BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #688287 przez Alivva
hej :)

dziękuje dziewczynki za miłe słowa w stosunku do mojej osoby. nie jestem wcale taka silna :P czasem zwyczajnie bez większej nawet przyczyny łzy mi się z oczu leją strumieniami. Chyba jak mi się nazbiera to musza wypłynąć,oczyścić umysł i jest ok. ale oczywiście nie przy ludziach :P :P :P Zdaża mi się wyłacznie przy Ance i Piotrze i kilka razy przy mlodym.... Czasem mam wrażenie,że nia ja dla niego jestem wsparciem a on dla mnie.... Mój najlepszzy motorek życiowy :) A niebawem będe miala drugi :)
Nie jest latwo ale tak zdecydowałam i tak na razie będzie :) Chyba,że się kiedys zjawi jakiś ktoś i tak mnie porazi uczucie,że odczaruje moje zycie ale na chwilę obecną....w bajki nie wierzę i stąpam mocno po ziemii :D
okeyyyyy koniec marudzenia :D

Wstałam dzis po 9 :D Miałam problemy z zasnięciem,bo sąsiedzi tak coś wczoraj świętowali na ogrodzie,że o 2 już miałam ochote zadzwonic do straży miejskiej! Jestem osobą cierpliwą i wyrozumiała,bo sama czasem mam znajomych i jest ciut głosniej na ogrodzie ale kurcze.... Aż w szoku bylam,bo było słychac,że to nie mlodzi się bawią tylko starzy i zachowywali się głośniej i gorzej niz ich synowie ze swoim towarzystwem!! W końcu nie wiem czy ja padłam czy oni sie rozeszli.... Najważniejsze,że przetrwalam :)
Rano za to przebudziło mnie wiercenie się Alicji :) Spałam dalej ale gęba mi się usmiechala pewnie od ucha do ucha :D
Dzis chyba zamówie na allegro matę pod basen i dodatkową pokrywę bo stare się...."skończyły" :P a pogoda dopisuje więc możnaby basenik rozłozyć :) będzie się gdzie chłodzić :D I do pracy za pamięci miałabym skoczyć do technikóww,żeby mi dali płyny do utrzymania czystości :) biorę od nich sobie taka chemię basenową,żeby się ścianki śliskie nie robiły. rewelacujnie się sprawdza a te z marketu przerabialam już chyba wszystkie :P jednak co profesjonalne to profesjonalne :)

Sukienkę dziś w szafie znalazłam jakąś taka stara :P idealna na ciążę ale jest długa więc chyba ja ssobie skrócę :D taka przed kolanko będzie ok a na upały idealna :)

jej.....gadulstwwo mnie dzis naszło :) idę zrobić sobie mała kawkę i obejrze do końca Bitwę o dom ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #688326 przez karolcia1919
A Mery po Usg sie odzywala ? Bo nie moge znalesc jej postow.miala znac kogo w brzuchu nosi;)

A ja mialam sie wziasc za prasowanie ale nie chce mi sie wstac nawet obiadu zrobic.
Ees..jeszcze mam czas.

11 lata 9 miesiąc temu #688358 przez paulinka.k22
Dzień dobry mamusie!
Życzymy z Olą udanej niedzieli :laugh: Właśnie się rozbrykała :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #688361 przez Alivva
A ja się wreszcie wzięłam za prasowanie ciuchów Alicji :ohmy:
uwierzylby kto hahahahaha
serio serio.....zaczęłam :D :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #688362 przez papi88
Czesc mamusie
My wzięliśmy się trochę za dom trzeba odmalować tu i tam przed przyjściem małego na swiat.a wiecie co wymyślił?ze mały będzie spal sam w pokoiku i ustawił łóżeczko i komodę w pokoju obok bo ktos mu nagadal ze dziecko powinno spać od małego w swoim pokoiku spytałam się tylko czy będzie mi dziecko przynosił co dwie godziny do karmienia.

Jaka pogoda w Krakowie?bo pewnie tam dziś bede choć moja mama juz panikuje ze jeszcze urodzę jak pojadę a prędzej to by się stało jeżdżąc w korkach po Warszawie

Miłego dnia

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #688363 przez słonko
Dzień dobry :)

U nas do tej pory pochmurnie i niezbyt gorąco, ale właśnie słońce znów wyszło i robi się upał. Wybieramy się zatem na odkryty basen :) Mąż tylko po kolejnego arbuza do Biedronki skoczył. Takie dziś mają słodkie i bez pestek!

Buziaczki! :kiss:

Paulina i Piotruś

11 lata 9 miesiąc temu #688365 przez słonko
O, właśnie przypadkiem odpowiedziałam na Twoje pytanie o pogodę w Krakowie, papi :)

Mój setny post! Wow! :)

Paulina i Piotruś

11 lata 9 miesiąc temu #688378 przez agamo
Iva strzelaj fotkę z prasowania! Bo aż uwierzyć nie mogę a i Moze sama sie zmobilizuje bo mam cała komode ciuszkow! Choć Moze najpierrw wszystko popiore a pózniej wszystko poprasuje! A nóż mama moja przyjedzie to pomoże w prasowaniu :) wykorzystam ja!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #688380 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu #688399 przez Alivva
agamo napisał:

Iva strzelaj fotkę z prasowania! Bo aż uwierzyć nie mogę a i Moze sama sie zmobilizuje bo mam cała komode ciuszkow! Choć Moze najpierrw wszystko popiore a pózniej wszystko poprasuje! A nóż mama moja przyjedzie to pomoże w prasowaniu :) wykorzystam ja!

Na dzis koniec.... ale to dopiero poczatek gory lodowej... ale obiecuje,ze nastepnym razem zrobie fotke i Cie zmotywuje :D

11 lata 9 miesiąc temu #688414 przez agamo
Alivva napisał:

agamo napisał:

Na dzis koniec.... ale to dopiero poczatek gory lodowej... ale obiecuje,ze nastepnym razem zrobie fotke i Cie zmotywuje :D

Tzrymam za słowo!!! :)
a ktora miala robic fotke przy desce do prasowania w fatruchu i chustce na glowie?

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #688440 przez agamo
Monia potrzebuje twojej pomocy odnosnie skladu kosmetykow Niestety z tej seri co mi podalas maja tylko plyn do kapieli Myslalam jeszcze o jakims szamponie i balsamie no i szukalam innych kosmetykow z delikatnym skladem znalazlam pare w ktorych nie bylo peg i prabanow czy probenow juz nie pamietam No ale chcialam zapytac czy moglabym ci podeslac sklad na priv czy jest ok czy tez cos tam sztucznego jest Zerknelabys dla mnie? pleaseeeeee

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #688479 przez kocham_cie
agamo napisał:

Alivva napisał:

agamo napisał:

Tzrymam za słowo!!! :)
a ktora miala robic fotke przy desce do prasowania w fatruchu i chustce na glowie?

Serek! to serek będzie prasował w kiecce w grochy i chstce na głowie...
A właśnie serku where are you??? :blush: :blush:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #688488 przez MyMelange
Znowu pieeekne kocyki znalazlam :) peticado.pl/pl/must-have/kocyki/

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu #688499 przez kocham_cie
MyMelange napisał:

Znowu pieeekne kocyki znalazlam :) peticado.pl/pl/must-have/kocyki/

Kinia śliczne te kocyki wogóle stronka fajna... ale ceny :dry: powalają

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka