BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #692023 przez nefeli
Agamo nie martw sie u Nas mimo duzego mieszkania mala bedzie z nami w sypialni,wstawie lozeczko ktore mam z synia a w ikei dokupie komode na rzeczy malej i tyle tego wwszystkiego,bo nie dosc ze to wynajmowane mieszkanie wiec nie ma sensu inwestowac to jeszcze nie ma na to pieniazkow...ach jak u Ciebie juz bliziutko do porodu :)
Nubi jak Ty masz na imie bo ja tez nieogarniam czasami nowych mamus,Mery to Gosia juz sobie zapamietalam :)
Ja czekam do jutra na wizyte zeby zobaczyc co z szyjka bo wiecie co do tego twardniecia brzucha to u mnie bylo tak ze akurat gin zlapal wtedy ten moment i zobaczyl jak szyjka sie otwiera a jak sie polozylam i rozluznil sie brzuch to juz byla zamknieta,wiec jak twardnieje powiedzial to znaczy ze wtedy jest skurcz i szyjka sie skraca,trzymajcie za mnie jutro kciuki,zeby mogla troche wiecej potuptac :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #692039 przez Monika23083
Od jutra w Rossmanie będą proszki Lovela 1,8 kg przecenione z 21,99 na 17,99 i znowu 4pak chusteczek nawilżanych po 80szt w paczce za 13,99zł. Jeszcze przy zakupie kremu na odparzenia bepanthen 100g jest jakaś kosmetyczka gratis.

11 lata 9 miesiąc temu #692045 przez Villemo
akina_zet napisał:

Dziewczyny już nie mogę się doczekać,aż za jakiś czas zobaczycie końcowy efekt pokoiku,no ale jeszcze troszkę ;) Dzięki za miłe słowa,przynajmniej mam pewność,że nie jest paskudnie :lol:

Co do tego bólu pomiędzy cyckami a brzuchem,to może faktycznie ucisk,boli mnie po prawej stronie,ale tak jak już pisałam,gdy się napinam,albo w nocy :dry:

Miałam fatalną noc,ciągle siusiałam i wstawałam,bolały biodra i krzyż i to feralne miejsce cycki-brzuch :dry: Dziewczyny,które mają tą specjalną poduchę do spania,korzystacie z niej,zdaje egzamin? Ja do tej pory wkładałam taką malutką,zwykłą poduszkę pomiędzy nogi gdy zaczynało coś boleć,ale jest coraz gorzej :dry:

ja mam i egzystencji sobie bez niej nie wyobrazam :-D

11 lata 9 miesiąc temu #692046 przez karolcia1919
Witamy:)

U nas pogoda się robi choć za ciepło to nie jest.

Plecy nadal mnie bolą ale za to mały był wczoraj aktywny jak nigdy i się wzruszyłam :)

dzis w pracy do 17 a jutro i weekend wolne :) jupi cieszę się ..ale mam tyle roboty w domu ze ho ho :) ogarnąć muszę :)

trzymajcie się ciepło.

11 lata 9 miesiąc temu #692048 przez akina_zet
No to Paulinka,chyba nadszedł czas bym wreszcie się w nią zaopatrzyłam,bo się męczę jak cholera :cheer:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #692051 przez nike84
Cześć dziewczyny :)
My właśnie jemy śniadanko, bo obudził mnie tak niesamowity głód, ze aż mnie brzuch bolał. Jeszcze mój pies sobie coś dziś w nocy uwidział i postanowił mi spać na plecach :huh: i teraz mnie tak krzyże bolą, ze ledwo co chodzę. Zaraz trzeba się ogarnąć, i muszę jechać po wyniki badań a później wreszcie do koleżanki zrobić paznokcie :S

Monika dzięki za info o Rossmannie, to w weekend się trzeba będzie wybrać :)

Dziewczyny powodzenia dziś na wizytach :)

Miłego i słonecznego dnia (chociaż u mnie raczej szaro i smutno :( )

11 lata 9 miesiąc temu #692055 przez agamo
nefeli napisał:

Agamo nie martw sie u Nas mimo duzego mieszkania mala bedzie z nami w sypialni,wstawie lozeczko ktore mam z synia a w ikei dokupie komode na rzeczy malej i tyle tego wwszystkiego,bo nie dosc ze to wynajmowane mieszkanie wiec nie ma sensu inwestowac to jeszcze nie ma na to pieniazkow...ach jak u Ciebie juz bliziutko do porodu :)
Nubi jak Ty masz na imie bo ja tez nieogarniam czasami nowych mamus,Mery to Gosia juz sobie zapamietalam :)
Ja czekam do jutra na wizyte zeby zobaczyc co z szyjka bo wiecie co do tego twardniecia brzucha to u mnie bylo tak ze akurat gin zlapal wtedy ten moment i zobaczyl jak szyjka sie otwiera a jak sie polozylam i rozluznil sie brzuch to juz byla zamknieta,wiec jak twardnieje powiedzial to znaczy ze wtedy jest skurcz i szyjka sie skraca,trzymajcie za mnie jutro kciuki,zeby mogla troche wiecej potuptac :)

Nefeli Dagus bedzie dobrze trzymamy kciuki wszystkie i to podwojnie wiec bedzie dobrze!!!Pamietaj tylko by sie oszczedzac na ile tylko mozesz! :D Nie martwie sie pokojem bo wiem ze na poczatek bedzie to bardzo praktyczne ale jak patrze na pokoiki dziewczyn to tez bym chciala, az zazdroszcze!
U mnie zostalo tylko 60 dni!!!!! szok!!!!! tak sie ciesze!! :D:D:D mowie dzis do meza ze jeszcze za miesiac bede w ciazy a za dwa juz mozemy byc w trojke! az na sama mysl humor mi sie poprawia!

Monia mnie na szczescie nie pieklo i powiem ze odpukac ale nigdy nie cierpialam na zgage wiec tyle dobrze Ale to nie bylo za przyjemne uczucie rozpychania wiec ciesze sie ze przeszlo!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #692056 przez akina_zet
Wy się tak uaktywniłyście na fb,a ja przez ten telefon nic nie mogę wstawić,jak wchodzę w galerie,to mi zrywa połączenie z netem :( Chce do domu,do laptopka i chce do swojego internetu stacjonarnego :angry: Bo tu u teściów tylko z netu w komórce korzystam hlip :(

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #692060 przez karolcia1919
a w Pepco są torby podróżne i sportowe po 19,99 nawet solidne i ładne:)

11 lata 9 miesiąc temu #692064 przez niagara
Dzień dobry :)

Widzę, że zapowiada się kolejny aktywny dzień na forum :silly:
Akina śliczna tapeta :) Też muszę namówić męża, żeby wreszcie wziął się za urządzanie kącika dla Lenki :)

11 lata 9 miesiąc temu #692069 przez Nubi
Nefeli mam na imie Joanna, pod suwaczkiem mam wpisane " mamAsia" ;)
Musze polazic troche po tym krakowie, do rossmana zajrze ale dzis, zaczelo mi sie lac z cycuszkow w nocy :dry: , czas na wkladki bo inaczej bede chodzila z plamami :angry: . Macie jakies wyprobowanewkladki, cienkie?

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #692074 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu #692095 przez iwonta_kg
Dobry:-)

U mnie slonce święci wiec chyba zacznę dzis prać!:-)

Akina Sliczna tapeta :) tez bym chciała urządzać pokoik dla Kacperka ale raz ze mamy dwa pokoje i Mały bedzie z nami w sypialni a dwa ze mieszkanie jest wynajęte i nie bede remontować obcemu chaty za darmo...

Daga ma dzis wizyte tak? Trzymam kciuki :)

Natalia forum jak forum ale zobacz jaka aktywność na fb na wrześniówkach sie zrobiła hihi :lol:

Słuchajcie ile razy wasze skarby maja czkawkę dziennie? Mój Kacperek potrafi miec 4-5 razy. Czasem nawet w nocy sie zdarza jak wstane do łazienki.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #692103 przez niagara
iwonta_kg napisał:

Dobry:-)

U mnie slonce święci wiec chyba zacznę dzis prać!:-)

Akina Sliczna tapeta :) tez bym chciała urządzać pokoik dla Kacperka ale raz ze mamy dwa pokoje i Mały bedzie z nami w sypialni a dwa ze mieszkanie jest wynajęte i nie bede remontować obcemu chaty za darmo...

Daga ma dzis wizyte tak? Trzymam kciuki :)

Natalia forum jak forum ale zobacz jaka aktywność na fb na wrześniówkach sie zrobiła hihi :lol:

Słuchajcie ile razy wasze skarby maja czkawkę dziennie? Mój Kacperek potrafi miec 4-5 razy. Czasem nawet w nocy sie zdarza jak wstane do łazienki.

Aktywność na FB to swoją drogą :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #692109 przez agamo
Iwonka moj malutki ma tez czesto czkawke przynajmniej 3 razy dziennie i dzisiaj jak bylam w nocy w toalecie i wrocilam do lozka to tez go czkalo wiec calkiem podobnie I czytalam ze jak dziecko czesto ma czkawki w brzuszku to przez pierwsze 3 mce po porodzie jest podobnie!

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka