- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dziękuję za mile słowa,kazda która ma kompleksy to nic tylko wejść na forum a kochane dziewczyny szybko dowartosciowuja.
ze mnie leciało strasznie w 1 i 2 trymestrze a na dodatek wkładki chyba mnie uczulaly bo wtedy skończyło się infekcja i brałam te globulki i po tej kuracji mam teraz małe upławy.
U mnie się zachmurzylo wiec lidze na burze bo zrobiło się tak duszno ze chyba uciekne do brudnej piwnicy bo wiatrak na najwyższych obrotach mi nie pomaga!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Zwariowałam na punkcie truskawek

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Iva Wszystkiego najlepszego

papi super zgrabna dziewczyna z Ciebie

Dzisiaj moja mala szalala jak nigdy wczesniej, juz sie teraz chyba rozkreca coraz mocniej ja czuje

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Iva cudne ciuszki, papi sliczna mamunia

My juz po obiadku. Jak Wam idzie gotowanie? Bo ja sie zapominam i stoje brzuchem przy kuchence, a przeciez temu maluchowi goraco. Czasami az zaczyna brykac.
A gdzie Madzik zniknela?
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
jak urodziłam Filipa to polozna mi mówiła,że można jeść wszystko tylko niektóre produkty w maleńkich ilościach

położna mówiła mi wlasnie,że im bardziej zróznicowane menu w ciązy tym mniejsze problemy potem mają dzieci karmione cycem

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Zacznę od tego że też zaczynam się martwić co się dzieje z Pauliną (Villemo). Hej maleńka napisz tylko czy wszystko ok?!
Kinia pościel dla Mikołaja wygląda fantastycznie... wogóle cały pokój jest piękny, kochana to to już teraz nic tylko powinnaś leżeć, pachnieć i czekać na synka... ja poza ubrankami nadal jestem w czarnej dupie... ciągle wydaje mi się że mamy jeszcze tyle czasu...
Monia mój Antek w 26 tygodniu ważył 1300 więc twój Janek raczej mieści się w normie

Pyzaura strasznie mi przykro z powodu babci...trzymaj się cieplutko
Papi uff ty to dopiero jesteś malutka i zgrabniutka, no i brzusio taki okrąglutki... a włosy wyglądają naprawdę fajnie- dobrze że się zdecydowałaś na zmianę kolorku
Dziewczęta fotki maluchów naprawdę śliczne
Mnie zaczynają powoli wykańczać te upały... w pracy na szczęście ratuję się klimatyzacją... ale najgorsze są oczywiście noce! Usłyszałam dziś od "miłej" osoby w pracy że jestem nieodpowiedzialną ignorantką... a dlaczego... bo jestem w 7 miesiącu ciąży, mam ogromny brzuch (po raz tysięczny musiał mi to ktoś wytknąć) a w dalszym ciągu chodzę do pracy i mam zamiar chodzić jeszcze do końca lipca?!Wiecie co ja to już całkiem tych ludzi nie rozumiem jak kobieta w ciąży idzie na L4 to wszyscy na około mówią że leń i pewno jej się pracować nie chce, a jak nie idzie to wyrodna matka... masakra!
a teraz to co najważniejsze IVA
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ostatnie bezowe spodenki sa najlepsze z calej kolekcji:)
nubi a no nie wiadomo mozemy sie spotkac w szpitalu jak nasze malenstwa zechca
karolcia maly sliczny:) wspolczuje ci ale jeszcze 2h i mozesz sie w domku chlodzic. dasz rade:)
akina jak nam sie dzieci porodza to chyba bedziemy zyc w jeszcze wiekszym strachu.. teraz najwiekszym problemem jest ruchliwosc. pozniej dojdzie placz kupki spani badz nie i dopiero bedzie stres
papi super wygladsz i kolorek jestem pod wrazeniem ze tak ladnie udalo sie przefarbowac
ale sie usmialam z kota z zatrzykiem w dupie:D
magda ci ludzie to naprawde nie maja chyba nic do roboty tylko udziela innym rad. ja to cie podziwiam ze masz sily i ci sie chce pracowac. jak ktos chce narzekac to sobie powod zawsze znajdzie
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dlaczego po porodzie nie bedziemy mogly??????????????
jak urodziłam Filipa to polozna mi mówiła,że można jeść wszystko tylko niektóre produkty w maleńkich ilościachi tez tak robilam... mandarynkami to się zajadalam bo to był grudzień i sezon w pełni na nie a mlody.....cóż. Ja nie wiem co to kolka u dziecka
położna mówiła mi wlasnie,że im bardziej zróznicowane menu w ciązy tym mniejsze problemy potem mają dzieci karmione cycemi coś w tym chyba jest
No moją koleżanka ma prywatną położną i ona jej powiedziała że karmiąc maluszka piersią może jeść wszystko to co by podała 2 latkowi... więc raczej wszystko
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj upal faktycznie doskwiera!!!
Iva cudne ciuszki, papi sliczna mamunia
My juz po obiadku. Jak Wam idzie gotowanie? Bo ja sie zapominam i stoje brzuchem przy kuchence, a przeciez temu maluchowi goraco. Czasami az zaczyna brykac.
A gdzie Madzik zniknela?
Jestem jestem Kinia

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Kornelek śliczny

Niby się chmurzy a deszczu nie widać,a mój piesiu ledwo dycha,ciągle moczę go wodą