BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #686537 przez papi88
widze ze nie tylko ja nie mam wybranego imienia jeszcze.mi sie kacper tez podoba imie ale ja tak nie nazwe bo moj rodzony brat sie tak nazywa :) a pozatym wszystkie moje kolezanki tak daja na imie chlopca dlatego moze jest mi trudno wybrac imie dla synka bo nie chcialabym aby bylo az tak popularne a te popularne najbardziej mi sie podobaja :)
mnie pobolewa brzuchol i twardnieje oj macica zaczyna ostro cwiczyc

ps. ale mi sie chce czekolady

PAULINA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #686542 przez akina_zet
Iva,no to rozumiem skąd ta cesarka... ja nie wiem czy też bym nie wolała tak jak Ty.

Nic zacznę od następnej wizyty gadać z doktorkiem na temat porodu,zobaczymy co powie :blink:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #686553 przez karolcia1919
wiec tak porod mam za az albo tylko ....92dni.

wiecie co ze mam juz 350pamersow ;) hehe
zapasik ;D

wykapalam sie ...teraz leze przy wiatraczku.
okropnie goraco ...

11 lata 10 miesiąc temu #686561 przez nike84
mery75 napisał:

Nike ja to dodatkowo myśle że może w końcu na 100% dowiem się czy to dziewczynka :woohoo: oby się pięknie ułożyło bo ostatnio wypina się tyłkiem na świat :silly: ja też uwielbiam oglądać takie foty a potem człowiek pokaże maluchowi

No ja zbieram wszystkie i będe album zakładać, żeby mieć pamiątkę :)
Trzymam kciuki, żeby sie już nie ukrywało i ładnie było widać co tam ma :cheer: U nas tego problemu nie było bo już od 13 tygodnia pokazywał siusiaka i nie miał żadnych oporów przed obnażaniem się :P Wszyscy się śmiali,że mały ekshibicjonista rośnie :D

11 lata 10 miesiąc temu #686568 przez karolcia1919
a ja ten komputer przez okno zaraz wyj********* .na facebooka moge normalnie wrzucic zdjecia a tu za diably !!!;(

11 lata 10 miesiąc temu #686576 przez mery75
Nike u mnie na prenatalnych mówiła że chyba dziewczynka w 12 tygodniu ale nikt na 100 niepotwierdził :dry: ale mój się nakręcił już na córeczke :blink: co do porodu to moja doktorowa stawia na naturalny zobaczymy

11 lata 10 miesiąc temu #686577 przez mery75
Karolcia to rozumiem że my jednakowo rodzimy ja mam na 20.09 :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #686581 przez karolcia1919
tak Mery ja tez mam z miesiaczki na 20.09....a z Usg raz ze na 14 raz na 17 ...ale stawiam na 20....choc wiem kiedy dokladnie zaszlam w ciaze....i od tej daty jakbym liczyla bylabym w 25tyg..no ale jak licza tak to niech im bedzie.

92dni....3msc rowne...troche sie boje porodu...moze wiecej niz troche....opieki nad dzieckiem az tak nie bo praktycznie wychowalam swoja o 14lat mlodsza siostre...

11 lata 10 miesiąc temu #686584 przez mery75
Karolcia ja porodu jako takiego to się nieboje najważniejsze żeby niebyło żadnych komplikacji :ohmy: a co do wyliczeń to prawie za każdym razem z usg wychodzi inaczej i moja doktórka też liczy inaczej zobaczymy jutro po usg co mi wyjdzie :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #686587 przez mery75
Nike a propo zbieractwa to ja nawet zostawiłam sobie 2 testy które zrobiłam będą na pamiątke oprócz tego mam 4 zdjęcia usg począwszy od 7 tygodnia i jutro dojdzie kolejny suuuper :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #686589 przez karolcia1919
no ja tescik zdjecia usg wyniki zdjecia brzuszka tez mam ;)
to chyba jak kazda...

11 lata 10 miesiąc temu #686593 przez iwonta_kg
Iva byłam w biedzie. Kupiłam mleko no i mowisz masz :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #686594 przez nefeli
Dianka witaj ,a pod jakim nikiem bylas jesli mozna zapytac ?
dziewczynki u mnie ze 40', Kinia ja tez w domu spie ile sie uda i jak sie uda:( lubie lato i smazenie na plazy a najlepiej w morzu :) ,ale teraz to wrecz nie wskazane,a w domu mam wrazenie ze zaraz sie udusze,w dzien wszystko zamykam,na noc otwieram ale i tak nago siedze,tzn w samej bieliznie (inaczej sie nie da)
Karolcia musisz fotki pozmniejszac nawet kilka razy zalezy jak zmniejszasz,pamietam bo tez mialam problem i do fotki jakis tekst dodac.
Villemo Kochanie gdzie jestes juz wczoraj mialam pytac i z tego upalu malo co sie udzielam na kompie bo sie nagrzewa i nie daje rady obok siedziec :(
A i wiecie co wczoraj do 3 czekalam az sie mala ruszy,dzis rano tez mialam stresa,zawsze taka ruchliwa a teraz jakos nie bardzo,jakby sie przekrecila do srodka i jak juz kopnie to slabo i tak od srodka czuje,chyba ten upal tez jej nie sluzy i mam obawy czy wody sie nie sacza bo ciagle mam wkladke mokra :( nie wiem czy to wody czy sluz ciazowy???

11 lata 10 miesiąc temu #686596 przez nike84
mery75 ja teścik też zostawiłam, do tego zdjęcia i filmiki na płycie. Mały już dostał od swojej ciotki album "Moje pierwsze pięć lat" wiec tam też coś wrzucę :)

11 lata 10 miesiąc temu #686599 przez mery75
Nefeli kochana nie martw się moje kochane miało 2 dni taki spokój że też bylam przerażona wręcz się popłakałam a teraz Bogu dzięki jej przeszło i wariuje dzieci też są podobno meteopatami może twojemu upał nie służy a co do wkładki to mam takie dni jakbym się normalnie zesikała choć nie powiem bo mam bardzo słaby zawór w ciąży :blush:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka