opłaca się iść na 6 mies x 100% + 6 x 60% niż 12 x 80%. W pon dopytam ją jeszcze o szczegóły.