BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #685623 przez mery75
Agamo nie wiem jak mój mąż by zareagował jakby zobaczył że sobie tam sama masuje :blush: ciężko stwierdzić na razie żadnych ćwiczeń w tym kierunku nierobię bo czy to niezawcześnie :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #685628 przez Nubi
Kegla cwicze od 18nastki :D
A cwiczenia miednicy mam na basenie ;)

Jestem mamAsią

11 lata 10 miesiąc temu #685629 przez iwonta_kg
mery no ciekawe co by sobie pomyślał hehheeheeh :lol: :silly: :blink:

ja się nie wypowiadam na ten temat bo niestety nie będę miała porodu naturalnego... chociaż bardzo bym chciała... :dry:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #685632 przez mery75
iwonta_kg napisał:

ja się nie wypowiadam na ten temat bo niestety nie będę miała porodu naturalnego... chociaż bardzo bym chciała... :dry:

Wolałabym chyba niewiedzieć :blush: może mu zaproponuje to sam pomasuje my od 10-11 tygodnia ciąży zupełnie bez sexu to chyba za dobrze by nie pomyślał jakby zobaczył :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #685636 przez iwonta_kg
mery75 napisał:

iwonta_kg napisał:

Wolałabym chyba niewiedzieć :blush: może mu zaproponuje to sam pomasuje my od 10-11 tygodnia ciąży zupełnie bez sexu to chyba za dobrze by nie pomyślał jakby zobaczył :silly:

a czemu???? miałaś zagrożoną ciążę czy co?? coś ominęłam???

11 lata 10 miesiąc temu #685640 przez mery75
Iwonta w 12 tygodniu miałam takie brudzenia lekkie i na wszelki wypadek na 5 dni mnie położyli do szpitala teraz doktorowa mówiła że można się sexować ale najlepiej w prezerwatywie bo sperma obkurcza macice i lepiej używać prezerwatyw ale my żeśmy się tak przestraszyli tego plamienia że oboje stwierdziliśmy że lepiej poczekamy jak się małe szczęśliwie urodzi :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #685648 przez iwonta_kg
o ło matko nie wiedziałam... ja lezalam na poczatku ciazy przez miesiac w szpitalu bo plamiłam i miałam krwiaka nawet ale gin mowil ze mozemy wrocic do wspolzycia jak skoncze calkowicie sie oczyszczac. mielismy jakies dwa miesiace przerwy. pierwszy miesiac bo lezalam w szpitalu a drugi bo sie balam kochac ale jakos sie przemoglam i od tamtej pory normalnie sie kochamy. gumek nigdy nie uzywalismy i nie bedziemy. jak to mowi moj maz "to jak jesc cukierka w papierku" :laugh: lekarz nic nie mowil ze sperma macice obkurcza czy cos :ohmy:

11 lata 10 miesiąc temu #685655 przez mery75
Ja też nieużywam prezerwatyw bo nielubie no a z tym obkurczaniem no to mnie tak powiedziała mojemu prezerwatywa nieprzeszkadza raz na jakiś czas ale tak czy tak czekamy do porodu bęe spokojniejsza :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #685671 przez iwonta_kg
ja musze teraz sie wyszalec bo jak bede w gdzies 35-36 tyg to basta zeby nie dostac skurczow!!!

11 lata 10 miesiąc temu #685689 przez mery75
iwonta_kg napisał:

ja musze teraz sie wyszalec bo jak bede w gdzies 35-36 tyg to basta zeby nie dostac skurczow!!!

No to masz temperament :blink: pozazdrościć

11 lata 10 miesiąc temu #685711 przez iwonta_kg
Mam zaplanowana cesarke w innym miescie wiec nie moge dopuścić do tego zebym wylądowała u siebie ze skurczami. Nie wiem czy wytrzymam z tą abstynencją ale trzeba spróbować ;)

11 lata 10 miesiąc temu #685725 przez mery75
iwonta_kg napisał:

Mam zaplanowana cesarke w innym miescie wiec nie moge dopuścić do tego zebym wylądowała u siebie ze skurczami. Nie wiem czy wytrzymam z tą abstynencją ale trzeba spróbować ;)

Jej to niewesoło :huh: najważniejsze żeby wszystko było ok to i abstynencja wskazana :silly: ja się na dzisiaj zbieram strasznie tu dzisiaj pusto :unsure: dobranoc wszystkim do juterka miłego wieczoru

11 lata 10 miesiąc temu #685726 przez karolcia1919
ale temat poruszylyscie...
moj to nie chce sie kochac bo sie poprostu boji ze cos dziecku zrobi....
no i podczas ciazy tylko raz...i to na samym poczatku...

Kornel kopie duzo ale lekko jak zawsze ;)

po kolacji j juz lezymy.

11 lata 10 miesiąc temu #685793 przez iwonta_kg
Karolcia wytłumacz mężowi, chłopakowi, narzeczonemu, partnerowi (nie wiem która forma poprawna ;)) że nie ma czym stresówac. Dziecko chroni macica. Poza tym już byl kiedys temat ze facet nie ma możliwości żeby dotknąć dziecka penisem ani go w żaden sposób skrzywdzić. Wręcz przeciwnie! Jak kobieta przeżywa orgazm to dziecko czuje przyjemne falowanie więc kochajcie sie ile wlezie! :) no chyba ze lozysko jest przodujące albo ciaza zagrożona.
Ja mialam strasznie niskie libido ostatnio ale od jakiegos czasu jest super :) nie za często bo przez tą pogodę generalnie nic sie nie chce ale jak juz zaczyna sie cos dziać to mi sie chce a nie tłumacze sie jak typowa kobieta ze glowa mnie boli albo dziecko mocno kopie ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #685850 przez Nubi
Ja mam tak jak Karolina, wiec mam nadzieje ze do pazdziernika nie oci...bo przeciez go nie zgwałce ? Hmmm a może :side: ?

Dobrej nocy wszystkim :)

Jestem mamAsią

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka