BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #687558 przez iwonta_kg
Agamo ja mam taki stanik z H&M. Powiem ci że chodzę w nim teraz bo nie mam czasu iść sobie kupić nowego bo w stary już się nie mieszczę ale on nie ma usztywniacza pod biustem i mam strasznie płaskie cycki w nim... To tyle jeśli chodzi o wygląd. Ale chyba będzie praktyczny przy karmieniu. Nie jest w stylu sportowym bo nawet jak leżę na boku to piersi mi z niego wylatują więc na noc się nie nadaje ale do karmienia będę go nosić napewno. Mam biały i czarny.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #687575 przez agamo
Iwonka ja narazie chodze w normalnych bo mnie druty nie przeszkadzaja a biust mam maly. Jeden biustonosz do karmienia juz kupilam i mam zamiar kupic cos jeszcze moze usztywnianego zeby na jakies wyjscia miec no i tak jak mowisz zeby mnie nie rozplaszczylo a o spaniu myslalam o czyms co nie bedzie mnie gniotlo zwlaszcza zapinanie z tylu i moglo by mnie rozplaszczac nie przeszkadzalo by mi byle by mi biust nie wyskakiwal (o ile to mozliwe w moim rozmiarze) :p hehehe a wiec widzialam cos takiego
www.ebay.co.uk/itm/New-Emma-Jane-Materni...&hash=item1c1a011f8d
albo cos takiego
www.mothercare.com/Blooming-Marvellous-M...1544,default,pd.html
co myslisz?

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #687581 przez Monika23083
Paulina, ja chciałąm wybrać 12 x 80% bo wydawało mi się to lepszym rozwiązaniem. Ja nie mam kontaktu z kadrami póki co, więc nic nie wiem i nic nie ogarniam :(

Tak więc czekamy na szczegóły:)

11 lata 10 miesiąc temu #687582 przez Villemo
Dziękuję dziewczyny!

Sama mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej. Mamy wszyscy dość tych stresów i ciągłej gonitwy po lekarzach ;/

Uciekam do spania, jutro nadrobię zaległości chyba, że będziecie tu trzaskać całą noc i nie podołam :blink: :side: :)

11 lata 10 miesiąc temu #687597 przez pyzaura
czy u was dalej taka parowa ze nie idzie ogarnac??:P

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #687606 przez iwonta_kg
agamo napisał:

Iwonka ja narazie chodze w normalnych bo mnie druty nie przeszkadzaja a biust mam maly. Jeden biustonosz do karmienia juz kupilam i mam zamiar kupic cos jeszcze moze usztywnianego zeby na jakies wyjscia miec no i tak jak mowisz zeby mnie nie rozplaszczylo a o spaniu myslalam o czyms co nie bedzie mnie gniotlo zwlaszcza zapinanie z tylu i moglo by mnie rozplaszczac nie przeszkadzalo by mi byle by mi biust nie wyskakiwal (o ile to mozliwe w moim rozmiarze) :p hehehe a wiec widzialam cos takiego
albo cos takiego
www.mothercare.com/Blooming-Marvellous-M...1544,default,pd.html
co myslisz?

ten mi się podoba :)

11 lata 10 miesiąc temu #687610 przez iwonta_kg
pyzaura napisał:

czy u was dalej taka parowa ze nie idzie ogarnac??:P

ja cały dzień w sypialni miałam zasłoniete okno więc fajnie chłodno mam :) ale na dworzu dalej duchota jak była tak jest... ciekawe czy tej burzy się doczekam!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #687613 przez Alivva
Aga fajne te staniczki i ja tym razem tez mam zamiar kupić cos na noc do wkładek bo jak sobie przypomne nocki jak Fil byl mały....wiecznie zalane koszule,przescieradło (potem spałam na podkladach bo oszalec mozna było .. :( )
ale że ja jestem z tych co nie potrafia spać w staniku to myslałam o takim najzwyklejszym sportowym bezszwowym ;) zapodam takie ze dwa na zmianę bo inaczej chyna bie ogarnę :)

11 lata 10 miesiąc temu #687618 przez pyzaura
ja tez od rana czekam na burze i deszcz :D lubie burze chodz sie boje :P

Ania

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #687621 przez agamo
Dzieki Iwonka ten wlasnie tez mi sie podoba jedynie zastanawia mnie jak to jest ze pisza ze rozmiarowka jest jedna tylko roznica w obwodzie a tak to do kazdego typu miseczki niby i obawiam sie ze to moze byc kicha!ale musze sobie zakupic jakis jeden na wyprobowanie!
Przeslijcie mi na jutro troche slonka bo piknik mi sie marzy a u mnie troche pochmurnie ostatnio!
Iva fajnie ze napisalas bo sie zastanawialam czy sie przydadza ale jak mowisz ze ciezko bez czegos takiego to sie nie bede zastanawiac tylko kupie!jeszcze musze wymyslic ktory :P hehhe meza zaraz zawolam niech wybierze ktory mu sie bardziej podoba!a niech ma przynajmniej tyle bedzie mial po porodzie - widok biustonosza :P hehehe
No ja tez juz daje spokoj na dzisiaj wylanczam kompa i zaraz sie ululam! do juterka dziewuchy!

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #687623 przez pyzaura
dobranoc mamuski :) do juterka :D byle weekend byl ladny ale nie duszny :D :kiss: :kiss: :kiss:

Ania

11 lata 10 miesiąc temu #687633 przez akina_zet
nike84 napisał:

Pytanie do dziewczyn które robiły glukoze i wynik im wyszedł w normie: czy dzień przed badaniem też mialyscie jakąś dietę? Bo słyszałam żeby już dzień przed badaniem nie jeść nic tlustego ani slodkiego. I nie wiem ile to prawda...

Nike ja zjadłam schab dzień przed,pożerałam truskawki i czereśnie. Badanie miałam w pon. o 8 rano i w niedziele od 20 już nic nie jadłam tylko piłam wodę :blink:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #687638 przez kalina
villemo dobrze ze sie odezwalas. byle jak najszybciej problemy zniknely

ja dzien przed glukoza przed poludniem jeszcze slodkie wcinalam. pozniej obiadek normalny i jadlam do 19. pozniej tylko woda

wlasnie sie zorientowalam ze nie dostalam skierowania na usg ktore wydawalo mi sie ze trzeba zrobic do 32 tygodnia. sie zastanawiam czy zapomniala przez ten upal czy stwierdzila ze skoro ostatnio bylam na echu serduszka a to tez zwykle usg bylo to moze nie potrzebuje. kurde pozno mi to w igole do glowy przyszlo. a pytalam o liczenie ruchow to stwierdzila ze nie ma sensu bo czasem tak sie dziecko ulozy ze moze byc go po prostu nie czuc. i juz sama nie wiem

tez musze sie dorobic jakis stanikow bo zwykle przy tych upalach mnie zaczely obcierac a przydaly by sie jakies z pushapami. a z drugiej strony to te pushapy na tym goracu chyba mi wytapiaja tluszczyk z piersi bo grzeja ze hej i za chwile zostane z niczym :P

dobranoc. ide spac wreszcie:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 10 miesiąc temu #687646 przez akina_zet
Matko kochana,ja zejdę dziś w nocy od tego gorąca :angry:

Wiatrak przy nosie i spryskiwacz do kwiatków obok łóżka by się chłodzić :dry:

Dobranoc mamuśki :blink:

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #687704 przez słonko
To ja się pierwsza z rana przywitam :) Dzień dobry :)

Zaraz lecę do dentysty, a potem chyba nad wodę, bo już jest 28 st.

Miłego dnia!

Paulina i Piotruś

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka