- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nubi a lekarz nie podejrzewal ze dziecko bedzie mialo inna matke skoro twoja grupa krwi nie powinna przeszkadzac?

iva przez to ze sobie sama radzisz zakodowalo mi sie w lebku ze w ogole zerwaliscie ze soba. i az przyjemnie sie czyta ze jednak glupio myslalam:)
przespalam sie chwilke wieczorem i teraz mi sie nie chce. no nic. dobranoc. moze jednak sie uda:)
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kalina w koncu moglo by to fizycznie chyba byc mozliwe, wiec moze podejrzewal, a tak serio chcial miec potwierdzenie na papierze to dobrze ale troche empatii by nie zaszkodzilo

A tak w ogole to dzien dobry w ten sloneczny poranek

Zosieńka już tak nie kopie, chyba urosła i jest jej ciasno na figle

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Eh miałam ciężka noc! Ponieważ dzisiaj znów do pracy wczoraj polozylam sie jak zwykle po 7 juz do łóżka No i mały dostał takich wariacji około 9 ze mnie cały czas budził!Takie piruety kręcił ze brzuch mi falowal na wszystkie strony! I miałam wrażenie jakbym wogole nie spała! Pózniej jakieś durne sny! Noi od 4.30 na nogach bo do pracy! Dobrze ze jutro i pojutrze wolne! Ale za to ma lac!

Co do libido to mi spadło od w sumie początku ale i mężowi chyba tez bo juz mnie tak nie naciska jak dawniej! Choć wiem ze sie wogole nie boi ale widzi ze ja jestem juz mniej chętna wiec nie namawia!
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Aga wspolczuje tego nie wysypiania sie, bo przez to caly dzien gorszy... U mnie 36 stopni na termometrze, nie mialabym nic przeciwko angielskiej aurze

Czas na sniadnie

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Karolcia wytłumacz mężowi, chłopakowi, narzeczonemu, partnerowi (nie wiem która forma poprawna
) że nie ma czym stresówac. Dziecko chroni macica. Poza tym już byl kiedys temat ze facet nie ma możliwości żeby dotknąć dziecka penisem ani go w żaden sposób skrzywdzić. Wręcz przeciwnie! Jak kobieta przeżywa orgazm to dziecko czuje przyjemne falowanie więc kochajcie sie ile wlezie!
no chyba ze lozysko jest przodujące albo ciaza zagrożona.
Ja mialam strasznie niskie libido ostatnio ale od jakiegos czasu jest supernie za często bo przez tą pogodę generalnie nic sie nie chce ale jak juz zaczyna sie cos dziać to mi sie chce a nie tłumacze sie jak typowa kobieta ze glowa mnie boli albo dziecko mocno kopie
a weź mu wytłumacz

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Ja miałam wczoraj intensywny dzień,połaziłam ze 4 godzíny po sklepach,głównie remontowych i wieczorem nóg nie czułam,takie maratony już nie dla mnie

U teściów się już męczę,mój K. ciągle się sprzecza ze swoją matką a i ja wtedy się dziwnie czuje

Oj namarudziłam się

Noszę przy sobie zdjęcia Iguni i ciągle na nie patrzę,to mi zawsze poprawia humor

Miłego dnia dziewczynki

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale to tylko sen....
U mnie dziś ciepło ale coś się smoli:)
Kupiłam sobie czereśnie:)
Dziś do 17 w pracy jutro do 18 i weekend

Mój ma tez mieć wolne wiec się ciesze:)
w sobotę jedziemy do mojej prababci na 85 Urodziny:)
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Widzę, że nie tylko ja miałam ciężką noc.Najpierw synuś tak szalał, że nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Gdy już mały się uspokoił, to z kolei powróciła ZGAGA

A co do libido to u nas nie najgorzej

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
dla mnie pogoda wymarzona tak chcialabym byc teraz nad mozem wczoraj posiedzialam chwile na sloncu bo bylam zadowolona ze tak fajnie chwyta mnie opalenizna zadnych plam nie zaobserwowalam a po zejsciu ze slonca po godzinie moja opalenizna zrobila sie brazowo czerwona i wieczorem juz mnie pieklo
pisalyscie o libidzie no moje jest teraz duze tylko boje sie nie o dziecko ale ze znow bede miala jakis stan zapalny mimo ze higiena jest u mnie podstawa i mojego partnera ale to wlasnie po seksie czesto mam problemy z pecherzem a pozatym jak sie kochamy a mały sie tam rusza i brzuch przybiera rozne kształty to jakos nie moge sie skupic bo wiem ze jestesmy we trojke

a pozatym temat spermy to w koncu ona jest szkodliwa jakos czy nie?poniewaz nie jestem pewna to nie pozwalam mojemu konczyc we mnie i to juz nie jest taki seks jak przed ciaza a na gumki jestem uczulona pozatym jak to sie mowi to jak lizanie lizaka przez papierek
ide cos w koncu zjesc mam wyrzuty sumienia ze zaniedbuje moje posiłki i w tym mojego syna
ja dzis chodze w cienkiej bluzeczce bez stanika i w bardzo skapych spodenkach a co tam nikt mnie nie widzi w domu to co bede sie pażyc
acha mamy ktore tak uwielbiaja truskawki przeczytalam ze maja one duzo wiecej witaminy c niz cytryna a czeresnie maja wogole duzo potasu zelaza (niestety cukru tez) wiec korzystajmy ile mozemy dobrze ze nasze malenstwa rodza sie latem i mozemy dostarczyc im takich naturalnych witaminek