- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
Mery gratuluje córci:)
czekamy na zdjecie.
A ja dostałam dwa zaproszenia na wesela...10 sierpnia i na 17...bede juz w 35 tyg ciazy...i gdzie mi tam ..jeszcze jak mają być upały...
a koleżanka poprosiła mnie o świadkowanie...
ale jak lipcówki już rodzą to może my w sierpniu tez zaczniemy..
Nie wiem co robić.
Karolcia ja tez 17 ide na wesele ale to bliska osoba nie wypada nie isc pojde pojem tanczyc nie mige bo zalobe mam bede ile dam rade

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
A jesteście zdecydowani na babyactive?
Tak, raczej tak

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
[
Karolcia ja tez 17 ide na wesele ale to bliska osoba nie wypada nie isc pojde pojem tanczyc nie mige bo zalobe mam bede ile dam rade

Kurde no nie wiem nie jest to moja bliska rodzina tylko dalsza...nawet ich dobrze nie znam ale zapraszają wszystkich bo robią duże wesele.
a drogę to koleżanka ...i jeszcze świadkowa mam być ale ten to cywilny a tamten koscielny.
nie wiem zobacze ile bede miec sily.
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
mala nie za duzo szaleje teraz. za to wczoraj tak sie caly dzien ukladala ze myslalam ze nie wrocimy od rodzicow bo albo chodzilam cala zgieta bo tak dol brzuucha bolal albo kulalam na prawa noge jak tak sie ulozyla. i sie ze mnie smiali jak probowalam mala przekonac zeby jednak zmienila pozycje. na szczescie wieczorkiem posluchala sie mamusi i juz bylo ok:) bo nie dosc ze od niedawna jezdze samochodem i dopiero nim bylam drugi raz u rodzicow to jeszcze jak mnie paralizowalo to sie balam zeby mi nogi dzialaly jak trzeba:)
zuzuzanta uwazaj zeby ci sie kot za bardzo nie przyzwyczail do wozeczka. a ktory masz model? rozklada sie spacerowka na plasko?
karolcia fajni ze cie zaprosili ale ze swiadkowa to ich troche ponioslo bo przeciez moze sie okazac ze zle sie bedziesz czula i zostana bez:)
tez mam wesele pod koniec lipca i nastepne w sierpniu i musze dac znac do konca miesiaca czy bede i caly czas sie bije z myslami bo z poczatkiem czerwca na dwoch sie wybawilam i bylo super ale to juz bedzie pozno i z jednej strony mialabym ochote isc a z drugiej to nie chce mowic ze przyjde, oplaca mi miejsca a ja ich wystawie. a jak by byly takie upaly jak ostatnio to nie ma szans zebym szla bo w ogole nie funkcjonowalam. a przeciez za miesiac to nie wiadomo co bedzie
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Kot w środku...jakbym Mię widziała,tylko na razie spróbowala dwa razy i dwa razy dostala delikatnie przez tyłek klapka na muchy (a boi sie jej jak diabeł święconej wody

Mi wczoraj bratowa zaproponowała wspólne wczasy w Rewalu na początku sierpnia.... cholera... strasznie mnie kusi więc nie mówie NIE....zaczekam i zobacze jak będe sie czuła a rezerwowac nic nie musze bo brat ma juz opłacone mieszkanie

lece do brico marche po jakies pudła na ciuszki małej

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Nefeli sny czasem bywaja masakrycznie, trzymaj sie i dbaj o siebie, zeby w pt wszystko ladnie wyszlo

Mi tez sie trafilo wesele u P na 19 sierpnia, rezygnuje bo to w bialymstoku a ja termin na 11.09 wiec nie ma o czym mowic... Ochota jest ale chce urodzic w szpitalu ktory wybralam

Zuza wozek mi sie tez podoba, wyglada super i musze obejrzec na zywo

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ależ sobie dziś pospałam - wstałam o 12

Ale dziś super pogoda, więc może uda mi się w końcu zabrać za porządki i przygotowywać pokój małego do remontu

Miłego dnia

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
allegro.pl/arus-wyprawka-lozeczko-dzieci...iel-i3315948994.html a ja zamowilam ten zestaw .
karolcia my też będziemy zamawiać podobny zestaw z Arusia, tylko łóżeczko z szufladą. Moi znajomi też mają od nich mebelki i muszę przyznać, że są super dlatego się na nie zdecydowaliśmy

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ja jestem padnieta bo o 3.30 wrócilismy z krakowa a po 7.00 musialam wstac.synek cała droge kopał najpierw w jedna strone pozniej w powrotna-jejku ile on musi miec energi.jak dojechalismy wzielam nospe bo stawiala mi sie macica co chwila i mialam troche wyrzuty ze nie powinnam juz podrozowac skoro maly tak szaleje moze pozycja biedakowi nie odpowiadala ale pomyslalam ze skoro ja sie dobrze czuje to czemu nie a czy siedze na krzesle czy na siedzeniu samochodowym to prawie to samo tylko w aucie troche pobuja wiec tym bardziej powinno mu sie podobac lecz juz zaobserwowalam ze za kazdym razem jak jezdze maly szaleje ale mam nadzeje ze to nie jest niebezpieczne dla niego.
wiecie uwazam czasem ze zycie jest niesprawiedliwe teraz gdy jestem w ciazy dostaje propozycje pracy w miejscu gdzie od 3 lat probuje sie dostac i teraz ten wyjazd mojego do hiszpani tez dostalam propozycje aby jechac z nim i wszystko mielibysmy oplacone od podrozy po hotele i wyzywienie.jestem zla no ale coz w zyciu widocznie nie mozna miec wszystkiego..
moj znow zaczol gadke o slubie bo zebysmy to zrobili dla dziecka a ja mowie ok ale jak nawalisz to dla dziecka wezme z toba rozwód bo mowie mu ze mały ma miec kochajacego ojca i R musi tez ze mna dobrze zyc aby dziecko nie wychowywalo sie w nieszczesliwej rodzinie bo nawet co z tego jakby byl dobrym ojcem a ujowym mezem to ja nie uznaje byc ze soba dla dziecka bo to nie jest szczesliwa rodzina i dziecko to odczuje.ale ogolnie sie kochamy planowalismy dzidziusia wiec mam nadzieje ze sie razem zestarzejemy i bedziemy jakos dogadywac.
a sa tu jakies pary bez slubu jak my?
Iva czy twoja alicja bedzie miala nazwisko ojca?
i czy wiecie jakie utrudnienia mozna miec jak sie dziecko urodzi a zyjemy bez slubu?
bo wszyscy nas tak strasza ze nawet z dzieckiem do lekarza sama nie bede mogla pojsc jakby mialo nazwisko ojca
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
wiem co zrobie wstawie odkurzacze do pomieszczen do ktorych ma nie wchodzic on sie panicznie boi odkurzacza