BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #686774 przez karolcia1919
witam Was.
W nocy bylam chyba z 5razy w Wc pisiu;/
ciagle sie budzilam....zasnac nie moglam potem...duchota niesamowita.maly malo ruchliwy jest...mial dni ze hoho...a teraz pokopie troche i cisza....ale zawsze cos.nie martwie sie tym.

u nas znow jest upal....

Alicja ma dzis urodzinki na facebooku zlozylam Ci zyczenia ogolnie a tu zycze Ci szczesliwego rozwiazania i pociechy z dzieci;) duzo sily ;)

milego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #686791 przez iwonta_kg
Witam :)

Ja o dziwo wstałam siusiu w nocy tylko raz :ohmy:

Upał od rana...

Iva jeszcze raz wszystko najlepszego! :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #686793 przez SerekWaniliowy
Dzień dobry dziewczynki! :kiss:

Nie wiem czy któraś o tym pisała lub czy zainteresowana będzie, bo od 3 dni nie jestem na bieżąco, ale w Netto są łóżeczka turystyczne za 139zł www.netto.pl/gazetka-flash.html?id=154
i fotelik samochodowy 0-18 kg za 199zł www.netto.pl/gazetka-flash.html?id=155 .

A ja lecę po wiatrak póki jeszcze gorączki nie ma, bo wczoraj myślałam, że się przekręcę.

Miłego dnia brzuchatki i uważajcie na słońce i duchotę! :)

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #686800 przez MyMelange
Dobry :)

Znowu noc kiepska - non stop grzmialo, sny beznadziejne bleeeee
Chocicaz chlodek jest na dworze, wiec wietrze dom ile sie da.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 10 miesiąc temu #686805 przez iwonta_kg
Pyszne sniadanko na świeżym powietrzu :) almette ma nowy smak jabłkowo - gruszkowy i jest przepyszny! :) na kanapkach bon apetit :)

11 lata 10 miesiąc temu #686810 przez nike84
Witam dziewczynki :)
U nas też ciężka noc - duszno, co chwilę siku, do tego zgaga...

Ale za to dziś mamy "studnióweczkę" B)

Iva Wszystkiego najlepszego :)

11 lata 10 miesiąc temu #686818 przez papi88
witam
udało mi sie zgrac fotki z tel na kompa wiec załączam siebie w wydaniu blond z brzuszkiem i psem ktory wlazł w obiektyw :)

PAULINA
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #686826 przez niagara
Dzień dobry :)
Przez te upały spać nie mogę i ruszyć gdziekolwiek mi się nie chce :dry:
Papi śliczna z Ciebie mamuśka :)

11 lata 10 miesiąc temu #686828 przez papi88
a tak pozatym bylam dzis na pobraniu zastanawiam sie po co lekarz zlecil mi te badanie na przeciwciala skoro mam grupe+ no ale moze jakos na zapas to i dobrze
dzis na ulice do mnie wjechaly trzy smieciary chyba zaczyna sie powoli akcja segregacja szczerze to nie wyobrazam sobie tego dlatego wole zaplacic wiecej niz przebierac w tych smieciach zwlaszcza jak pojawi sie dziecko, a co najlepsze dzwonia mi do furtki ze nie wezma smieci bo moj chyba zapomnial rachunku zaplacic ale facet spojzal na mnie i mowi nie no zabieram bo mnie myszy zjedza :silly:

a teraz do dziewczyn ktore posiadaja kota jak wasze futrzaki znosza takie upały?bo moj jakos dziwnie sie zachowuje i wyglada, strasznie szybko oddycha siedzi od wczoraj na strychu gdzie jest duchota podejzewam ze nie pije tez bo nie widzialam aby chodzil do misek najpierw myslalam ze sie moze biedak przegrzal ale jest poprostu jakis dziwny(nosa cieplego nie ma moj sprawdzal ja go wole nie dotykac w razie co aby mnie niczym nie zarazil) i nie wiem czy zaczekac poobserwowac go czy jechac do weterynarza dodam ze ona w tamtym roku jak byly upaly tez jakos chorowal ale jak wet mu wbił w tyłek strzykawe i z nia biegał po gabinecie to szybko ozdrowial :)

a jak ruchliwosc waszych szkrabów?ja dzis sie strasznie krecilam bo mały mi sie wbijał a ja próbuje spac w pozycji pol na brzuchu tzn podginam noge lekko na boku i na niej ciezar sie opiera a nie na brzuchu wiec mam nadzieje ze nie podduszam małego

PAULINA

11 lata 10 miesiąc temu #686851 przez iwonta_kg
Papi ślicznie wygladasz :) piękna piłeczka :) a co do ruchów mysle że jakby małemu było źle i ciasno to dałby znak kopniakiem ;)

11 lata 10 miesiąc temu #686852 przez mery75
Witajcie kochane jej ale skwar w nocy niewyróba co do sikania cto mniej więcej co 1,5 godzinki w nocy latam bo w dzień jeszcze częściej
Papi jeżeli chodzi o zwierzaki to mój psiurek ledwo co zjaje okrutnie a w takie upały to nawet potrafi rozwolnienie dostać straszna męczarnia oprócz tego jakiś spanikowany chodzi :ohmy:
Jeżeli chodzi o ruchliwość dziecka to ostatnio moje małe to tak szalało że aż cały brzuch podskakiwał :lol: suuuper sprawa bo raczej moje jest mało ruchliwe a dzisiaj na razie baaardzo delikatnie ale dzisiaj po obiedzie lecimy na 3d nareszcie to zobaczymy co nam lekarz powie mam nadzieje że Bozia chroni dzieciątko i jest wszystko ok :kiss: pozdrowienia dla studniówek i wszystkich mamusiek :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #686860 przez agamo
Dzien dobry
Ja mam chyba w tylku jakis alarm bo jak mam wolne i moglabym pospac to za kazdym razem budze sie o 7 bez znaczenia o ktorej sie poloze Chyba to bedzie jakas godzinka Kacperka tak mi sie wydaje! U mnie kolejny pochmurny dzien ale maz dzwonil z pracy ze jest cieplo wiec mysle ze powtorka z wczoraj czyli cieplo ale pochmurnie! rany musze sie wybrac do fryzjera ale tak dzisiaj mi sie nie chce! jutro sobota to pewnie bedzie duuuuuzo ludzi wiec moze poczekam do czwartku! Dobra ide nastawic pranie i mam dzisiaj w planie zajac sie kwiatkami i przesadzaniem bo tak mi w niektorych doniczkach bujnelo ze sie juz nie mieszcza!
Milego dnia brzuchatki

Iva wszystkiego najlepszego kochana!

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #686862 przez mery75
Znowu ostrzegają przed strasznymi burzami :( szok normalnie

11 lata 10 miesiąc temu #686876 przez karolcia1919
u mnie dziś 37 stopni ... Ukrop.....

deszczu ani burzy nie widać wcale... ani w dzień ani w nocy:D

niestety siedzę do 18 w pracy .
ale po 18 zaczynam weekend hheh:D

jeszcze tylko parę dni potem urlop...wracam na kilka dni a potem dowidzenia;D

11 lata 10 miesiąc temu #686882 przez mery75
Karolcia przepraszam że pytam ale gdzie Ty pracujesz że tyle godzin siedzisz :ohmy: masakra jakaś

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka