BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #689056 przez karolcia1919
pyzaura napisał:

Karolcia tu nie ma co sie obrazac powinna zaczaic na wesele idz jak dasz rade bo zawsze mozesz wyjsc czy z kosciola czy z wesela a jako swiadkowa to juz nie bardzo... takze ja na Twoim miejscu poszlabym chociaz na chwile na wesele a z swiadkowania zrezygnowala...

swiadkowa mam byc na cywilnym...ale to i tak 100 km ode mnie wiec juz sama droga bede zmeczona.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #689060 przez Monika23083
ja łóżeczko dzisiaj montuje, ale nie wiem czy je zostawię tak czy nie:) muszę je zobaczyć w razie jakiś reklamacji,więc zaraz rosołek i montaż:)

11 lata 9 miesiąc temu #689062 przez karolcia1919
ja wizytę mam dopiero za 12 dni już się doczekać nie mogę penie skierowanie na usg dostane:)

11 lata 9 miesiąc temu #689063 przez zuzuzanta
Wydaje mi się, że lepiej rozłożyć łóżeczko wcześniej żeby przeszło zapachem mieszkania, a nie pachniało nowością. Ja czekam z rozłożeniem do 16 lipca (obiecałam córce, że rozłożymy jak wróci z obozu).

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu #689065 przez karolcia1919
ja z tym rozkładaniem poczekam jeszcze ...

U mnie wszyscy tacy "zabobonni"...

11 lata 9 miesiąc temu #689066 przez pyzaura
karolcia1919 napisał:

pyzaura napisał:

Karolcia tu nie ma co sie obrazac powinna zaczaic na wesele idz jak dasz rade bo zawsze mozesz wyjsc czy z kosciola czy z wesela a jako swiadkowa to juz nie bardzo... takze ja na Twoim miejscu poszlabym chociaz na chwile na wesele a z swiadkowania zrezygnowala...

swiadkowa mam byc na cywilnym...ale to i tak 100 km ode mnie wiec juz sama droga bede zmeczona.

to zmienia postac rzeczy 100km ja teraz tak bylam i podroza bylam lekko zmeczona ja na szczescie wesele mam 3 kroki od domu takze w kazdej chwili moge uciec :D

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #689067 przez karolcia1919
i szczerze mowiac to co wydam na te wesela to wole kupić coś Kornelowi.
kasa na kreacje (sukienka buty dodatki) -bo w te co mam się nie zmieszczę .
no fryzjer paliwo nie mówiąc o prezentach-chyba sobie daruje ...

niech zrozumieją..

11 lata 9 miesiąc temu #689068 przez pyzaura
czy wasze dzieciaczki jak tak goraco to tez w dzien sa mniej aktywne??

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #689071 przez karolcia1919
pyzaura napisał:

Moj mały wg jest spokojny Tylko wieczorem daje znać o sobie no dziś wyjątkowo w dzień troszkę ale wg jest taki delikatny i spokojny oby po porodzie się to nie zmieniło.

11 lata 9 miesiąc temu #689072 przez pyzaura
w sumie dobrze robisz tez mam taki przelicznik :D ale tu znowu musze isc to mojego siostrzenica :) trzeba niestety wiecej kasy wlozyc czy pojde czy nie i tak trzeba dac

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #689073 przez zuzuzanta
Jakoś nie zauważyła żeby na Wojtku upały robiły wrażenie.

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu #689074 przez karolcia1919
pyzaura napisał:

w sumie dobrze robisz tez mam taki przelicznik :D ale tu znowu musze isc to mojego siostrzenica :) trzeba niestety wiecej kasy wlozyc czy pojde czy nie i tak trzeba dac

No tak ja jakbym szła do siostrzeńca tez bym tak postąpiła ale tu jedna koleżanka a drugi kuzyn który przypomniał sobie o rodzinie przed weselem/.

11 lata 9 miesiąc temu #689081 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #689086 przez Nubi
A propo kotow jak chce sie je oduczyc wlazenia w miejsca zbanowane to ponoc dobrym sposobem jest pryskaniekotka w momencie zbrodni mgielka do kwiatkow oczywiscie bez nawozow zeby mu cos nie wyroslo ;D

Z kolyska musze sie wstrzymac do momentu jak bede wiedziec gdzie ja rozlozyc :huh: ale doczekac sie tego nie moge... No i mam dylemat, w postaci poscieli, kolderka do kolyski czy oblec w poszewke kocyczek... Wiadomo ze to koszt kolderka a po pol roku zmieniam na lozeczko wiec posciel do lozeczka bede musiala znow kupic... Nie wiem jak to poorganizowac... Zwlaszcza ze ciezko mi sie skupic na czykolwiek :silly:

Karolina i oto poruszylas kolejny moj dylemat...bede korzystac z pampersow ale tylko na spacery, poki co zdecyduje sie na te pieluchy wielorazowe... Koszt jednorazowego zakupu i prania pozniej moze nie jest ekonomiczny ale ostatnio rozmawialam z bratowa i w sumie wole proszkiem robic scieki niz gory pampersow na wysypisku zostawiac... Zobaczymy jak w praktyce wyjdzie ;)

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #689090 przez nike84
pyzaura napisał:

No właśnie też zauważyłam, że mój synek przez te upały to taki mniej ruchliwy. Już zaczęłam się martwić czy wszystko jest dobrze. Ale codziennie wieczorem jak robi się trochę chłodniej zaczyna lekko wariować. Ale i tak w piątek jak będę na wizycie to zapytam lekarza czy wszystko jest dobrze.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka