BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #691715 przez akina_zet
pyzaura napisał:

no ja tez tym posmarowalam ... a powiedz a masz bole miedzy brzuchem a cyckami?? wogole przez ta pogode i kręgosłup boli wszystko naraz ;(

Aniu ja mam bóle w tym miejscu,pomiędzy cyckami a brzuchem,szczególnie jak się napinam :dry: Ciekawe czy to od tego,że się rozrastamy?

Iwonka ja od tych oliwek dla dzieci miałam uczulenie! Próbowałam różnych firm i wreszcie przerzuciłam się na kosmetyki dla mam.

Oj Iva,zjadłabym takie pyszności!

Monika Z.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #691726 przez iwonta_kg
Te fotki na fb nie beda widoczne dla ludzi z poza grupy nie????????

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #691732 przez nefeli
Och Mery dokladnie mam ten sam dylemat czy to wodny czy od tluszczyku,ja chudzina ogolnie wiec stawialam na ten pierwszy,ale moze sie myle >??? i w ciazy chyba nie mozna nic zrobic z cellulitem dopiero po :(
Iwonka nie martw sie tez te klotnie przerabiam,pozniej znow kocha i kizia,oj szkoda slow,ale najbardziej tez mnie wkurza jak ja gadam a ten sobie idzie spac jakby nigdy nic a ja malo nie wybuchne i pozniej on sie nie odzywa twierdzac ze to dla mojego dobra ze niby schodzi mi z drogi,chyba dla jego dobra bo ja jak jestem wsciekla to sie nie uspokoje jak ktos mnie oleje i sie wypnie.
Karolcia kierowca czubek jakis,albo zaspany ale co by bylo gdyby...wiec tylko go zaskarzyc!!
Widze nowe piekne brzuszki :)
Aliva ja na pewno Cie nawiedze ale wtedy z kuchni kochana nie wyjdziesz dzien caly za te wszystkie foty ktore mi tu trzaskasz i szaleje....

11 lata 9 miesiąc temu #691733 przez mery75
iwonta_kg napisał:

Ajak tam wogóle wejśc :unsure:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #691736 przez słonko
Nic to, Nike, nie tym razem, to kolejnym. Tak w ogóle pracujesz? Bo jak nie, to chyba masz mnóstwo czasu na spotkania! Ja pracuję i kto wie, może do końca popracuję. Ale o 15:30 mogę się spotkać właściwie w dowolny dzień pn-pt. A urlop też mogę kiedyś wziąć :)
A Ty Nubi, jak tam, chcesz się spotkać i iść razem do Żeromskiego w pt? Może jeszcze któraś krakowianka reflektuje? A jak nie, to spróbujmy umówić się na jakiś dzień w przyszłym tygodniu. Co powiecie na środę? Tak strzelam, od czegoś trzeba zacząć :) Ale mi wszystko jedno kiedy :)

Iva, coś jest z tym rozmnażaniem w Krakowie w tym roku, choć prądu nie brakowało ;) Nie zdarza mi się przejść przez osiedle nie spotykając co najmniej jednej kobiety w widocznej ciąży... I to za każdym razem widzę jakąś nową!

Paulina i Piotruś

11 lata 9 miesiąc temu #691737 przez mery75
Nefeli stawiam na ten tłuszczyk ale z kolei tylko na nogach nigdzie więcej :unsure: dziwne by to było

11 lata 9 miesiąc temu #691738 przez pyzaura
no Monisia heheh chyba to napinanie w dzien tak mnie nie boli a przychodzi wieczor i szal macicy :) ale juz nam duzo nie zostalo :P

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #691752 przez iwonta_kg
Ja bym jeszcze dodała galerię na fb z rzeczami dla naszych dzieciaczków :) ciuszki, łóżeczka, pokoiki, mebelki itd... co wy na to???

11 lata 9 miesiąc temu #691755 przez słonko
Mery, ja się bardzo cieszę, że po raz kolejny Młody głową w dół na usg. Baaardzo chcę rodzic naturalnie. Ale ponoć fikołki i obroty w tym momencie to dla malca żaden problem :)

Paulina i Piotruś

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #691756 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

Nie,nie.....wszystko jest widoczne tylko dla "członków" naszej grupy :D
Wiec większa prywatnosc tam niz tutaj ;)

Dziewczyny które maja profile na fb a jeszcze nie dotarły do nas to zapraszamy ;)
www.facebook.com/groups/558790817494082/?fref=ts

dawaj Iwonka nowy album na fb....
potem utworzymy album z naszymi pociechami :D

Daga....nie ma problema ;) nawiedzaj mnie :D

11 lata 9 miesiąc temu #691766 przez akina_zet
pyzaura napisał:

no Monisia heheh chyba to napinanie w dzien tak mnie nie boli a przychodzi wieczor i szal macicy :) ale juz nam duzo nie zostalo :P

Jeszcze 3 miesiące Kochaniutka :) Brzuch coraz większy,ja taki karakan,że jak idę to kołyszę się na boki,żeby równowagę utrzymać :silly:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #691767 przez kocham_cie
Ja pierdziele miałam 30 stron do nadrobienia!!!

Dziewuszki śliczne domki, każdy inny i jedyny w swoim rodzaju... a mój hmmm dużo większy od waszych raczej w okolicach Vilemo... ale czego się spodziewać skoro Antek w 26 tyg ważył 1300g :huh:
A tak wogóle to coś mnie martwi ten mój brzusio bo ostatnimi czasy bardzo mocno opadł i wyglądam jakbym miała zaraz rodzić... dobrze że już niedługo wizyta...

Antek od jakiś 3 dni daje mi nieźle popalić... jego kopniaki robią się naprawdę bolesne... a na dodatek mam wrażenie ze on wogóle nie sypia :S : S :S

no i teraz to co najgorsze.... dziś pojawiły się pierwsze rozstępny na brzuchu :( wczoraj jak się wieczorem balsamowałam jeszcze ivh nie było dzis naliczyłam 6 czerwonych po ok 1cm długości... no i co na niewiele zdało sie smarowanie 3 razy dziennie :dry:

a co do facetów... no cóż... mnie dzis mój bardzo rozczarował... wróciłam z pracy wcześniej i przyłapałam go z papierosem :ohmy: rzucił w styczniu- podobno, a ja głupia ciągle mu mówiłam jaka jestem z niego dumna i wogóle.... :angry: teraz chodzi i się podlizuje ze to ostatni ze tylko ten jeden... ble ble ble spadaj dziadu twoje płuca, tylko nie rób ze mnie głupka!

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #691770 przez iwonta_kg
Nefeli a mój mąż wprost przeciwnie!! zamiast zejść mi z drogi żebym go nie rozniosła to on jeszcze pogłębia moje nerwy i podnosi mi ciśnienie!!! dziś na zgodę poszedł kupić bitą śmietanę do galaretki z truskawkami. musiałby ze 4 takie zrobić żebym mu wybaczyła. dalej się gniewam na niego. on ogląda mecz a ja siedzę na kompie. zupełnie bez słów...

mery75 napisał:

iwonta_kg napisał:

Ajak tam wogóle wejśc :unsure:

Iva podała wyżej stronkę :)

11 lata 9 miesiąc temu #691771 przez nike84
słonko napisał:

Nic to, Nike, nie tym razem, to kolejnym. Tak w ogóle pracujesz? Bo jak nie, to chyba masz mnóstwo czasu na spotkania! Ja pracuję i kto wie, może do końca popracuję. Ale o 15:30 mogę się spotkać właściwie w dowolny dzień pn-pt. A urlop też mogę kiedyś wziąć :)
A Ty Nubi, jak tam, chcesz się spotkać i iść razem do Żeromskiego w pt? Może jeszcze któraś krakowianka reflektuje? A jak nie, to spróbujmy umówić się na jakiś dzień w przyszłym tygodniu. Co powiecie na środę? Tak strzelam, od czegoś trzeba zacząć :) Ale mi wszystko jedno kiedy :)

Iva, coś jest z tym rozmnażaniem w Krakowie w tym roku, choć prądu nie brakowało ;) Nie zdarza mi się przejść przez osiedle nie spotykając co najmniej jednej kobiety w widocznej ciąży... I to za każdym razem widzę jakąś nową!

Ja już jestem na zwolnieniu lekarskim, więc czasu trochę mam. Chociaż wszystkim się wydaje, że jak jestem na L4 to leże i nic nie robię i na siłe mi czas organizują, a to teściowa, a to siostra, a to ktoś jeszcze :dry: No ale na przyszły tydzień nie mam jeszcze żadnych planów, więc fajnie by się było spotkać :) Któraś krakowianka sie jeszcze pisze na spotkanie?

11 lata 9 miesiąc temu #691789 przez iwonta_kg
Madzia ja też mam brzuch dużo niżej ostatnio!! W końcu to już trzeci trymestr normalne że schodzi w dół :)

A co do Twojego faceta... Wstyd!!!!! Chował się jak 14 przed rodzicami!!! I to od stycznia!! nieźle... :dry:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka