BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #686380 przez dianka13
Właśnie wiem :) i modlę się żeby się dalej nie skracała. Chyba któraś na forum ma też problemy z szyjka?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #686382 przez nike84
akina_zet mnie ostatnio na usg też coś pokazało chyba 28 września, ale lekarz powiedział, ze jeden dzień to żadna różnica i nadal utrzymuje termin 29 :) ja się ponoć urodziłam 3 tyg przed terminem a mój mąż to w ogóle nie chciał wychodzić :D więc zobaczymy w kogo się wda nasz synek. A co do opijania, to ja może zaszaleję i wypiję colę, bo już powoli mam dość samej wody. A jak nie to moja koleżanka robi świetne drinki bezalkoholowe :P

11 lata 10 miesiąc temu #686385 przez MyMelange
A ja swoja 100dniowke przegapilam :)

Wode tez pije Naleczowianke i to gazowana. Nie znosze niegazowanych wod. Bleeeee.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 10 miesiąc temu #686388 przez nike84
MyMelange napisał:

Wode tez pije Naleczowianke i to gazowana. Nie znosze niegazowanych wod. Bleeeee.

Polecam Nałęczowiankę delikatnie gazowaną, nie smakuje jak woda z kranu, ale nie jest też tak strasznie napompowana bąblami :D

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #686389 przez MyMelange
nike84 napisał:

MyMelange napisał:

Polecam Nałęczowiankę delikatnie gazowaną, nie smakuje jak woda z kranu, ale nie jest też tak strasznie napompowana bąblami :D

Si si, pijam ja :) Pytalam doktora, gazowane napoje sa niewskazane ze wzgl na wzdecia, a ze ja nie mam nic a nic, to moge pic.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 10 miesiąc temu #686390 przez akina_zet
Nike takiego bezalkoholowego,zimnego drinka to bym wciągnęła :lol:

Kinia nigdy nie jest za późno by uczcić to,że już bliżej niż dalej do zobaczenia naszych maluchów :lol:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #686398 przez Ania31
akina_zet napisał:

Nike takiego bezalkoholowego,zimnego drinka to bym wciągnęła :lol:

Kinia nigdy nie jest za późno by uczcić to,że już bliżej niż dalej do zobaczenia naszych maluchów :lol:

Oj ja tez bym sie napiła jakiegos dobrego zimnego drinka bezalkoholowego :) Cole czasami pije, taka zimna pycha

Ja tez ominelam moja stódniówke, Mi zostalo 90 dni :) Szybko zleci

11 lata 10 miesiąc temu #686410 przez Alivva
hejoooo ja tez dzis siedze i sapię :D

ale byłam na zakupach :) 2xpajacyk(piżamka) dla Niuni,1xbodziak,1xbluzeczka w groszki,1xspodenki dresowe i 1x odgrodniczki z maleństwem z kubusioa puchatka :D pochwalę się może jutro albo poźniej bo teraz się wszystko pierze :)

Teraz siedzę w samej bieliźnie przed tv i oglądam Catfish :) Ale zaraz śmigam na basen....

Wode to ja chlam żywca i polarisa biedronkowego... ale ostatnio mnie naszło na gazowaną pomarańczową żywca.... Uwielbiam :) Od początku mnie nosi na mmmmocno gazowane i za cholerę nie moge sie opanować,ale doktorek mowił,że ok,że nie widzi przeciwwskazań :D

Dianka witaj ponownie :)

Mi zostało jeszcze 75 dni do domniemanej cesarki :)

11 lata 10 miesiąc temu #686411 przez iwonta_kg
W koncu sie doczekałam :lol: zobaczcie :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #686412 przez Nubi
Dziewczynki u mnie byla burza, teraz czuc w koncu swieze gorskie powietrze :D
Pije Naleczowianke niegazowana albo krople beskidu ale mniej. Kinia ja slyszalam ze gazowane nie tylko wzdecia powoduje ale tez wyplukuje magnez dlatego tak sie piszczy ze kobiety ciezarne nie powinny... Gdyby z drugiej strony sie do wszystkich tych wskazowek stosowac to nic bysmy nie jadly ani nie pily ;) zreszta postaw przede mna Fante i zobaczymy czy nie rusze ;p

Jestem mamAsią

11 lata 10 miesiąc temu #686415 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

W koncu sie doczekałam :lol: zobaczcie :lol:

eeeee no to wbijam na kawusię :) mrożona :)

11 lata 10 miesiąc temu #686420 przez akina_zet
Iwonka teraz w cieniu możesz rozsiadać się jak Księżna :woohoo:

Iva ale Ci zazdroszczę,że tylko tyle Ci zostało :) A przypomnij mi dlaczego masz cesarkę? Ja ciągle myślę o tym porodzie i nadal nie wiem jak rozmawiać z lekarzem,bo porodu naturalnego b. się boję :dry: W ogóle się boję, cesarki też :silly:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #686423 przez karolcia1919
iwonta_kg napisał:

Karolcia ja to słyszałam że od rodziców sie pożycza na wieczne nieoddanie ale żeby od dzieci...?

Pytanie do ogółu: jaką wodę pijecie? Jakąś specjalną na przykład "mama i ja"? Ja pije PRIMAVERĘ źródlaną. Ma rekomendację Centrum Zdrowia Matki i Dziecka więc dla ciężarnej akurat. A swoją drogą raz kupiłam tą wodę "mama i ja" i za dobra to ona nie jest :dry:

Co do Wody na początku teściowa mi kupowała wodę taka dla mam..a teraz pije magnezową lub jakaś inna - woda jak woda..no ale na pewno jest jakaś najlepsza.

11 lata 10 miesiąc temu #686424 przez agamo
Ale kochane wam współczuje tych upałów aż prześle wam chłodnym przyjemny wiaterek ode mnie! Ja narazie nie puchne i nie wiem czy to z powodu braków 30 stopniowych upałów czy akurat takie mam szczęście! Ale jakbym puchla to chyba bym w pracy umarła!

Wode to ja pije jaka mi pod rękę podejdzie wiec bez znaczenia bylebylo mokre! :D gazowanego nie pije juz od dwóch lat bo bardzo po gazowanym zelondek mnie bolal! Jedynie bombelki do drinkow których teraz juz tez nie pijam!

A ja tez przegapilam swoją studniowke ale za to obleje ostatni dzien pracy hmm bezalkoholowy drink to chyba jednak nie to samo ale z braku laku bardzo chętnie bym sie napila!

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #686426 przez karolcia1919
co do gazowanego....

ja tez od początku mam pragnienie....jeśli trochę się wypije to chyba nic się nie stanie :)

10 min i kończę pracę:)
Jutro pracuje sama bd lajcik :)

Iwonka no teraz to możesz sobie odpoczywać na świeżym powietrzu :))))))))

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka