BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #686272 przez nike84
No tak tak jutro "studniówka":) ale ten czas szybko leci. A dopiero co pamiętam, że robiłam test ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #686273 przez Iga26
Dziewczynki czy spotkałyście sie może z tym modelem wózka?
allegro.pl/nowosc-wozek-verdi-sonic-3w1-...isy-i3291832596.html
kurcze ciężko jest znaleźć jakieś opinie na jego temat a mocno się zastanawiam nad jego kupnem :):)

11 lata 10 miesiąc temu #686286 przez zuzuzanta
Nie spotkałam się jeszcze z tym wózkiem, ale prawda jest taka, że do każdej firmy można się doczepić. Niezależnie czy płacisz 900, 2000 czy 5000 zł. Ja na etapie wybierania przeczytałam chyba z milion różnych recenzji i ocen wózków i z każdą z nich byłam coraz głupsza i miałam coraz więcej wątpliwości. Do tematu trzeba podejść radykalnie: wybrać model i szybko kupić zanim zaczniesz się zastanawiać:)

Kasia

11 lata 10 miesiąc temu #686303 przez Monika23083
Hej dziewczyny!!

Nie było mnie od wtorku w mieście, te upały spędzam na wsi w cieniu. Nie mam dostępu do mediów tam (na szczęśćie :laugh: ), ale forumn brakuje:)

Upał niemiłosierny, pot po dup... mi leci :(

Dzisiaj byłam na wizycie, stąd jestem w mieście - więc Jaś ma 1075g, jest zdrowy, ułożenie główkowe jak narazie, niestety nie udało się obejrzeć w 3D, ponieważ buźkę miał przyłożoną do samego łożyska i nic nie było widać. NO,ale widziałam jak połyka wody :)

Na opuchliznę po meszce kazał mi smarować Liotonem 1000 i zobaczymy może zejdzie.
Jeśli chodzi o ruchy, to kazał je obserwować, ale nie liczyć, no chyba że bardzo bym chciała:)

Pytałam o podróże i nad morze mogę jechać samochodem, ale przy tym robić dość częste przerwy na rozchodzenie, więc jak Piotr odda pracę to może na 4 dni się wybierzemy gdzieś:)

Dziewczyny zmykam na wiochę, tu jest nie do wytrzymania - nie pamiętam kiedy było tak parno. Ręce i stopy to aż mnie parzą. Nie wiem co się dzieje przez brak neta, ale w całej POlsce taki ukrop??? Wszystkie się tak męczymy???

Trzymajcie się Kochane :) te posty to chyba poczytam jak się ochłodzi:)

11 lata 10 miesiąc temu #686305 przez dianka13
Hej dziewczyny:) czytam was często i kiedyś nawet się udzielałam ale przez sprawy osobiste musiałam mieć przerwę a potem miałam problemy z kontem teraz założyłam nowe i jeśli pozwolicie Miło mi będzie zostać:)

11 lata 10 miesiąc temu #686314 przez Ania31
witam dziewczyny!U mnie tez upal masakryczny i strasznie parno. wczoraj bardzo zle sie czulam, bylam akurat u rodzicow i zrobilo mi sie slabo, polozylam sie i zmierzylam cisnienie Mialam bardzo niskie 71/40. Ale na szczescie napilam sie kawy i pozniej bylo juz ok. ale juz caly dzien sie zle czulam, glowa mnie strasznie bolała :( .Noc tez mialam z glowy, taka duchota nie spalam prawie wogole, jakas masakra. Dzisiaj rano troche pospalam i juz lepeij sie czuje ale bylam w sklepie i juz mam dosc. Mecza te upaly strasznie :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #686317 przez Ania31
Iga: Wózek wydaje sie dosc dobry. Bardzo ladnie wyglada. Cena tez jest fajna, za nowy wozek to nieduzo. :) Gdyby nie to ze juz mam zainteresowalabym sie nim

11 lata 10 miesiąc temu #686326 przez MyMelange
Ja mam jedyne 34 w cieniu i zaraz padne. Spalam 2 godziny, zeby noc nadrobic... Siedze w zamknietym domu z wiatrakiem przy nogach.

Gdzie sa nasze weteranki? Juuuhuuuu?

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 10 miesiąc temu #686328 przez karolcia1919
dianka13 napisał:

Hej dziewczyny:) czytam was często i kiedyś nawet się udzielałam ale przez sprawy osobiste musiałam mieć przerwę a potem miałam problemy z kontem teraz założyłam nowe i jeśli pozwolicie Miło mi będzie zostać:)

Pewnie zapraszamy zapraszamy :)

11 lata 10 miesiąc temu #686332 przez karolcia1919
u mnie na słoneczku 35 stopni...dobrze ze w pracy mam w miarę chłodno:D

11 lata 10 miesiąc temu #686333 przez zuzuzanta
cześć dianka13, nie poznałyśmy się wcześniej, ale mam nadzieję, że u Ciebie już wszystko ok i teraz nic nie stanie na przeszkodzie żebyś wspólnie z pozostałymi wrześnióweczkami oczekiwała maleństwa

Kasia

11 lata 10 miesiąc temu #686336 przez dianka13
Dziękuje za miłe przyjęcie :) Niestety pojawiły się u mnie nowe problemy w związku ze skracająca się szyjka. Ale leze dzielnie i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

11 lata 10 miesiąc temu #686338 przez zuzuzanta
Jasne, że będzie dobrze.Trzymam kciuki

Kasia

11 lata 10 miesiąc temu #686352 przez iwonta_kg
Kinia kogo nazywasz weterankami? :lol:

Dianka witaj. Dobrze zrozumiałam bylas wczesniej u nas pod innym nickiem? Wybacz ale przez tą pogodę mam problem z rozumieniem ;) i strasznie mnie glowa boli :dry:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #686353 przez dianka13
Tak byłam ale niedługo :) teraz mam ochotę zostać na stałe :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka