BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #691507 przez Ania31
karolcia1919 napisał:

maly kopal wiec chyba z nim ok wszystko.

co do plecow to lekko juz bola bo o plecy sie otarlam a nie o brzuch.

z tego wszystkiego zapomnialam spisac nr.;/

Dobrze ze nie scisnal Ci brzucha i maly kopal to raczej jest wporzadku.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #691510 przez mery75
karolcia1919 napisał:

maly kopal wiec chyba z nim ok wszystko.

co do plecow to lekko juz bola bo o plecy sie otarlam a nie o brzuch.

z tego wszystkiego zapomnialam spisac nr.;/

No to Bogu dzięki że z maluchem ok ale zjeżyłam się strasznie ja się wkurzam jak ide na rynek bo te ludzie w ogóle nieuważają już nieraz w brzuch dostałam całe szczęście że lekko ale od razu bym taką osobe za łep złapała cholera klapki na oczach :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #691512 przez karolcia1919
no bym go chyba zatlukla...ale ja wiem jaki to byl koerowca i tego tak nie zostawie.

11 lata 9 miesiąc temu #691515 przez pyzaura
Karolcia da debili... odpocznij troszke moze poloz sie :kiss: :kiss: bedzie dobrze.
a jak moj lekarz robil usg dzisiej zapomnialam wam powiedziec powiedzial ze mam bardzo ruchliwa coreczke czego ja wcale tak nie odczowam hehe :P

Iwonka kochanie nie martw sie kazda z nas ma taki dzien ze nie moze sie dogadac z facetem oni czasami tak maja ... jak papi pisze oni mysla ze jak mamy chorobowe to siedzimy i nic nie robimy i najlepiej jeszcze uslugujmy im bo przeciez caly dzien w domu siedzimy ale to ze zle czasami nam to nie wiedza olewka .... szkoda slow tez czasami to przerabiam .... :angry: :angry:

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #691519 przez karolcia1919
co byscie zrobily gdyby przy porodzie okazalo sie ze zamiast corci jest synek lub odwrotnie???

11 lata 9 miesiąc temu #691523 przez papi88
karolcia to musiałas sie zdenerwowac ja to bym takiemu nawciskała jakbym spisała nr a moj R to by go utłukł jezeli ci sie chce w to bawic jezeli wiesz jaka to linia autobusu i ktora dokladnie godzina była jaki przystanek to mozesz napisac skarge niech koleś oberwie a co bo przeciez mogl ci zrobic krzywde!a co gorsza dziecku!
ja autobusami cale szczescie staram sie nie jezdzic ostatni raz jakos podjechałam 3 przystanki i babka by mnie zgniotła tak sie przepychała a pozniej dostrzegła ze jestem w ciazy i jej sie glupio chyba zrobilo to podała mi reke jak wysiadałam aby pomoc

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #691526 przez pyzaura
a i jeszcze male pytanie ... czy swedzi was brzuch mnie teraz tak zaswedzial ze od drapania mam caly czerwony :(

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #691527 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu #691529 przez mery75
Pyzaura może ma jeszcze sporo miejsca i dlatego tak nieodczuwamy jak inne kobitki ja nie powiem bo tak jak ostatnio ją czuje to wcześniej tak niebyło Bogu dzięki człowiek spokojniejszy :woohoo:
Karolcia ja nic bym nie zrobiła synuś też kochany ale myślę że mój by był rozczarowany tak się na córcie nastawił ale synusia też by pokochał :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #691531 przez karolcia1919
no te ruchy...ja czuje wieczorem...w dzien to juz musi byc.nie ma czym sie martwic wazne ze wg daja znac o sobie;)

11 lata 9 miesiąc temu #691532 przez papi88
karolcia ja to byłabym szczesliwa jakby podczas porodu okazało sie ze to dziewczynka choc mimo ze tak rozpaczałam juz sie nastawiłam na chłopca i to moj synek.tez mam o tyle dobrze ze mam ubranka uniwersalne kolorystycznie a i ubranek dla dziewczynki duzo podostawałam wiec jestem przygotowana na kazda płeć ale tez co innego jakby dziewczynka miała byc np w niebieskim a co innego chłopiec w różowym z tym że moj synek świecił tak jądrami że nie ma bata aby lekarz sie pomylił i szczerze sie zastanawiam jak to mozliwe ze rodzą sie jeszcze ,,niespodzianki,, :)

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #691533 przez mery75
pyzaura napisał:

a i jeszcze male pytanie ... czy swedzi was brzuch mnie teraz tak zaswedzial ze od drapania mam caly czerwony :(

Swędzi jak pierun ale czasami na początku to myślałam że od proszku mam uczulenie ale jak mnie tak swędzi to w niedziele musiałam zdjąc koszulke w nocy bo myślałam że niewyrobie ale to podobno skóra się rozciąga

11 lata 9 miesiąc temu #691534 przez niagara
Karolcia dobrze, że Małemu nic się nie stało, ale ten kierowca powinien ponieść jakieś konsekwencje :angry: jak tak można, i to jeszcze ciężarną :angry:

karolcia1919 napisał:

co byscie zrobily gdyby przy porodzie okazalo sie ze zamiast corci jest synek lub odwrotnie???

ooo ja bym się ucieszyła :laugh: bardzooo :laugh: po czym kazała bym mężowi kupić nową tapetę :silly: a przez pierwsze trzy miesiące udawała bym, że mam córeczkę, bo co zrobić z tymi wszystkimi ciuszkami :laugh: :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #691535 przez pyzaura
mnie nad pepkiem ale nie mialam tego nagle teraz .... tak sie jeszcze podrapalam ze mowie wam :P

a co do porodu nie wiem strasznie chcielismy synka teraz mamy coreczke i bardzo sie cieszymy takze chyba nie robi mi to roznicy :) byle zdrowe i zebym za duzo rozowych ciuszkow wtedy nie miala :D

Ania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka