BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #687116 przez iwonta_kg
karolcia wysłałam maila :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #687123 przez Monika23083
Monia, mnie też się wydaje że jest ok z tą wagą. Nie mogę słuchać ludzi :) ja ważyłam 3,1 kg:)

11 lata 10 miesiąc temu #687126 przez nefeli
Dianka naturalnie ze fiksuje,bo do porodu jeszcze 3 miesiace,a uwiazanie w lozku szczegolnie przy tym upale jest nie do zniesienia...no i ja od poczatku ciazy wyjsc nie moglam,na poczatku ze wzgledu na inne rzeczy :( dodam jestem sama i musze wstac ugotowac itd,modle sie zeby donosic mala do 38 tygodnia,trzymam za nas kciuki :)
Iwonka ja tez tylko sie myje i majtki zmieniam bo mam wrazenie jakbym sie posikala ;)ale moze w nastepny piatek on sprawdzi czy to nie wody,bo ja mam bzika ze jak leze,albo wpolleze to mala cala jest pod pepkiem a powyzej dooooooooooooool :( niby to nic nienormalnego jak on to zobaczyl,ale mi sie wydaje dziwne ze jest cala pod pepkiem zwinieta...
No ale widze ze nie tylko ja sie zrobilam na maksa wkladkowa ;)
Slonko moja mala czasami tez tak szaleje,chyba jak jest odwrocona przodem a tak jak ostatnio to wpadlam w panike bo ja prosilam zeby sie ruszyla a tu nic,byla chyba do srodka zwrocona i niewygodnie jej bylo sie ruszac....ale wiecie ja tez mam takiego stracha z tymi ruchami ze lepiej nie mowic...jak sie najem arbuza brzuch mi puchnie i robi sie twardy ze ruszyc sie nie moge wtedy jej wogole nie czuje :(

11 lata 10 miesiąc temu #687136 przez akina_zet
Dziewczynki my to chyba przestaniemy dopiero panikować,jak nasze maluchy będą z nami po drugiej stronie brzuszka :blink:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #687138 przez nefeli
Iva sto lat kochanie,duzo duzo milosci,zdrowka i kasiorki za ktora kupisz wszystko pozostale :kiss: :kiss: :kiss:
Papi kurcze jak Ty te czarne wlosy w ciazy tak rozjasnilas??? fotka sliczna,przypominasz mi mnie z pierwszej ciazy,tez bylam szczuplutka i z identycznym brzuszkiem,cos jest w tych ksztaltach brzucha na chlopca badz dziewczynke :)
Pisze po kawalku bo mam ekstra skleroze :( :blush:

11 lata 10 miesiąc temu #687140 przez zuzuzanta
Słyszałam gdzieś, że jak się do 34 tygodnia dotrwa, to potem już można rodzić. Chociaż ilu lekarzy, tyle poglądów. Niektórzy za ciążę donoszoną uważają 38 tyg., inni 36. Niektóre dzieciaczki urodzone w 36 tyg. dają sobie lepiej radę niż te w 38. Wszystko zależy od stopnia rozwoju.

Kasia

11 lata 10 miesiąc temu #687148 przez agamo
Papi super ci w bladzie! ja tez sie bede pakowac w lipcu Ale moze dlatego ze mamy terminy sierpniowe wiec wiadomo miesiac przed by pasowalo! Koszule mam jedna ale z krotki rekawkiem i stwierdzilam ze w niej bedzie mi mega goraco! wiec mysle kupic dwie na ramiaczkach.

Iva sliczne ciuszki ten bladorozowy bodziak z misiem mam taki sam tylko blekitny i strasznie mi sie podoba! wogole bardzo podobaja mi sie ciuszki z nexta sa takie orginalne! No a ogrodniczki super!

Ja dzisiaj tak zaszalam z tymi kwiatkami i porzadkami ze mnie brzuch uciskal ze musialm odpoczac. No i wczoraj sie chwalilam ze maly caly czas glowka w dol i jak sie obudzilam to sie tak glupio obrocil ze glowke mial w polowie drogi do zeber i tak mnie uciskal z lewej i prawej ze myslalam ze zwariuje i jak teraz odpoczelam to poczulam lekki niekomfortowy ucisk i sie obrucil wreszcie glowaka w dol! dzieki bogu!

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #687150 przez zuzuzanta
Skąd Ty agamo wiesz jak masz Kacperka w danej chwili ułożonego? Ja tam nigdy nie wiem jak Wojtek leży. Aż wstyd, bo to już druga moja ciąża, a ja taka niekumata. Zazdroszczę Ci, że potrafisz takokreślać.

Kasia

11 lata 10 miesiąc temu #687157 przez zuzuzanta
Przystojniak:)

Kasia

11 lata 10 miesiąc temu #687159 przez iwonta_kg
No i jest śliczny Kornelek :)

11 lata 10 miesiąc temu #687163 przez iwonta_kg
Uciekam na ogródek póki jest cień na nim. Zaczyna sie znowu parówa... bede pozniej pappaappa :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #687165 przez dianka13
Nefeli ja to się boję ze ona zacznie szybciej się skracać i nie zdarza zareagować. Bierzesz luteine? Bo po dopochwowej zwiększaja się uplawy. Moja mała też cały czas pod pępkiem i do tego mam malutki brzuch :( tak bardzo się martwię. A jak ty się czujesz boli cię coś? Brzuch się napina?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka