BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #724162 przez Alivva
Ajć....jak to piknie wygląda.....pierwszy wpis w tabelę :P

jejciu....niech mnie ktoś w dupę kopnie i do wyra wygna. Przecież ja będę jutro rano jak ćma :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

położę się i pogram w POU :P może mnie uśpi :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #724168 przez kocham_cie
Uff 04:12 a ja już wyspana... nawet prysznic już brałam bo cholercia znowu mnie wszystko swędzi :dry: A najgorsze jest to że jestem tak głodna że aż mi niedobrze a nie mogę iść nic zjeść bo rano te testy wątrobowe muszę zrobić :huh:

A Antek... :) swietnie się bawi pływając w brzusiu... i chyba domaga się żarełka...

Napiłabym się kakao :(

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #724170 przez iwonta_kg
4:39 :) oczy jak pięć zl i girka Kacperka w zebrach hehe zjadlam jogurt bo az mnie ssalo od srodka. I sen sobie poszedl! Teraz bede sie meczyc do siódmej az budowlancy wejda mi na ogrodek bo wymieniaja slupki podbalkonowe. Blok ma 6 lat a juz puchną i rdzewieja.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #724171 przez iwonta_kg
MAdzia jak bedziesz robic kakao to ja tez poproszę :) a na cieplo pijesz? Ja tylko cieple :)

Odpowiadajac na moj suwaczek: TAK!!!!!!!!! :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #724183 przez słonko
Cześć dziewuszki :)

Gratuluję 37 tygodni Iwonko, jesteś tak blisko! :) A wagą nic a nic się nie przejmuj. Już raz zrzuciłaś więcej, o ile dobrze pamiętam.

Mi też Mały uwielbia pchać nóżki pod żebra, zawsze po prawej stronie.

Słuchajcie, jeszcze może spokojnie być tak, że do końca sierpnia zapełni się połowa tabelki! A niemal pewne jest, że ze trzy dzieciaczki jeszcze się pojawią :)

Kalinko
, a ja myślałam, że Ciebie w szpitalu tak porządnie zamurowali ;) Jednak skoro główka cały czas nisko, to znaczy, że Mała faktycznie się pcha :) Ale 100% bezpieczny czas blisko, więc może warto poczekać. Zaciskamy nóżki przez 2 tyg. :)

Nefeli, oglądałam tabelkę i rzuciło mi się w oczy, że Ty masz wpisany termin przede mną :ohmy: ! To jakim cudem Twój suwaczek jest 2 tyg do tyłu za moim :unsure: Gdzie jest błąd :unsure:

Tak z innej beczki: co sądzicie o znakach zodiaku naszych pociech? Ja niestety mam wokół siebie sporo baaardzo nierozgarniętych panien i wszyscy mnie straszą, że to ciężki znak...
A synek Papi załapał się na lwa :ohmy: Kto jeszcze nie chce panny, to ma 10 dni na rozpakowanie :silly: A jak ktoś woli wagę, to zielone światło dopiero od 23.09 ;)

Paulina i Piotruś

11 lata 8 miesiąc temu #724186 przez pyzaura
Witam

Ja tez spac juz nie moge .

Donata z tym pelkiem masz racje hehehe pepole giganty hehe ;-);-);-) cala noc mnie bolalo ale nad ranem przestalo poza tym mala taka ruchliwa a od wczoraj leniuszek i prosze ja i blagam a ona nic ...

Teraz was troche nadrobie.

Ania

11 lata 8 miesiąc temu #724188 przez karolcia1919
Witam;)

U nas pada;) a ja dzis mam Usg na 15.30 trzymajcie kciuki! Spac nie moglam.bo myslalam co z glowka ;/

Iwonko gratuluje kolejnego tygodnia ;) teraz juz odliczamy do porodu Twojego;)

Kocham Cie -wspolczuje tego swedzenia.dzis usiade na kompa to was nadrobie...czasem przez tel jestem nie w temacie.
Zapomnialam zabrac aparatu wiec zdj nie wstawie...jedynie ze z tel sie uda w co watpie.

Buziole

11 lata 8 miesiąc temu #724193 przez Nubi
Witajcie!
U mnie kolejny dzien od 5:30 sie zaczyna ktg tym razem noc bez kroplowki i teraz to dopiero gryz,oly wychodza... A od pol godziny stukaja w sciane po drugiej stronie bo szpital jakis remoncik instalacji wod-kan przechodzi... I tak do 14 ponoc... Jak dla mnie to abstrakcja, patologia ciazy i huki od wczoraj! Chce do domu odpoczac w koncu :angry:

Iwonka dolaczam sie do dziewczyn, nie panikuj z ta waga, w ciazy jestes :blink:

Slonko u mnie ze znakami to whatever bo i znam panny(tata i siostra) i lwy(brat i mama ) :silly:

O sniadanie przyszlo...zw

Jestem mamAsią

11 lata 8 miesiąc temu #724209 przez iwonta_kg
słonko napisał:

Nefeli, oglądałam tabelkę
Tak z innej beczki: co sądzicie o znakach zodiaku naszych pociech? Ja niestety mam wokół siebie sporo baaardzo nierozgarniętych panien i wszyscy mnie straszą, że to ciężki znak...
A synek Papi załapał się na lwa :ohmy: Kto jeszcze nie chce panny, to ma 10 dni na rozpakowanie :silly: A jak ktoś woli wagę, to zielone światło dopiero od 23.09 ;)[/quote]

Moj synek na bank bedzie spos znaku panny.

11 lata 8 miesiąc temu #724220 przez niagara
Dzień dobry :)
Wiecie, że całą noc myślałam o papi i jej synku ;) Z jednej strony bardzo jej zazdroszczę, że ma to już za sobą, a z drugiej ciężko mi uwierzyć, że to naprawdę ;)

Jeśli o znak zodiaku chodzi, to mi całkiem bez różnicy. Sama jestem trochę lwem, trochę panną, bo urodziłam się na przełomie tych znaków (23 sierpnia) :) Chciałabym, żeby córeczka pojawiła się na świecie w moje urodziny :huh: :)

11 lata 8 miesiąc temu #724222 przez MyMelange
Bry :)

Ja mam brata panne, a ja jestem waga i chyba ani jedno ani drugie szalu nie robi ;P Ze mnie marzyciel-artysta z wybujala wyobraznia, co kastruje mnie z mozliwosc twardego stapania po ziemii...

Kurka wbilam sobie srube w stope - ałaaaaa! Na szczescie mala dziurka, ale krew sie pokazala. Tak to jest jak kobita robi meskie rzeczy :)

Z dobrych wiesci - kolezanka po 3 probie in vitro jest w ciazy :) Matko, jak sie ciesze!!! Niech tylko to si utrzyma i urodzi malucha lub maluchy, bo dostala 2 zarodki :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #724224 przez słonko
Nubi, co ta Twoja macica taka niepokorna... Może jednak nie na dziś się jeszcze szykuje, tylko tak straszy?

No Ty Iwonko faktycznie na bank masz panienkę :) I zapewne ten znak będzie przeważał wśród naszych dzieci. Ponoć synowie panny są bardzo związani z matkami :)

Dobra, jadę zaraz do lekarki na (przedostatnią?) wizytę. Samo badanie. A potem pakowanie, jazda po męża do Katowic i zaszywamy się na Mazurach do niedzieli. Może jeszcze zdążę wpaść na chwilę na forum, ale w razie czego: pa pa pa na najbliższe 5 dni :* Trzymajcie się zdrowo razem z maleństwami :*

Paulina i Piotruś

11 lata 8 miesiąc temu #724228 przez słonko
Niagara, 3mam kciuki, żeby faktycznie urodziła się w Twoje urodziny :) Macie spore szanse! :)

Kinga, super wieści, gratulacje dla koleżanki :)
I daj sobie już może spokój z tymi męskimi rzeczami ;)

Paulina i Piotruś

11 lata 8 miesiąc temu #724234 przez mery75
Hej kobitki ja nieśpie od 5.30 ale już jestem po badaniach standardowo mocz morfologia a 19.08 na wizyte no i wymaz GBS a jeszcze bym chciała usg Karolka daj koniecznie znać co u Ciebie i mojego zięcia na usg :blink:
Dziewczyny całą noc co się przebudziłam oczywiście standardowo co godzine półtorej na siku to myślałam o Papi a potem mi się śniło że była u mnie moja babcia a Julka tak przez skóre na brzuchu główke do przodu wysunęła że normalnie rysy twarzy widać było jak na 3d normalnie szok pozdrowionka dla wszystkich

11 lata 8 miesiąc temu #724242 przez karolcia1919
mam dziś dzień do płaczu normalnie ..,.nie wyrobie zaraz.niech już jest chociaż ta 13 co wyjdę do tego lekarza.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka