- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- lost_moth
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ja juz po wizycie u lekarza..wszystko jest wporzadku tylko mam liczne bakterie w moczu i jutro musze oddac mocz na posiew..
Ale jest tez inna nowinka w moim brzuszku mieszka Majusia
To bardzo fajna wiadomość, szybko płeć określili, w 16 tygodniu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Ja też mam taki dla drugiego maluszka

Co do brzuszka i rozstępów. Nie miałam W i PO pierwszej ciąży i mam nadzieję,że tak zostanie i teraz a moją tajemnica jest ta sama metoda co Twoja-oliwka w żelu Johnsona,ale o ile dobrze kojarze już o tym pisałyśmy prawda??
Villemo-imponujący brzusio,myślałam,że mój jest duży..... aczkolwiek Twój jest idealnie zgrabniutki

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

Lost_moth a jak mozna wiedziec to jakie to bylo życzenie ze znalazł sie w szpitalu twój chłopak?
Jeśli chodzi o oliwkę to szukam czegos na rozstepy. Mam je od poprzedniej ciąży. są też nowe świeże i te które powstały wtedy i nie zniknęły bo ja nic z tym nie robilam

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Lost moth nie przejmuj sie tesciowa. jak Ci w ogole mogla cos takiego powiedziec. moze ona nie ma uczuc i nie rozumie ze inni moga sie przejmowac.. zdenerwowala mnie ta twoja tesciowa. prawda jest taka ze rodzina najczesciej kaze nam sie nie stresowac a to ona jest powodem.. trzymaj sie i nie daj sie. masz mala pomoc w brzuszku ktora zawsze jest za Toba i wie ze nikt lepiej niz ty nie bedzie o nia dbal:-)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
prawda jest taka ze
rodzina najczesciej kaze nam sie
nie stresowac a to ona jest
powodem..
Nawet nie wiesz ile prawdy jest w tym co mowisz! Ja sie przekonalam o tym na własnej skórze niestety... Z rodziną to najlepiej na zdjęciu...
- lost_moth
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dziękuję za słowa otuchy Kalino, Iwonto.
O powodzie, dlaczego się tam znalazł wole nie pisac, w kazdym razem-przez własną głupotę. Nic mu nie jest, just w domu. Nie rozmawiamy ze soba i nie wiem, czy bedziemy.. Ogólnie smutno sie zrobiło. Chyba bede musiała podjąc pewne drastyczne decyzje..

Wam zycze miłego dnia.
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kochana mam nadzieję, że z partnerem już lepiej. Chłopy niestety bywają bezmyślne... Nie dziwie się, że nie mogłaś opanować nerwów. Miałaś prawo się martwić i denerwować. Teściową się nie przejmuj sama mam toksyczną, nie zdolną do uczuć wyższych. Nauczyłam się z tym żyć nie nastawiam się i nie oczekuje od niej nic i od razu wszystko stało się prostsze.Villemo, wczoraj wieczorem dostałam wiadomość, ze mój partner, ojciec dziecka jest szpitalu. Jadąc tam mialam najgorsze mysli, że lezy pobity, połamany, nieprzytomny. jednak na miejscu okazało się, że znalazł się tam "na własne zyczenie" i wcale nie jest źle. Jest już w domu. Ale nerwy były. Nie spałam pół nocy, brzuch mnie tak bolał, ze zastanawiałm się, czy nie jechac na pogotowie... Apropo szwu..będąc w ostatniej ciązy poroniłam w 18 tygodniu i teraz poprostu lekarz tak zadecydował.. Ja mam nadzieję, że nie bede musiała lezeć do końca ciąży... boję się..
- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Chciałam się pochwalić, że w moim brzuszku mieszka DZIEWCZYNKA!!!!!
Jestem narazie w szoku bo nie wierzyłam, że to będzie dziewczynka chociaż wszyscy nam "wróżyli" bo starszy to chłopak

Przesuną mi sie również termin porodu z 15 na 9 września

Kinia - gratuluje dziewczyneczki

Ja używałam w pierwszej ciąży Dr Irena Eris Pharmaceris M FOLIACTI Krem zapobiegający Rozstępom i też nie pojawił się nawet jeden rozstęp. W tej ciąży od kiedy wiem, że jestem też się nim smaruje na zmianę z basamem Neutrogen do cery b.suchej.
Lost moth nie przejmuj sie tesciową, to samo zło i nie warto nerwów tracić na tak bezuczuciowe istoty!!!! Z tymi chłopami tak niestety jest, że najpierw coś zrobią a później myślą albo i nie jaki to miało wpływ na osoby, które ich kochają!!!!
Ja mam wózek Tako Jumper X - po starszku i ze względów na to, że się super sprawdził został schowany na strych z myśla o kolejnym potomku. Kolor trochę mało dziewczęcy ale bardzo praktyczny pod względem brudzenia się

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kinia1712
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

ninkna333 ooo gratuluje córuni

Lost moth nie warto sie przejmowac tesiową ja wiem sama po sobie moja cos mówi a ja jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam. Ale wiem tez ze to sie tylko tak mówi,ale w człowieku takie przykrości puzniej siedza w srodku i to boli

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agilla.r
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Niech ten dzień będzie wyjątkowo miły!

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ninka Tobie rowniez gratuluje i jestem zszokowana ze tak wczesnie dziewczynka sie pokazala,bo one zazwyczaj sie chowaja dosc dlugo,a chlopcy juz w 12 tygodniu potrafia zdradzic plec

Wszystkim Paniom i malutkim brzuszkowym panienkom zycze duzo zdrowka,usmiechu i sloneczka w zyciu!!!
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wiec raczej ta druga date bierzemy pod uwage bo pierwsza to wyliczenie z miesiaczki i jesli mialby odbyc sie porod naturalny,a taki sie nie odbedzie wiec okolo12.09 moj termin.I imie Sara jesli mozesz usun,pisalam ze mi sie podoba,ale na pewno tak nie nazwe malej i powiem szczerze,ze nie mam zadnych pomyslow,narazie poczekam na badania,na plec i zaczne myslec.Dziekuje z gory za retusz