- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
minie dwa lata ..
a on się do mnie odzywa czy się spotkamy wiedząc ze jestem w ciąży i ze mam faceta.
i sam jest w związku i ma synka co nie ma roku.
napisał zrozumiałem co i kogo straciłem....
odpisałam mu: " odzywasz się po tak długim okresie czasu , i co sobie myślisz ze rzucę wszystko i do Ciebie polecę??Nie! mylisz się ! ja już mam faceta i spodziewam się dziecka i to jest dla mnie najważniejsze Moja rodzina a Ty chyba masz swoją i wydaje mi się ze nie masz ani wstydu ani sumienia ...dla mnie "ty "to rozdział zamknięty zrozum raz na zawsze ... myśle ze Twoja Kobieta by sie z tej wiadomosci nie ucieszyła...zrozumiales blad kogo i co straciłes... dwa lata za pozno.
Dziewczyny dobrze ze tak napisałam bo normalnie nie wiem i siedzi mi to w głowie./????
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Chociaż Nike,my jesteśmy praktycznie na tym samym etapie,a Ty jakoś chyba inaczej liczysz tygodnie? Jakoś o 1 tydzień do przodu,czy to ja coś popitoliłam?

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mój były odchodząc i mając łzy w oczach powiedział cytuję "MY i tak jeszcze kiedyś będziemy Razem".
minie dwa lata ..
a on się do mnie odzywa czy się spotkamy wiedząc ze jestem w ciąży i ze mam faceta.
odpisałam mu: " odzywasz się po tak długim okresie czasu , i co sobie myślisz ze rzucę wszystko i do Ciebie polecę??Nie! mylisz się ! ja już mam faceta i spodziewam się dziecka i to jest dla mnie najważniejsze Moja rodzina a Ty chyba masz swoją i wydaje mi się ze nie masz ani wstydu ani sumienia ...dla mnie "ty "to rozdział zamknięty zrozum raz na zawsze ... myśle ze Twoja Kobieta by sie z tej wiadomosci nie ucieszyła...zrozumiales blad kogo i co straciłes... dwa lata za pozno.
Dziewczyny dobrze ze tak napisałam bo normalnie nie wiem i siedzi mi to w głowie./????
Dobrze,ale już bym z nim w żadne dyskusje się nie wdawała i już na żadne sms-y nie odpisywała. Ja to pewnie w ogóle bym mu nie odpisała... Mężczyźni bywają tacy zabawni i żałośni...
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mój były odchodząc i mając łzy w oczach powiedział cytuję "MY i tak jeszcze kiedyś będziemy Razem".
minie dwa lata ..
Ojj Karolcia co za facet... u mnie było podobnie.. najśmieszniejsze, że rozeszliśmy się z mojej winy bo ja byłam młoda miałam pstro w głowie a on był o 7 lat starszy i myślał już innymi kategoriami jak się rozstawaliśmy to powiedział, że on poczeka aż dorosnę

Ja bym w ogóle zignorowała jego teksty i nie wdawała się w żadne dyskusje.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wyobraźcie sobie,że pozbyliśmy się starych mebli,więc wszystkie rzeczy popakowałam w torby i zostały przywiezione do teściów. Niektóre worki opisałam,np. ubrania po ciąży,by łatwiej mi było po remonicie ogarnąć te rzeczy i odpowiednio wypakować.
Poszłam z psem na spacer,po drodze spotkałam teściową wracającą z pracy w moim ulubionym swetrze!!! Aż mnie zatkało i nic się nie odezwałam. Przyszłam do domu a ona dalej w nim popitala,krew mnie zalewa ale nie mam sumienia się odezwać. Boję się,że wzięła sobie jakiś wór moich ubrań i sobie poprzywłaszczała jakieś rzeczy

- alusia1906
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Dopiero wróciłam. Troszke sie naczekałam bo doktorki mieli nagłe przyjęcie na oddział. Widzialam tylko jak wieźli laskę z brzuszkiem,ona cała zapłakana,szum się zrobił i tylko slyszalam jak ordynator mówił po chwili-prosze przygotować salę operacyjną...
Nie chcę wiedzieć nawet co i jak :/ ale skóra mi sie najezyła :/
A my??? Zdjęcie mam kiepskie,bo sprzęt w szpitalu ma awarie i robił mi tym samym co zawsze

Było widac,że miala oczka otwarte ale po dłuższej chwili przyglądania sie twarzyczce-moja panna zakryła sie dłonią

Może później wrzucę tą fotę jak ją ją przeżucę do kompa. No szkoda troszkę,że nie mam ładnych fotek ale najwazniejsze przecież,że z Niunia wszystko ok

Wzruszyłam się dziś jak cholera,cos ostatnio jakas taka jestem.....
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Aniu muszę coś ze sobą zrobić bo zeświruje przez ten remont i mieszkanie u teściów!
Wyobraźcie sobie,że pozbyliśmy się starych mebli,więc wszystkie rzeczy popakowałam w torby i zostały przywiezione do teściów. Niektóre worki opisałam,np. ubrania po ciąży,by łatwiej mi było po remonicie ogarnąć te rzeczy i odpowiednio wypakować.
Poszłam z psem na spacer,po drodze spotkałam teściową wracającą z pracy w moim ulubionym swetrze!!! Aż mnie zatkało i nic się nie odezwałam. Przyszłam do domu a ona dalej w nim popitala,krew mnie zalewa ale nie mam sumienia się odezwać. Boję się,że wzięła sobie jakiś wór moich ubrań i sobie poprzywłaszczała jakieś rzeczyNawet nie wiem jak zacząć rozmowę. Daje jej czasem swoje rzeczy,których nie noszę,ale nie swoje ulubione!
I tak spokojnie to przyjmujesz?

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wrzesień <3
Nowa mamusia??? witamy:)
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-