BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #685855 przez Alivva
U mnie B. na początku ciąży tez jakos tak dziwnie na mnie patrzył,to ja inicjowałam wspólne noce ale w końcu się wkurzyłam bo było tak inaczej,że zapytalam o co chodzi???? Zawsze mega power,namiętność,pożądanie i ogień a teraz co??? B. przyznal się,że on się boi :P rozmowa i przekonywanie go,że możemy sie normalnie kochać tyle,że z prezerwatywą nie bardzo do niego docierało więc w któregoś razu powiedziałam mu,że ja sie prosić nie będę i że jak nie on to ktoś inny :P Oczywiście to byla zagrywka z mojej strony bo nie potrafilabym z nikim innym będąc w ciąży ale...najwazniejsze,że zaskutkowało :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #685869 przez kalina
e tam facet czasem jak se cos ubzdura.. u mnie na poczatek nie wolno bylo, pozniej mozna ale to byl strach zeby jednak nie bylo cos nie tak. w koncu sie przemoglimy. to znow bole i zakaz. ale mi libido spadlo ostatnio wiec nie narzekam. za to faze przytulania taka mam ze bym go udusila:)

nubi a lekarz nie podejrzewal ze dziecko bedzie mialo inna matke skoro twoja grupa krwi nie powinna przeszkadzac? :P

iva przez to ze sobie sama radzisz zakodowalo mi sie w lebku ze w ogole zerwaliscie ze soba. i az przyjemnie sie czyta ze jednak glupio myslalam:)

przespalam sie chwilke wieczorem i teraz mi sie nie chce. no nic. dobranoc. moze jednak sie uda:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 10 miesiąc temu #685879 przez Nubi
Iva mi P nie uwierzył : p
Kalina w koncu moglo by to fizycznie chyba byc mozliwe, wiec moze podejrzewal, a tak serio chcial miec potwierdzenie na papierze to dobrze ale troche empatii by nie zaszkodzilo :)

A tak w ogole to dzien dobry w ten sloneczny poranek ;)
Zosieńka już tak nie kopie, chyba urosła i jest jej ciasno na figle :)

Jestem mamAsią

11 lata 10 miesiąc temu #685884 przez agamo
Dzien doberek
Eh miałam ciężka noc! Ponieważ dzisiaj znów do pracy wczoraj polozylam sie jak zwykle po 7 juz do łóżka No i mały dostał takich wariacji około 9 ze mnie cały czas budził!Takie piruety kręcił ze brzuch mi falowal na wszystkie strony! I miałam wrażenie jakbym wogole nie spała! Pózniej jakieś durne sny! Noi od 4.30 na nogach bo do pracy! Dobrze ze jutro i pojutrze wolne! Ale za to ma lac! :(

Co do libido to mi spadło od w sumie początku ale i mężowi chyba tez bo juz mnie tak nie naciska jak dawniej! Choć wiem ze sie wogole nie boi ale widzi ze ja jestem juz mniej chętna wiec nie namawia!

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #685928 przez Nubi
Jak widac kazdy ostatecznie musi zaakceptowac swoja sytuacje :)

Aga wspolczuje tego nie wysypiania sie, bo przez to caly dzien gorszy... U mnie 36 stopni na termometrze, nie mialabym nic przeciwko angielskiej aurze ;)
Czas na sniadnie :D

Jestem mamAsią

11 lata 10 miesiąc temu #685954 przez MyMelange
Ja dzisiejsza noc tez mialam beznadziejna :( Nie moglam sobie mijsca znalezc, goraco, niewygodnie, duszno itp. Jak juz zasnelam, to o 5 kot spiewal srenady pod oknami, bo chcial wejsc (sie pipa tak nauczyla i tak robi codziennie), potem mnie jakies koszmary meczyly....

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 10 miesiąc temu #685961 przez karolcia1919
iwonta_kg napisał:

Karolcia wytłumacz mężowi, chłopakowi, narzeczonemu, partnerowi (nie wiem która forma poprawna ;)) że nie ma czym stresówac. Dziecko chroni macica. Poza tym już byl kiedys temat ze facet nie ma możliwości żeby dotknąć dziecka penisem ani go w żaden sposób skrzywdzić. Wręcz przeciwnie! Jak kobieta przeżywa orgazm to dziecko czuje przyjemne falowanie więc kochajcie sie ile wlezie! :) no chyba ze lozysko jest przodujące albo ciaza zagrożona.
Ja mialam strasznie niskie libido ostatnio ale od jakiegos czasu jest super :) nie za często bo przez tą pogodę generalnie nic sie nie chce ale jak juz zaczyna sie cos dziać to mi sie chce a nie tłumacze sie jak typowa kobieta ze glowa mnie boli albo dziecko mocno kopie ;)

a weź mu wytłumacz :D jak on się brzucha nawet boi czasem dotknąć...takie są chłopy:D

11 lata 10 miesiąc temu #685977 przez akina_zet
No nie! Naskrobałyście 100 stron od wtorkowego popołudnia! W życiu tego nie nadrobię :)

Ja miałam wczoraj intensywny dzień,połaziłam ze 4 godzíny po sklepach,głównie remontowych i wieczorem nóg nie czułam,takie maratony już nie dla mnie :dry: Nie wiem jak Wy,ale na mnie upał działa strasznie,jeszcze w mieście ten skwar czuć 100x bardziej,lewdo dycham,po nocach łażę bo tchu nie mogę zaczerpnąć. Już moje drogie pragnę z całego serca by był termin porodu :P
U teściów się już męczę,mój K. ciągle się sprzecza ze swoją matką a i ja wtedy się dziwnie czuje :dry: Dziś od rana do wieczora siedzę u babci,trochę spokoju. Chce już do swojego mieszkania,a tam nadal taki pierdolnik,że pewnie jeszcze z miesiąc na wygnaniu będę wrrr...

Oj namarudziłam się :lol:

Noszę przy sobie zdjęcia Iguni i ciągle na nie patrzę,to mi zawsze poprawia humor :lol:

Miłego dnia dziewczynki :blink:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #685986 przez mery75
Hej kochaneJa miałam dzisiaj porąbany sen przez to że idę jutro na wymarzone 3d śniło mi się że nie mogłam się dostać do doktorowej na wizyte a jak w końcu mi się udało gdzieś w jakimś szpitalu pracowała to w trakcie badania wyjęła mi moje dziecko i zaczęła odsysać brudną krew tak jak po porodzie oczyszczają dziecko zważyła 1220kg miała i wsadziła do środka a co dalej to niewiem bo się obudziłam :huh: ale wszystko z dzieckiem było ok kurcze ską się takie pierdoły biorą :unsure:

11 lata 10 miesiąc temu #685997 przez karolcia1919
Mery ale sen ....masakryczny.

ale to tylko sen....

U mnie dziś ciepło ale coś się smoli:)
Kupiłam sobie czereśnie:)
Dziś do 17 w pracy jutro do 18 i weekend :)
Mój ma tez mieć wolne wiec się ciesze:)

w sobotę jedziemy do mojej prababci na 85 Urodziny:)

11 lata 10 miesiąc temu #686019 przez mery75
Karolcia Ty za kare w tej robocie musisz tyle siedzieć :unsure: czereśni jeszcze nie jadłam jakoś mnie niewzieło jeszcze na razie kilogramami pochłaniam truskawki :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #686033 przez pyzaura
czesc laseczki :)

ale upal dzis u mnie :(

milego dnia :kiss:

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #686039 przez nike84
Dzień Dobry dziewczyny :)

Widzę, że nie tylko ja miałam ciężką noc.Najpierw synuś tak szalał, że nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Gdy już mały się uspokoił, to z kolei powróciła ZGAGA :angry: ależ się wymęczyłam do 3 w nocy. A jak już zasnęłam to o 5 pobudka na siusiu... ehhh Jeszcze mój piesio też chyba miał ciężką noc, koniecznie chciał spać ze mną pod kołdrą :ohmy:

A co do libido to u nas nie najgorzej :P Mężowi nie przeszkadza powiększający się brzuch i piersi, a nawet wręcz przeciwnie ;) Więc na razie korzystamy ile się da, bo później już może być gorzej :)

11 lata 10 miesiąc temu #686048 przez papi88
czesc dziewczyny chcialam w koncu wstawic jakies zdjecie (bo dawno obiecalam w blond wlosach sie pokazac) ale moj tel ma takie glupie oprogramowanie ze nie dam rady, nawet przeslac nie moge na inny tel a na dodatek komp mi sie wali a dopiero jeden do naprawy poszedl bo naprawiaja go i cagle cos z nim jest
dla mnie pogoda wymarzona tak chcialabym byc teraz nad mozem wczoraj posiedzialam chwile na sloncu bo bylam zadowolona ze tak fajnie chwyta mnie opalenizna zadnych plam nie zaobserwowalam a po zejsciu ze slonca po godzinie moja opalenizna zrobila sie brazowo czerwona i wieczorem juz mnie pieklo

pisalyscie o libidzie no moje jest teraz duze tylko boje sie nie o dziecko ale ze znow bede miala jakis stan zapalny mimo ze higiena jest u mnie podstawa i mojego partnera ale to wlasnie po seksie czesto mam problemy z pecherzem a pozatym jak sie kochamy a mały sie tam rusza i brzuch przybiera rozne kształty to jakos nie moge sie skupic bo wiem ze jestesmy we trojke :)
a pozatym temat spermy to w koncu ona jest szkodliwa jakos czy nie?poniewaz nie jestem pewna to nie pozwalam mojemu konczyc we mnie i to juz nie jest taki seks jak przed ciaza a na gumki jestem uczulona pozatym jak to sie mowi to jak lizanie lizaka przez papierek

ide cos w koncu zjesc mam wyrzuty sumienia ze zaniedbuje moje posiłki i w tym mojego syna
ja dzis chodze w cienkiej bluzeczce bez stanika i w bardzo skapych spodenkach a co tam nikt mnie nie widzi w domu to co bede sie pażyc
acha mamy ktore tak uwielbiaja truskawki przeczytalam ze maja one duzo wiecej witaminy c niz cytryna a czeresnie maja wogole duzo potasu zelaza (niestety cukru tez) wiec korzystajmy ile mozemy dobrze ze nasze malenstwa rodza sie latem i mozemy dostarczyc im takich naturalnych witaminek

PAULINA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka