BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #686952 przez mery75
Bólu to ja też jeszcze nigdy nieczułam jak kopie tak jak niektóre dziewczyny tu piszą może jeszcze za małe dzieciątko jest :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #686972 przez paulinka.k22
Ja już czułam i to niejednokrotnie :laugh: aż boję się późniejszych kopniaków :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #686973 przez nike84
U mojego skarba największa aktywność przypada na wieczór i noc. Czasem jak się rozkręci to przez 2 godziny mnie po pęcherzu kopie :) No i oczywiście po każdym słodkim jakie zjem, zaczyna się impreza w brzuchu :S Ale ostatnio też zauważyłam, że młody nie tylko kopie, ale też jakby się rozpychał lub przeciągał :) Na szczęście żadnych bólów w ciąży jeszcze nie doświadczyłam.

11 lata 10 miesiąc temu #686980 przez pyzaura
nike84 napisał:

U mojego skarba największa aktywność przypada na wieczór i noc. Czasem jak się rozkręci to przez 2 godziny mnie po pęcherzu kopie :) No i oczywiście po każdym słodkim jakie zjem, zaczyna się impreza w brzuchu :S Ale ostatnio też zauważyłam, że młody nie tylko kopie, ale też jakby się rozpychał lub przeciągał :) Na szczęście żadnych bólów w ciąży jeszcze nie doświadczyłam.

tak samo mam :D bolu jeszcze nie doswiadczylam ale mala tez nadejdzie wieczor noc a ona imprezka w brzuszku :P i czasami z rana daje czasami jeszcze nocne dzieciaczki nam rosna w brzuszkach :D mele rozrabiaki ile ja bym dala by juz bylo po i te upaly bysmy minely :P

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #686988 przez karolcia1919

11 lata 10 miesiąc temu #686993 przez Alivva
Witam Kochane Pierwszego Dnia Lata ;)

Dziękuję za życzenia i te facebookowe i te tutaj :) Kochane jesteście :) A ja się robie dinozaur :P 34lato zaczynam :)

No i typowe lato. czoraj u nas taka burza przeszla,że mialam nadzieję na chłodną noc a tu lipa....nocka strasznie męcząca. I upał i mała kopała chyba do 3. Nie wiem,czy też ją upał męczył,czy zyczenia po swojemu mi skladala :) W sumie-od dziś świętujemy razem :) ja urodzinki,ona imieninki :)

papi-Ty drobinko sliczna :) Kwitnąco wyglądasz :) Moja kotka siedzi większośc dnia w domu w chłodnym miejscu,tez sapie i widać,że jej ciężko ale pije hektolitrami :) miche napelniam 2-3 razy dziennie.

karolcia-torbę?? musze sobie najpierw jakąs kupić :) ale w połowie sierpnia pewnie będe miała spakowana ;)

11 lata 10 miesiąc temu #686995 przez nike84
karolcia1919 napisał:

Kiedy pakujecie torbę do szpitala ??

Ja to pewnie w sierpniu zacznę o tym myśleć :) Na razie nawet jeszcze nic nie mam kupionego :huh:

11 lata 10 miesiąc temu #686999 przez pyzaura
ja tak jak Iva musze sobie tez jakas torbe kupic :D a pakowac tak mysle ok 20sierpnia bede.
Teraz na poczatku lipca wezme sie juz konkretnie na zakupy dla mnie do szpitala dla malej musze lozeczko kupic ale to na dniach wozek jakies ciuszki na wyjscie ze szpitala troszke tego jest narazie pampesy w carefure lapie promocje bo maja z 49 na 36 czasami 39 to zawsze na paczke sie skusze :D

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #687002 przez akina_zet
mery75 napisał:

Akina hej widzę że jesteś z Łodzi tak jak ja :blink:

O no proszę,będziemy mogły się na spacery umawiać :lol:

Mery gdzie zamierzasz rodzić,do jakiego doktorka biegasz :blink: :unsure:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #687003 przez karolcia1919
no ja tez chyba tak jakoś w sierpniu:)
Torby tez jeszcze nie mam he:D

A koszule do szpitala macie te specjalne??

11 lata 10 miesiąc temu #687004 przez pyzaura
karolcia1919 napisał:

no ja tez chyba tak jakoś w sierpniu:)
Torby tez jeszcze nie mam he:D

A koszule do szpitala macie te specjalne??

ja mam narazie jedna taka po bokach rozpinana ciazowa ale teraz w niej tak cieplo tez musze jeszcze z dwie dokupic....

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #687012 przez karolcia1919
ja dostałam dwie ale muszę sprawdzić czy są odpinane bo patrze na allegro to nie drogo stoją takie.

11 lata 10 miesiąc temu #687015 przez paulinka.k22
Ja sobie właśnie zamówiłam na Allegro koszulę z szlafrokiem. Coś takiego
allegro.pl/hit-szlafrok-ciazowy-i-do-kar...s-m-i3303320276.html
A torbę to myślę w sierpniu pakować, żeby już mieć gotową, bo nigdy nic nie wiadomo!

11 lata 10 miesiąc temu #687016 przez pyzaura
tez z allegro zamawialam poza tym wszystko ciazowe z allegro zamawiam duzo taniej wychodzi niz w tym drogim sklepie ciazowym co u mnie jest.... :angry:

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #687020 przez akina_zet
Pyzaurka dobrze,że się uaktywniłaś, cieszę się,że już w miarę ok,z każdym dniem będzie lepiej ! I ja nadal na wygnaniu,teściowie mieszkają praktycznie przy samym poddaszu,więc ja tu mam chyba z 500 stopni :( Ledwo żyję :(

Co do kopniaków,to jak mała zasadzi w pęcherz to aż włosy stają mi dęba :lol: Czasem walnie z zaskoka,to aż sama podskoczę. Aktywna jest rano, ogólnie często po jedzeniu (lubi koperek i mielone bo wtedy buszuje :side: ),wieczorem przed snem,a później grzecznie śpi. Zazwyczaj wstaje razem ze mną :blink:

Jeśli chodzi o torbę,to temat będę ogarniać też w sierpniu :)

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka