BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

12 lata 1 miesiąc temu #582708 przez Kinia1712
Ja dzisiaj tez myslalam o swietach :) tez juz sie nie moge doczekac :) zeby sie jeszcze pogoda udała na swieta to było by super :) Spacerki itp :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #582727 przez iwonta_kg
W święta podobno ma być zimno:( ale moze sie coś zmieni do tej pory.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

12 lata 1 miesiąc temu #582733 przez nefeli
Agamo gdzie zniknelas? nie zagladasz tu juz? pozdrawiam i mam nadzieje,ze wszystko u Ciebie w porzadku :)

12 lata 1 miesiąc temu #582928 przez izula
Miło, że jest nas coraz więcej :))

Iwonta jak ja ci zazdroszczę tego mieszkania nad morzem. Powdychaj jodu i za mnie. Ja może w weekend jak pogoda dopisze wyciągnę męża w góry o ile nie będzie pracował.

Ja mam następnie badanie 18 marca.

Co do świąt to marzy mi się piękna pogoda, żeby można było na spacer pójść :))). I te wszystkie przysmaki mojej mamy :))) mmmm ale będziemy się objadać z maleństwem. Zresztą ostatnio mam wrażenie, że zaczynam nadrabiać moje dotychczasowe mdłości poranno-wieczorne. Takie mam smaki i to o różnych porach. :))

Takie pytanie czy któraś przymierzała się już do tematu wózek?

[/url]
[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #582968 przez niagara
Przedstawiam Wam moje Maleństwo

I jego "domek" :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #582980 przez niagara
Izula ja myślałam już co nie co o wózkach, kilka nawet oglądałam, ale na zakup zdecyduję się później :)

12 lata 1 miesiąc temu #583011 przez izula
Niagara śliczny brzusio :)) i maluszek:))) :)

Ja wózek zamierzam kupić dopiero gdzieś latem lipiec może. Ale tak trochę szperałam w internecie bo to taki sezon teraz w jakim my będziemy jeździć. I mam totalną kołomyjkę :))

Może latem będzie lepiej. :laugh:

Pozdrowionka :) dla wszystkich :kiss:

[/url]
[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #583109 przez kalina
ja o wozku w ogole nie myslalam choc. chyba powoli trzeba bedzie sie orientowac bo jak na ostatnia chwile cos kupuje to zazwyczaj przeplacam bo akurat taki pech ze nie ma w dobrej cenie tego czego szukam:-) choc wychodze z zalozenia ze poki brzuszka nie widac porzadnie to nie ma co.. bedzie tylko miejsce w mieszkaniu zajmowal. ale juz powolutku trzeba bedzie pomyslec gdzie i lozeczko trzeba bedzie wstawic:-) a ja tak nie lubie
nawet przemeblowan:-( choc w tym przypadku to przyjemnie pomyslec przez co te zmiany:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #583112 przez kalina
a piszecie dziewczyny ze dawno badan nie mialyscie.. ja tez co miesiac tylko do gina jak ide to ostatnio tylko mocz a tera man przyjsc z moczem i morfologia. szczegolnie na fundusz staraja sie za duzo badan nie przepisywac. w poniedzialek mam usg ale jak bedzie ok to sie nie przyznam lekarce bo ide prywatnie bo miesiac temu na nfz mnie lekarz olal i chce sie upewnic ze wszystko ok.
jak tam wasze glowki przy tej wietrznej pogodzie? ja wczoraj probowalam sie powstrzymac od lekow ale po poludniu mnie zlamalo i zapodalam apap bo chcialo mi sie juz wyc z bolu..

Niagara ladny juz domek wychodowalas:-) ja w tym wzgledzie pozostaje w tyle ale jem porzadnie od niedzieli dopiero wiec licze ze dzidzia tez bedzie miala za chwile lepiej. mam nadzieje bo patrzac na Ciebie zaczynam sie niepokoic..

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

12 lata 1 miesiąc temu #583165 przez Kinia1712
Co do wózka to przgladałam na allegro orientacyjnie ceny i wózeczki ;) Ja mam zamiar kupic cos w stylu 3 w 1 ;) Ale to tez jakos tak w lecie jeszcze czas jest ;)

12 lata 1 miesiąc temu #583168 przez nefeli
Niagara i domek fajny i wynajmujacy maly czlowieczek tez super.Kurcze jak Ci zazdroszcze,ze wchodzisz w jeansy:) ,ja juz na 9miesiecy chyba moge zapomniec,a uwielbiam.nawet dresy wszystkie mnie cisna,ale w nich chodze tylko po domu,gorzej jak zaczne wiecej wychodzic...musze pojsc koniecznie na zakupy i pozostaja tylko leginsy:( oby do lata bedzie sie dzialo,na w pol gole piekne brzuszki :)

12 lata 1 miesiąc temu #583182 przez niagara
Dzięki Dziewczyny :)
Nefeli ja jeansy noszę dość nisko, pod brzuszkiem, dlatego jeszcze w nie wchodzę bez problemów ;)
Teraz czekamy na zdjęcia Waszych brzuszków i ślicznych maleństw :)

12 lata 1 miesiąc temu #583206 przez Kinia1712
Ja tez jeszcze w dzinsy wejde tylko ciasno mi w nich wiec nie chodze..przewaznie teraz tylko legginsy mi zostaja ;) i musze dokupic jakies w inne wzorki cos moze na kolorowo zeby wesoło było ;)

12 lata 1 miesiąc temu #583227 przez Kinia1712
Dziewczyny macie tak czasami ze zazyjecie lekarstwa i zaraz wam sie chce wymiotowac ? Bo ja tak mam i nie wiem czy wtedy znowu mam zazyc lekarstwa czy juz nie ?

12 lata 1 miesiąc temu #583246 przez kalina
Kinia mi najczesciej zwracalo witaminy. ale to jak w przeciagu pol godz to zazywalam pozniej jeszcze raz bo na pewno sie nie zdazyla rozpuscic. jak dluzej to dawalam sobie spokoj. gorzej z luteina pod jezyk bo to sie od razu rozpuszczalo i nie wiadomo. ale to bralam wtedy wczesniej troszke nastepna dawke. juz nie ryzykowalam 2 naraz. ale najczesciej po wypiciu sie kladlam to byla wieksza szansa ze zostanie:-)

url]

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka