BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #686491 przez agamo
NIke super! kolejna slodka kruszynka Wyglada jakby buziaki przesylala albo kichala! no slodziaki az nie moge sie doczekac az nasza kolej przyjdzie na wykluwanie :D

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #686494 przez Ania31
Akina i nike świetne ujecia, sliczne dzieciaczki :)

Własnie wróciłam ze spacerku z psem. Niby w lesie cień ale duchota niesamowita i się zmęczyłam. ;)

11 lata 10 miesiąc temu #686495 przez iwonta_kg
Nike śliczne zdjątko :lol: :lol:

zabij mnie ale nie pamiętam! wybraliście już imię? ;P

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #686496 przez iwonta_kg
czy ktoś się orientuje do której jest biedronka czynna?????????

11 lata 10 miesiąc temu #686497 przez nike84
iwonta_kg napisał:

Nike śliczne zdjątko :lol: :lol:

zabij mnie ale nie pamiętam! wybraliście już imię? ;P

Bardzo dziękujemy :)
U nas był dylemat: Dominik lub Kacper. Ale raczej będzie Kacper, bo mąż się upiera. A to chyba dlatego, że mój najlepszy przyjaciel ma na imię Dominik, i przez mojego męża trochę zazdrość przemawia :silly: Ale Kacper też bardzo mi się podoba :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #686498 przez akina_zet
Kolejny Kacperek pośród wrześnioweczek :) śliczne imię :)

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #686502 przez niagara
Dzień bardzo dobry :laugh:
Muszę się pochwalić Wam, że skompletowałam swoją kreację na wesele, muszę tylko kopertówkę dokupić, ale mam już upatrzoną :laugh: I najważniejsze, zamówiliśmy mebelki dla Lenki :laugh: :laugh: :laugh:

Iwonka ja już od kilu lat wybieram tylko żywiec zdrój ze względu na jej walory smakowe :blink: Biedronka jest chyba do 21 :)
Igusia tutaj masz opinie o tym wózeczku, trochę mało, ale zawsze :silly: www.bangla.pl/opinie/p36467/verdi-sonic-3-w-1
Akina Nike śliczne Maleństwa :)

11 lata 10 miesiąc temu #686506 przez iwonta_kg
Pewnie że Kacperek śliczne imię :) Dominik tez mi sie podoba ale mojemu mężowi nie bardzo bo mowi ze za długie. Bo on akurat ma krótkie Sebastian ;) hehe

Swoją drogą jak mój mąż rzucał imiona dla dziewczynek na przykład Asia albo Ania to od razu mu to z głowy wybijalam bo wiedziałam jak jego wszystkie koleżanki sie nazywają. Ale dosc szybko sie pozbyłam i jego durnych pomysłów na imiona koleżanek i jeszcze szybciej jego koleżanek :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #686512 przez Iga26
co do imion to bardzo się cieszę że spodziewamy się chłopca bo dla córeczki imię wybrać miał mój "książę" Silen!!! niby nic złego nie ma w tym imieniu ale jakoś tak źle mi się kojarzy;/
no ale na 99% bedziemy mieli synka więc będzie Hubert:) chociaż zastanawiam się jeszcze nad Krzysiem Juniorem:*:*

11 lata 10 miesiąc temu #686517 przez agamo
Iga mnie sie Hubert tez podoba a do Kacperka nie mam nawet co komentowac bo sami z mezem tez jestesmy za Kacperkiem choc ten Bogus dalej po glowie mi chodzi! ALe smialam sie do mamy ze jeszcze sie okaze ze maly sie urodzi a my powiemy ze przeciez to Kubus jest! hehhe Mama mowi ze moze maly sam przyniesie sobie imie! wiec nie mowie ze na 100% bo jeszcze wszystko moze nam sie odmienic!

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #686523 przez mery75
Akina Nike super fotki ja jutro lecę na 3d mam nadzieję że uda mi się wrzucić fotke :lol:
U nas Biedronka do 20 :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #686527 przez Alivva
Kolejne dwa dziubki sliczne :-) Moze za tydzien moja Mycha tez sie ladnie zaprezentuje :-)
Widze,ze u nas kroluje imie Kacperek :-) przyznam szczerze,ze mi osobiscie batdxiej podoba sie od Dominika,przez skojarzenie jakies tam znow :P z Filipem do przedszkola chodzil taki Dominik,wiecznie smary pod nisem i mama mowila do niego Minius.....bleee
Iwonka i co z tym mlekiem???
A te dziewczynki z czerwcowek to nie blizniaczki?? Bo cos mi sie kojarzy z ich tabelki :-)

Monia....pytalas o moja cesarke. Na poczatek doktorek tak zapowiedzial,przez moje problemy z niewymiernoscia miednicy i problemy z pierwszym porodem ktory po 3 dniach zakonczyl sie cc,potem stwierdzil,ze do niczego mnie zmuszac nie bedzie ale mozemy sprobowac naturalnie... Nie boje sie naturalnego porodu,tym bardziej ze w naszym szpitalu wszystkim pania przysluguje darmowe znieczulenie ale w sumie mi chodzi o czas. Termin z om mam na 16.09 cc zaplanowana na 03.09 a jak sobie pomysle,ze mialabym czekac tak jak z Filem do 41tc to dzieki wielkie. Wiec....jesli nie ruszy mnie do 01-02.09 to zdecyduje sie na cc.
U mnie przeszla burza,tzn jeszcze nie calkiem,ulewa z drobnym gradem i z 35 stopni w cieniu zrobilo sie 20 :-) a powietrze......mmmmmm obledne :-)

11 lata 10 miesiąc temu #686528 przez nike84
mery75 czekamy na fotkę maleństwa, jak tylko uda się zrobić :) Uwielbiam oglądać fotki maluszków jeszcze w brzuchach. Moi teściowie są w szoku jak im przywożę zdjęcia z usg, że tak wyraźnie teraz wszystko widać :) A znajomi się śmieją, że już można obstawiać do kogo podobne :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #686529 przez Ania31
Pewnie ze Kacperek to śliczne imie. Jakby byl chlopiec to napewno tak by mial na imie :) A co do mojeje corci to nie moge sie wciąż zdecydowc

11 lata 10 miesiąc temu #686532 przez mery75
Nike ja to dodatkowo myśle że może w końcu na 100% dowiem się czy to dziewczynka :woohoo: oby się pięknie ułożyło bo ostatnio wypina się tyłkiem na świat :silly: ja też uwielbiam oglądać takie foty a potem człowiek pokaże maluchowi

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka